• emilperska
    18.1k
    JajaloJurki

Pa Jajalo je igrao 10 godina Seriu A i 4 5 Bundesligu i Cvajtu.

Pa nisu Bjelica i Jakir u stozeru imali ekipu iz Bundeslige i La lige. Jakiru je kondicijski lik iz Sesveta koji ga prati od Zrinje do Hulla, a Bjelici su prvi pomocnici Nino Bule i Silvije Čavlina.

Mislim da je to irelevantno, ili znas ili ne znaš. Na stozer mislim.
  • Neznam
    105
    obranu igra cijela momčad, a ne samo 4 igrača u obrani.
    Forsira se napadačka igra jer Boban od samog početka na tome inzistira i onda obrana najčešće biva ostavljena na cjedilu + što se dešavaju glupe neobjašnjive greške koje su stvarno za zapitat se. Ne vidim ja tu direktnu krivicu Kovačevića, najveće breme je što nema adekvatne igrače na krilnim pozicijama a forsira se 4 3 3. Jednostavno europu ne možeš igrati sa Lisicom i Hoxhom na krilu. Da su te pozicije riješene ne bi igralo ulogu to što puno primimo jer bi puno više i zabijali, ali eto šta je tu je. Očito je nova politika dovođenje jeftinih/ozljeđenih ali mladih pojačanja i čekanje na zaradu nakon afirmacije
  • scooniepenn
    7.3k

Evo imas za primjer momcad LASK-a sa trenerom Kuhbauerom. Momcad mu je u uzvratu pregazila Celtic i to je ogledalo trenera. Momcad u kojoj nema nekih izrazitih zvijezda i koja pojedinacno sigurno nije bolja od Dinama, a niti je klub financijski level iznad Dinama. Mislis li da bi on prosao Viking. Ja sam siguran da bi, jer Viking je slabija momcad od Celtica, to je valjda svakome jasno. Nije Kova tu najveci krivac, dapace. Igraci imaju puno putra na glavi, a i sportski sektor se kockao do razine do koje nije smio. No, jednostavno imamo dovoljan uzorak europskih utakmica iz kojih nas trener jednostavno nije naucio. Osim toga, kako je moguce da mi kod ofanzivnih prekida nemamo prakticki nista uigrano. Ne znam jesam li u ovim kvalifikacijama popratio ijednu momcad da nema nista uigrano kod prekida.
  • Zg123
    4.4k
    Kova je limtiran nije da nismo znali ni pisali, ali njemu s klupe ulaze Topic, Mudrazija i Kacavenda. Ova dva su otpisana i osvanula su opet u ekipi jer nismo nikog doveli, onda otpisani Nevistic brani, a nema vise Livija, Vidovica i Bakrara. Pa s njima trojicom smo imali isto probleme u Europi zasto je netko mislio da cemo mi bez njih moci uci u LP i biti neki kuki u Europi? Ima tu jos igraca koji ne mogu igrat u prvih 11 tipa Lisica i Zajc al eto boljih nema pa moraju igrat.
  • austrijanac
    13.3k

Ma u pravu si, napisao sam na drugoj temi nesto hladnije glave.

Kova je doktorirao HNL, prosla polusezona je bila fantazija, no u Europi je šteka.

Samo treba bit realan i rec da nismo imali nista veci uspjeh ni u proslosti od ovoga, a bilo je i boljih rostera.
  • Noel
    23.9k
    Vrijeme da ovaj dobri čovjek napusti ovo odgovorno i stresno radno mjesto. Uz njegov ostanak na klupi nećemo ni milimetra dalje od osvajanja poluamaterskog HNLa.

Dinamo treba ozbiljnog trenera koji će izvuć iz prosječnih igrača sve kaj može i više od toga.

Vrijeme je za promjenu.
  • Jurki
    27.6k
    Mislim da je to irelevantno, ili znas ili ne znaš. Na stozer mislim.emilperska

Kak sam napisal ... dovedes hnl struku imas hnl europski rezultat.
    Nakon godinu dana su pokazali da ne znaju.
    Njihove igracke karijere su nebitne.
    Za europski rezultat treba znati okrenuti vodu na svoj mlin. Ovi ljudi to nisu sposobni. Ne zaboravimo da smo protiv Thuna okrenuli samo zbog crvenog kartona.

Svaki njihov ulazak u nasu zadnju trecinu je u meni izazval osjecaj panike. A to je pokazal rezultat.. u dvije utakmice zabili su nam 5 komada a od toga usli u nas kazneni prostor 6 puta.
  • Mr Anderson
    21.6k
    ali njemu s klupe ulaze Topic, Mudrazija i Kacavenda. Ova dva su otpisana i osvanula su opet u ekipi jer nismo nikog doveli, onda otpisani Nevistic brani, a nema vise Livija, Vidovica i Bakrara. Pa s njima trojicom smo imali isto probleme u Europi zasto je netko mislio da cemo mi bez njih moci uci u LP i biti neki kuki u Europi? Ima tu jos igraca koji ne mogu igrat u prvih 11 tipa Lisica i Zajc al eto boljih nema pa moraju igrat.Zg123

Suština svega. Ili smo u besparici ili su u klubu zaključili da u LP nemamo kaj tražiti niti ako na brzinu spiskamo 10 milja na pojačanja. Mislim da su se odlučili na ovo drugo, ići s ovim rosterom gdje će dovedeni mladi igrači pomalo stasati, a LP ako se dogodi dobro, ako ne opet dobro.
  • El Madrigal
    924
    manjak povjerenja drugim igracimajedan u nizu

Kojima trenutno?
  • scooniepenn
    7.3k

A treba isto tako i biti realan pa zakljuciti da osim Vahe i Bjelice i nismo imali trenera koji u svom pedigreu ima klub razine Dinama ili bolji, a sa kojim je nesto opipljivo u Europi napravio. Uzeo sam primjer Kuhbauera koji nije Klopp, ali mozes reci da je negdje nesto pokazao da ce biti u stanju donijeti neki pomak Dinamu.
  • austrijanac
    13.3k
    Ne vidim svijet u kojem on dobiva otkaz, iako je uzorak u Europi svima vidljiv.
  • black Olives matter
    66

Svaka čast! Baš osvježenje za pročitat. Potpis od A do Ž.
  • Masto
    2.1k
    ne vidim na temelju čega bi trebao dobit otkaz s obzirom da je cilj ulaska u el kroz lp play off ostvaren
  • Big Daddy
    1.8k
    Kaj, 10 je ujutro, još nije smijenjen?!
  • Crusades
    25.5k
    Ako stvarno misliš da će ga se smijenit jer nije ušao u LP (kao da je to pod mus svake sezone) onda si zalutao sa praćenjem ovog sporta, a posebno kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.