• Crusades
    20.2k
    Lokomotiva je bila u ciklusu prije Osijeka i ostalog nabrojanog, al dijelim mišljenje da je nakon Istre trebao bit bivši. Doslovno repriza prošle sezone.
  • Mihaljević
    14.1k
    Ista postava za napast Varaždin i branit se protiv Lillea? Jednostavno ne ide.

Nije ovo Kovin level. Podržavam da Zvone stane iza nekog trenera i deset godina, ali da je to trener sa ozbiljnim imenom. Nema smisla stajati iza Kove, jednostavno nema.

Dobit četri komada u Europa Ligi dvije tekme zaredom je veća sramota nego primit deset u Ligi Prvaka.

Imamo solidnu ekipu, i sa gorim ekipama smo imali proljeće u Europi, treba još pojačanja sigurno, ali je li Kova zaslužio pojačanja, jer pola ekipe ne koristi?

Ekipu treba trgnut, a to možemo jedino sa ozbiljnim imenom na klupi.
  • marcio amoroso
    47.1k
    Za smjenu trenera se ne mora i ne treba gledati isključivo rezultat. Ja od naše momčadi očekujem da u Lille ide da se baca na glavu i da se bori na granici fanatizma. Ja od naše momčadi očekujem da Goricu, Vukovar ili Lokomotivu limitira kao što je nas limitirala Celta ili kao što nas je limitirao Lille. Ja od momčadi očekujem da izbacuje pojedince kojima se diže vrijednost.

Ja doista ništa od toga ne vidim.

Ne vidim klapu na terenu, ne vidim fight, ne vidim fanatizam, ne vidim napredak. Vidim da smo u 4 mjeeeca od Belje napravili Kuleta, od Kuleta Dodu, a od Ljube ispodprosječnog HNL veznjaka. Uzalud nam je pljuvati pojedinačno po igračima jer u momčadi koja ne funkcionira su svi loši.

Ovaj put je nažalost sve, ali sve do trenera. Nije za Dinamo i točka.
  • Fan
    1.7k
    A mislis da to misicu, ljubiciu, zajcu, belji, kuletu, mckenni itd sta znaci? Boli njih tuki kaj ce kova rec - oni su vec zreli i formirani ljudi koji jako dobro znaju razmisljat svojom glavom pa i momcad uputiti u neke stvari.

Imali smo prosle sezone slicnu situaciju. Bas jako jako slicnu situaciju… skakli smo za vrat svakom treneru, stitili igrace - a na kraju se ispostavilo da su igraci imali skoro pa najvecu krivicu.

Velim kova nije bezgresan, vjerujem da bas i ne pomaze, ali ak ovim igracima treba pep guardiola na klupi da dobe goricu, loksu, istru ili vukovar onda ne vrijedi niti 30% onoga koliko su placeni. Ako stupovi momcadi vide da stvari idu u krivo neka poeazgovaraju sa suigracima - mozda nakon svake tekme da se zatvore u 4 zida pa da si kazu kaj si imaju? Ne moze trener razjediniti momcad. Ako ste prava momcad realno nista vas ne moze razjediniti, dok ova ekipa na svakoj malo zapreci
    Crni86

Znači po tebi je Boban kriv što je doveo takve igrače, tj većinu takvih?
    Ja imam ipak malo veće mišljenje o njemu i ne bih rekao da je baš toliko fulao pa da su svi takvi u glavi...
  • Dinamosaur
    2.8k
    Nadam se da klub nece cekati Kovacevicev "event horizon"

Nemamo napadacku igru, a niti obranbenu za vise od 30 min. Procita nas svaka baba nakon pol sata igre u HNLu a neki i prije.
    Igra ne ulijeva nadu da ce biti bolje.
    Raspad u slucaju primljenog gola je zicer.

6 mj.potrosenih za kaj?
  • Crni86
    17.4k
    nisam u svlacioni, ali meni kzvana izgleda da tu nesto opako ne stima. Nema kemije, nema zajednistva, svatko gleda samo svoje dupe.

Da li je potpuno promasena selekcija, da li jedan dva igraca su toksicni za atmosferu, da li je nesto trece ne znam i niti mogu znat.

Jasno mi je da za lille trebas opak takticki plan, dobru atmosferu koheziju i kvalitetu igraca. Tu stvarno trebas trenera da mozes ikako parirati - meni je vise indikativno da ti u utakmicama di ne treba biti neki pre veliki mag vec bi trebao utakmicu rijesit na zelju i indiviudalnu kvalitetu (vukovar, istra, gorica i loksa) mi izgledamo kao lajbeki.

Ne svida mi se sta jednostavno razmazujemo igrace da kad god im ne pase trener da cemo ga smijenit i eto boze moj. To smo radili prosle sezone i tu postajes taoc svlacionice. Trener tu i je da im zagorca zivot, da vadi ono najbolje iz svakog pojedinca, da ga lupi po prstima kad treba i normalno da ga tad igraci nece voljet al kaj cemo onda svaki mjesec mjenjat trenera?

Okej ak se kova ide smjenit onda sad jednostavno mora doc kapitalcina i mora se od prvog dana stat iza njega, znaci kaznjava igrace od prvog dana kako on zeli itd itd . Covjek koji nesmije bit greska i koji ce minimalno biti nas trener sezonu, sezonu i pol. Inace ulazimo u tesku kolotecinu iz koje se necemo bas lako izvuc i saljemo krivu sliku prema van.

Da me netko ne bi krivo razumio, ja isto mislim da kova nije adekvatan trener za dinamo, ali se bojim ds uz kovu imamo i neke dublje probleme u svlacioni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.