• Jokagrof
    44

Odi na baniranu listu pa ces vidit za sta sam dobio..isprike bio je kovacevic u pitanju ali cim se spomene boban u negativnom kontekstu odma ide j. Majki itd mislim katastrofa al dobro
  • Crusades
    20.2k
    ali cim se spomene boban u negativnom kontekstu odma ide j.Jokagrof

Je, evo vjerujem ti na riječ... a na članskom danu su ljude koji su se drznuli postavit pitanje Njegovom Veličanstvu ljudi u crnom odvodili iz kina... ajde, sjašite s mene prvoborci za slobodu govora
  • Dinamosaur
    2.8k
    Slušam sad Kovu..
    -pa kad gledate stanje na terenu ovo i nije loše :rofl:
    - oni fizicki jaci, trebali smo povest
    - u bloku moramo bolje izlaziti i u tranziciji

- Ivan je stvarno dobro branio... al premalo da bi bio još bolji rezultat

A ovo je nategnuto 5% koje sam razumio..
  • cibona
    7k
    Zaboravite priču o otkazu. Garantiram vam da nema bolje osobe od kovačevića, a da posjeduje željene karakteristike poslušnika, sluge, kimatelja glavom i bespogovornog sljedbenika.

Ljut sam i razočaran jer se svjesno narušava ugled kluba zbog čovjeka koji ne može prihvatiti vlastitu pogrešku i priznati da je pogriješio u odabiru trenera. Opet će se tražiti nevidljivi neprijatelji koji ruše klub izvana. Do jučer su to bili mediji pa se kovačeviću naredilo da zaobilazi presice. Tko će sutra biti dežurni pedro?
  • Crusades
    20.2k
    Doslovno je Zvone i u intervjuima i na članskom danu rekao da Dinamo neće bit taoc ni njega, a kamoli Maria Kovačevića, ali ti si sad uspio iskonstruirat teoriju zavjere kako Zvone želi sjebat Dinamo namjerno jer ne želi priznat da je zajebao s trenerom. I da se pod hitno mora vratit energija, igra i rezultati.

Ja mislim da će Kova bit trener pa makar svaku do kraja izgubili.
  • austrijanac
    8.6k
    Boysi u ponedjeljak s prekriženom Kovinom glavom!
  • Jokagrof
    44
    stari nemoj se uvrijedit al izadji bobanu iz guzice samo ti noge vani vire jos odakle ti argumenti da branis covjeka koji je dosao u uredjeni klub s ugledom spisko preko 20 miliona i fulo gadno gadno daj molim te
  • Praskaton
    4.7k
    da Dinamo neće bit taoc ni njega, a kamoli Maria KovačevićaCrusades

Ha,pitanje je koja je to granica nakon koje ćemo postati taoci Kovinog neznanja,nesposobnosti.Poraz od Vukovara,Istre..Poniženja od Celte i Lillea..
    Očito još nije prijeđena granica.

Poraz u Gorici? Nebi bio siguran ni tad da će otići
  • Crusades
    20.2k
    Evo, izlazim čim si ti rekao
  • austrijanac
    8.6k
    dosao u uredjeni klubJokagrof

Klub je bio sve osim uredjen.
  • Dinamosaur
    2.8k
    kako stvari stoje, drzmo gace protiv Gorice, to cemo valjda proci.
    Kova Hajduk nece proci ako padne!

To mu je 'event horizon'
  • Jokagrof
    44
    da zato mi imamo proracun 70+ miliona a drugi klubovi po 30 max..bas me zanima koji je sljedeci veliki transfer dinama 15+ miliona?
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Gdje su ona vremena gdje su treneri bili znalci a i muškarci , pa lagano bez mucanja davali otkaz poslije ovakvih blamaža momentalno. Bez obzira na lovu ,čvrste ugovore. I ljudi su ih cijenili . Dokaz da se izabere pogrešan trener i da dobri čovjek je samo sebi dobar . Za ovoga riječ otkaz ne postoji . A i da ga dobije a neće , meni priznao da je zaslužio nego mi se nije dalo vremena da napravimo što je započeo .
  • Maki2
    1k
    ajde, sjašite s mene prvoborci za slobodu govoraCrusades

Ko tebi drma kavez stari? Cuj sjasite s mene, lik se nakacio drugom liku na komentar i poceo s nekim imaginarnim borbama.
  • Dzoni
    3k

Izađi i ti Mamiću iz šupka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.