• Fan
    2.7k
    Ne vidim poveznicu jer nijednu europsku utakmicu između te dvije nismo izgubili. Znači u pola godine jednom izgubimo u Europi i problem je. Hejteru.
  • Droljo
    31.5k

Točno smo, ni krivi ni dužni, upropastili sezonu Thunu...
  • ElDorado
    13.7k
    Prvo kaj se tiče dovođenja igrača. Boban je vise puta rekao da se gradi momčad za budućnost, a LP ak se desi desi, EL je obveza. Nakon kaj sam se malo ohladio, shvatis da se ovaj prijelazni rok tako i radilo. Pokusalo se s Peretzom prije kvala nije proslo. Alternativa ocito nije pronadjena. Dalje se islo s mladim, ozbiljnim potencijalima.
    Drugo kaj se tiče sustava. Kod Kove uopće nije problem sustav, već njegova adaptacija. Igramo s dvije visoke osmice i to je u hnlu ok ali ti se u EU moras adaptirati. A to kod njega uopce ne vidim i to mi je najveci problem. Stojke moze igrat sta god hoces, ali ti moras pronaci igraca koji ce uz Misica pokriti taj siroki prostor u defenzivi. Zajc to jednostavno nije. Jakir je to znao raditi sa Suletom i Misicem. Ak mi u EL udjemo ovako kao s Vikingom biće ajme majko. Primjer: prvi gol Vikinga u Zg. Ok Mišić grijesi ali kod igrača Vikinga nema naše osmice. Sličan problem imamo i s defenzivom naših bajnih krila.
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Dovelo se Prevljaka i Orsica na vrijeme, iskusna imena koja su trebala donjet nesto vise u rotaciji. Popusili smo dosta na vizama za Kravcova i Taylora, to je dio na koji ne mozes utjecat. Doveden je Stojakovic na vrijeme, ali s ozljedama stvarno nismo imali srece. On je trebao nadoknadit Bakrara i to mi je najveci zajeb ovog prijelaznog roka uz golmana. Ne mogu im zamjerit sto su cekali Livakovica.
    Mi vecinu prinova / pojacanja tek moramo vidjet u akciji
  • Mr Anderson
    21.7k
    Kažete, treba se prilagoditi Europi na način da osmice igraju drugačije nego u HNL-u. S kojim osmicama? Pa mi osim Mišića nemamo nijednog veznog koji je defanzivno jak i odgovoran. Imali smo Soldu koji je tu mogao uskočiti, njega smo prodali, ali ruku na srce ni on nije neka sreća. Dočekali smo kadrovski nespremno play off lige prvaka, nismo se pojačali na najbitnijim mjestima, a prodali smo dva igrača koji su bii u najužoj rotaciji. Čija je to odgovornost?
  • mali M
    10.4k
    tako je... Doveli se Oršić i Prevljak, da su ti sjeli Perez i Livi kako je bilo u planu još početkom ljeta, svi bi došli na vrijeme i svi bi sad bili zadovoljni trgovinom...
    Glupo je govoriti da itko misli da smo imali ooooodličan transfer rok jer nismo i svi to vidimo, ali da je Kova dobar trener je, ali... Svaki put kad ne krene po planu ja nemrem nego vidjeti njegovu nemoć na licu.. buraz zadnje kolo i vlak za LP, nede po planu? Mjenja u 30-oj ako treba.. ubije me da čekanjem dok je nama neki cilj sve dalje i dalje... Ima kova potencijal ali i ogromne ograničenosti na kojima eto mi ne znamo da li i kako radi na njima...
  • Efes Pilsen
    16.7k
    To sto primamo 2 gola za dobar dan protiv iole ozbiljnije ekipe je do trenera i karaktera ekipe. To je ono sto ja njemu zamjeram jer ja ne vidim nacina kako mi mozemo odigrat tvrdu utakmicu na noz, a takve trebamo igrat s jacim protivnicima.
  • ElDorado
    13.7k
    Evo sa više strana vijesti s treninga Rujo je odličan, jak, super se uklopio. Nsoki brz ko strijela, dribler, vižljast. Kova jebote daj im više da igraju!!!!! Ivanović pređe u Lens igra nakon 3 dana. Pa ova dvojica su spremni ko zapeta puška. Nisu došli zapušteni i fizički nespremni!!!
    To me stvarno jebeno nervira i frustrira da svako naše pojačanje treba čekat mjesec dana da počne igrati. Vjerujem i sve nas.
  • striko
    3.8k
    Ne samo pojačanja nego i naši juniori. Vodiš 3+ razlike i nemaš hrabrosti dati priliku nekom. I onda se čudimo Šutalo izabrao Hajduk i sl.
  • Dinaminjo
    2.4k
    Opet cu rec: prosla sezona, vodimo 3:1 na Maksu protiv Slavena.

