vlatkomarkovic
tp1997
I ja sam za smjenu Kovacevica jos jucer, ali nemoj biti Tetak. — jedan u nizu
jedan u nizu
Crusades
Hoxhemo Titulu
tp1997
Nije da mora paziti da bi trener mogao preuzeti njegovu fuinkciju pa da pazi koga ce odabrati. — jedan u nizu
Brusa
Otkrit ću vam neugodnu istinu: ljudi koji ne podržavaju aktualnu vlast i ponajprije Bobana su izmislili taj narativ (da je Kova trener samo zato jer je poslušan) kako bi ga izjednačili sa zdravkom mamićem. — Crusades
austrijanac
GeneralNapoleon
tp1997
dokazano najbolje formacije za pozicijski/moderni nogomet — austrijanac
To što mi vežemo maltene dvije pobjede u nasoj povijesti s tom formacijom nije neki alibi. — austrijanac
1. Daleko stajanje nasih osmica u tranziciji i na drugim loptama — austrijanac
Jako glupa misao koja se predugo vodi, a vjerujte da Mourinho sutra dode, i on bi igrao 433 - jer u svakom klubu, iole ozbiljnom, te stvari su propisane, odlucene i nakraju dogovorene prije potpisa s trenerom. — austrijanac
austrijanac
Koristim tvoje rijeci, par sekundi iz glave - Pep, Cruyff, Del Bosque, Klopp, i mnogi ostali, puno pametniji ljudi od nas sto se tice formacija - na googleu u sekundi nades desetak diplomskih i doktorskih radova na tu temu, koliko je 433/4231 inferiornija od bilo koje formacije.Tko je to dokazao? — tp1997
jedan u nizu
Kujtim Shalla
GeneralNapoleon
Molim te učini mi uslugu pa prenesi poruku Simoneu Inzaghiju koji je sa 3 iza dvaput došao do finala LP, Antoniju Conteu koji je tako osvojio Scudetto, Tuchelu koji je s 5 iza dobio finale LP, Xabiju Alonsu koji je u 3-4-3 imao neporaženu sezonu u Bundesligi a u Europi izgubio jedino od Atalante koja je uzgred to finale EL isto igrala s 3 iza... — tp1997
Što je posljedica inzistiranja na igri s dvjema visokim osmicama koju je zamislio...tko? — tp1997
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.