• Big Daddy
    1.8k
    a jesi si mi ti ocito pametan, pitam se kaj ovdje radis a ne treniras Chelsea. Lik je izgubljen od pocetka mandata i moze samo Bobanu zahvaliti jer ga jos uvijek drzi iz samo njemu znanih razloga. Decec, za tvoju informaciju, Jakir je za njega profesor.
  • Crusades
    25.6k
    Deda, ne brišu se komentari nego se nekad poneki ne vide dok se novi ne napiše. Da imalo pratiš forum znao bi.

Gle čuda, sad se vidi a?
  • emilperska
    18.1k
    Ako ga se ostavilo nakon Celte, Betisa, Danaca i lanjske polusezone generalno, nerealno je da će ga micat jer nije ušao u LP makar protiv lošije ekipe.

Ali mislim da mu je ova EL zadnja šansa da vidimo da li će promijenit trend. I tu generalno mislim na igru, pristup i taktiku. Ne na to hoće li osvojit 9 ili 11 bodova u ligaškoj fazi. Ždrijeb može biti lakši nego lani, a može biti i teži. Ali ako opet padne protiv nekog Betisa bez da smo puknuli na gol, onda neka ode sam.

Ovisno što će se događati u ovim zadnjim danima prijelaznog roka kod nas i kod tovara, očekujem osvajanje HNL-a bez stresa. Osim nekih velikih potresa u ovih par dana na način da ovi ostave identičnu momčad, a mi prodamo 3 igrača. Ali to je više ne nego da.
  • Dzoni
    7.8k

Zato što su u najboljem slučaju idiotski, u najgorem za zatvor
  • Big Daddy
    1.8k
    Ovaj forum je strasan, napises svoje misljenje i dodje neki indijanac nicim prozvan ili spomenut koji misli da ti moze reci da si zalutao pracenjem ovog kluba?! Svasta si svakakvi indijanci umisljalju, ali mogu ovak preko moba, najjaci su. U lice ne bi sigurno
  • dragošlapa
    320
    Frende, u donkihotovskoj si borbi, pusti to, nek laju na mjesec
  • Big Daddy
    1.8k
    Ako mi majstore imas nesto za reci, drzi se teme, ti ces meni kani se kluba ili sl. Svasta si svakakvi indijanci umisljalju
  • Crusades
    25.6k
    Pa rekao sam ti na temu trenera. Sigurno ga neće smijenit zbog ispadanja iz playoffa LP.

Tvoje pitanje bi imalo smisla da se ispalo od Thuna u drugom pretkolu, a ne u PO.

U kojoj imaginarnoj stvarnosti bi ga se smijenilo sada, a nije ga se smijenilo nakon Istre prošli studeni??
  • striko
    3.8k
    Drugu utakmicu za redom nije reagirao na poluvremenu. Jednostavno ne zna voditi utakmicu. Netko je prije napisao da isto ide i na Rudeš i na Viking.

Sad vidim potencijalne protivnike u EL. Bit će još lekcija i neprospavanih noći.
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Mislim da je uspio prekinut pozitivan niz u Belgiji i Norveskoj. Kova postavlja nove standarde.
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    Mislim slažem se, ako se dosad nije smijenilo Kovu šta ćemo sada, kaj bi netko drugačije napravio, Topic umjesto Lisice, Oršić umjesto Hoxhe, Kaca umjesto Zajca, Gale negdje? Tko bi to od njih donio takvu kvalitetu…. Šta se tu Kovi može zamjeriti? Konkretno govorim za jučerašnju utakmicu…. Ajde prošle godine, kada si mogao voditi razgovore, gdje je Stojke, zašto se ne daje prilike ovom ili onom, Barkrar, Kule, treba maksimizirati Villara i Ljubu. Gubimo od Istre…. A šta da mu jučer zamjerim čista, greška kluba tu već neko vrijeme svi pričamo da nemamo golmana i svi vidimo, ali eto bili smo hejteri. Pa ko je zajebao? Golman…. A eto…. I kaj je Kova tu konkretno jučer kriv….

A ovaj tu kolega ima najdraži hobi mjeriti koliko je ko navijač i ko smije, a ko ne smije navijati za Dinamo i ko ima kakve zasluge i ultimativni je sudac oko svake kritike vezano uz ista….
  • Jaro
    12.5k
    pitanje za sve kojima Kova nije nis kriv - koliko igraca Vikinga je bolje od igraca Dinama u ovom trenutku?
    Koliko njih bi vi isti tren zamijenili 1za1, poziciju za poziciju?
    Ako vam je odgovor 0, 1 ili 2 - tko je onda krivac za 5 popijenih golova od tog istog Vikinga i ispadanje u PO Lige prvaka?
    Zanemarite sve price - trebalo se dovest ovog ili onog, ovaj nam nije spremna - od raspolozivog kadra u ove dvije utakmice -koje igrace bi zamijenili s Vikingovim 1za1?

Jakirovic nije bio trener za Dinamo, al ovaj mu nemre bit ni pomocnik...

i dodatno - ocekujemo bojkot presica ponovo? https://www.index.hr/sport/clanak/anketa-treba-li-dinamo-smijeniti-kovacevica/2828162.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d
  • antecacic
    479
    Prošlim trenerima se zamjeralo sve i svašta i tražile su se svakojake mane, vezane i nevezane uz teren.

Nama je trener nakon utakmice Play Offa za Ligu Prvaka izjavio "a eto onaj galamio sam i ja dole uz klupu da im ga trebamo zabit", a neki danas tvrde da ga nije trebalo smjenit.

Bišćan je iz sedla izletio nakon AEK - a, Jakirović nakon Bayerna. Dakle, dvije utakmice u kojima nismo bili favoriti. Meni bi letio samo zbog te izjave i ponašanja, uz opjevanu činjenicu da ne može dominirati nikoga osim Rudeša i Belupa u životu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.