Sunta se zagrijava, 81. Zabija za 4:1 Beljo.
    Poziva Suntu, skinut je, ali potraje i Mazar u 85. Zabija za 4.2

Kova vraca Suntu na klupu i na kraju ga uvodi 7 minuta kasnije..

Poludio sam. Prepao se.
    Isto je sad stavio Zajca protiv Vz jer se boji hnl gubitka bodova i tako ga dodatno iscijedio.

Nece Boban Kovu smjenit zbog npr 0.5 protiv Leverkzsena, ali hoce ako posumnja u HNL.

I zato je on u strahu
  • Shimano9
    64
    Ako LP nije bio cilj i da se radilo na tome ako prođe prođe, onda je to i Kovačeviću trebalo reći koji je rekao živimo za to svi, to nam je sve i bla bla, a igrače nemaš za to, ni širinu. Druga stvar je da igramo EP i za to imamo ekipu, ako golman još dođe ok. A polako će dolaziti i ovi poput Danija, Nsokija itd... No za LP ovakvi nismo.

Ali to da smo mi bili loši i da Kova nije dobro napravio nema smisla. Jer sve osim kilometara, a to nije važnije od šansi, smo mi imali. I u prvoj smo trebali riješiti to s puno golova, a u drugoj isto. Poklonili smo im 3, jedan sudac, i imamo 4/5 za koje nije kriv Kovačević već direktno greške i glava igrača, kao i za ne zabijanje mrtvaca. A i sam si rekao da krila ne odrade ponekad do kraja posao. Da li ih Kova može još malo smiriti pa da ne uklizavaju panično u obrani i ispadaju tako lako, ne znam, to je do karaktera više i paničarenja.Ali napadački, posjedom, pa i presingom smo bili na razini i nadigrali ih. Mentalno ne, i padali smo tu, tu se može više i to jest posao trenera

Ako ćemo biti ok u EL, i ako je to stvarno bila politika ne ići na LP ove godine osim ako s ovim uđemo, onda nemam zamjerke više. Posebno ako budemo konkurentni u EP i sve bude ok. A isto tako ćemo onda i Kovi suditi rad i napredak, jer za ovo u LP mislim da je s ovom ekipom otpisanih itd... napravio skoro sve sa njegove strane.
  • ElDorado
    13.7k
    sve si ti u pravu ja sam prije svega mislio na stratesko razmisljanje a ne na konkretne pizdarije u igri.
    Mislim ako je Zvone analiticar na Skyu onda kvragu moze i valjda govori Kovi ej stari to i to ti nije dobro.
    Ovo s Vikingom je tipicno di losija momcad sa sistemom dobije bolju momcad bez sistema. Zasto mi osciliramo? Jer nemamo uhodani, organizirani sistem. Mi nemamo kontrolu utakmice i nase igre, zato se raspadamo. O prekidima da ne govorimo. Mi to moramo popraviti da budemo spremni kao npr Bodo Glimt. Ali to je i proces. Losiji igraci otpadaju, bolji dolaze. To je ta cuvena doselekcija.
    Da li to Kova može? Ne znam. Mene muči kaj se i on uči. Evo i rimuje se.
  • Shimano9
    64
    E to za prekide se skroz slažem, al za to klubovi, pa evo napokon i repka, uzimaju stručnjake. Mi premalo i zabijamo iz njih a imamo visinu, a za branjenje neću ni spominjati, iako i golmane bolje da izlaze na nju nemamo. Od kad je Kelava stručnjak i koliko ne znam, al vidim da je on za to i vidim rezultata tog rada, nema ga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.