• skener
    2.9k
    Hoce li bit neki video/interview za predstavljanje?GeneralNapoleon

Predstavljanje pred medijima Dinamo je zakazao za četvrtak.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Zašto tek četvrtak??

Što se čeka.
  • Bernard
    786
    Puna podrška gosp.Kovačeviću.
    Nek te zdravlje posluži a ti nas obraduješ sa pozitivom i na terenu i van njega!
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Ja sam zadovoljan izborom, covjek je prosao puno toga, sve sto je vodio je dignuo na visu stepenicu, a to bez stvaranje prave ekipe u svlacionici ne ide.
    Dinamo je specificna sredina, ali mu u ovakvom trenutku treba entuzijast koji zna napravit ekipu od hrpe pridoslica i pojedinaca.
    Izabran je, izmedu ostaloga, i zbog svog stila igre koji bi se trebao poklapat s vizijom (konacno neko s vizijom i mudima u kancelariji, ne?) Bobana.
    Kova, sretno.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Objava za Capellasa, tu. :up:
    Objava za Kovačevića, tu. :up:

Kad možemo očekivati objave igračkih pojačanja?
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Nisam bio oduševljen na prvu, ali s vremenom nekak sve više i više podržavam ovu odluku. Mislim da bio mogao biti pun pogodak i vidim smisao uzimanja njega. Bar se uzima nekog sa potencijalom i sa planom kako se planira igrati, a ne prvo Jakir, pa onda Bjelica, pa onda Cannevaro. Sva trojica igraju u POTPUNOSTI drugačiji stil nogometa...
  • CastAway1986
    3k
    Jel zna netko jeli Mato Jajalo dosad negdje radio kao trener ? Jel bio i on u Belupu član stožera?
  • Mali Zeus
    17.4k
    Kad možemo očekivati objave igračkih pojačanja?Sibirski plavac

Evo sutra.
  • IvanS
    286
    Sad kada se usklade Capellas i stil nogometa u nogometnoj školi, pa taj način polako preuzme i prva ekipa...

Dugoročno gledano trebalo bi biti lijepo razdoblje ispred nas.

Kovačeviću sretno u radu i nek' ga zdravlje služi.

Vremena ima, svlačionica se polako provjetrava (čak i od teških karaktera) i ako Kovačević uspije dobiti kemiju u ekipi, a uz stil igre koji preferira, vjerujem da će biti uspješno.
  • Tvrdica McTvrdi
    327
    To želimo i za sve nas ovdje :grin:
  • Oluja
    5.4k
    Sretno treneru, zelim mu da bude nas najuspjesniji i najdugovjecniji trener.
  • Mali Zeus
    17.4k
    ↪Captain America To želimo i za sve nas ovdje :grin:Tvrdica McTvrdi

Taj će se prvi okrenuti protiv Kove na prve naznake problema.
  • serbus
    5k
    Ja sam nekako u tom rovu da nisam oduševljen izborom za trenera ali bi rado čitao na kraju sezone sve vaše zajebancije na moj račun nakon što osvojimo EL, naslov i kup nego da tražimo novog za tri mjeseca.
  • BBB Mataa998
    2.5k

Znaci vec znas da ce biti krivi on i Boban. Daj nam reci kako cemo zavrsiti sezonu da i ne gledamo uopce?
  • Dani Olmić
    1.6k
    Dobrodosao Mario.

Najbitnije sto ti zelim: Jako puno zdravlja - zatim srece, puno velikih pobijeda i ogromno cvrstih zivaca za sljedeci period u svojoj karijeri! :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.