• Dzoni
    2.6k
    Jel vama isto ide na kurac ovaj novi format LP?LA BOMBA

Ne, jer bi inače do ožujka gledao isključivo nebalansirane ili dosadne utakmicie kao tipa Porto-Zenit ili kjz Anderlecht- Basel, a kad bi igrali velikani u nekom 5.,6.kolu bi igrali s igračima za koje nisam prije toga čuo, a neću ni nakon toga
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k

Jasno je da od tog nema ništa jer je cilj imati što više utakmica, pogotovo bogatih timova. U interesu je da Real igra minimum 10-12 utakmica LP po sezoni, ne da ih mazne Šerif 1.9.

Ovaj novi format je katastrofa jer prije si barem imao 2 skupine gdje bi bilo 3 jaka tima pa se dalo popratit tko će ga fasovat, ovako koga briga za današnje utakmice, svi znamo da prolaze i Liverpool i Real i PSG i Bayern.
  • NerminB
    105
    Meni je ovaj format nesto najbolje sto se moglo desiti. Upravu je dzoni, dosadasnja grupna faza ti je nudila jedan derbi koji je uglavnom bio smor i drugi par koji je uglavnom bio neatraktivan. Ovako stalno imas dobre tekme koje se igraju na gol vise.
  • Efes Pilsen
    13.4k
    pa jasno je meni da od toga nece bit nista, ali pisemo o zeljama jebiga :lol:
  • jedan u nizu
    16.1k
    Meni je ovaj novi format puno zanimljiviji.
    Prije si imao 4 rkipe u grupi, uglavnom dvije jake i dvije slabije. Nekada se poklopilo da su tri ekipe tu negdje po jakosti, ali uglavnom se unaprijed znalo ko prolazi a ko ne.
    Borba za trece mjesto se svodila na dvoboj izmedu dvije slabije ekipe, a ako bi jedna ekipa bila u rangu Pafosa, ovaj treceplasirani, u rangu Porta, bi odmah znao da ce zavrsiti u kupu UEFA.

Ovako svi strepe do zadnjeg kola, nema zajebancije, nema opustanja, cak i ako imas slabijeg protivnika u zadnjem kolu, zelis ga pobijediti jer mozes izgubiti nekoliko mjesta na tablici, a to najboljim ekipama znaci jos jednu knockout rundu i 2 utakmice vise.

Tablica se mijenja iz minute u minutu, vise ne pratis jednu ekipu, i znas njihove protivnike, nego svako kolo moras dobro paziti na vise ekipa da bi upratio situaciju na tablici.

Za velike klubove, dobili su potencijalno jos koju jaku utakmicu, realno, mogu izvuci 4 top ekipe i 4 dobre ekipe, umjesto dosadasnjih 2 top, 2 dobre i 2 lose utakmice.
  • NerminB
    105
    Da li su dosli eintrachtovi u napulj?
  • LA BOMBA
    514
    Ne, jer bi inače do ožujka gledaoDzoni

Kao pravi Slovenac morao sam pogledati na Wikipediju o kojem mjesecu pričaš.
  • jedan u nizu
    16.1k
    Kao pravi Slovenac morao sam pogledati na Wikipediju o kojem mjesecu pričaš.LA BOMBA

Pa jesmo li i to dozivjeli da nas Slovenac sprda zbog jezika i vokabulara?

IZKLOPITE VSE, ZVIJTE KABLE!!!!
  • Infinity
    20.1k
    Ovaj novi format je katastrofa jer prije si barem imao 2 skupine gdje bi bilo 3 jaka tima pa se dalo popratit tko će ga fasovat, ovako koga briga za današnje utakmice, svi znamo da prolaze i Liverpool i Real i PSG i Bayern.Tvrdica McTvrdi

Prosle sezone si imao PSG, City, pa i jedan Juventus koji su prolaz dalje ulovili pobjedama u posljednjem kolu. Nije to bas tako kako ti mislis.
  • Benedikt
    2
    Pozdrav ekipa, ne znam za vas, ali meni je tesko uziviti se u Ligu Prvaka ove sezone, kad su misli vec na cetvrtku i losem Dinamu u HNL-u.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k

Možda nisam najrelevantniji jer meni je generalno Liga prvaka dosadna i ne patim previše za tim najvećim klubovima
  • Petar86
    1.3k
    Moze neko stream u inbox za lp ali da su komentatori na eng jeziku

Hvala
  • LA BOMBA
    514
    Prosle sezone si imao PSG, City, pa i jedan Juventus koji su prolaz dalje ulovili pobjedama u posljednjem kolu. Nije to bas tako kako ti mislis.Infinity

U starom formatu se PSG, City i Juve prošle godine ne bi uopće plasirali dalje.

PSG je prošle sezone remizirao sa PSV i izgubio sa Atleticom, oba kiksa kod kuće. Ako bi to bilo u starom formatu i PSG bi bio u grupi sa tom dvojicom i trebao bi ići još na gostovanja, to bi vjerovatno bio kraj priče za njih. Međutim u ovom novom formatu dobivaju veliki klubovi "second chance".

Više što imaš utakmica, manje je iznenađenja. Možda bi bilo bolje da bi odigrali samo 6 utakmica u toj ligaškoj fazi kao u KL.
  • Crni86
    16.7k
    Zanimljiivo da jedan real na godtovanju kod lpoola igra sa dvije ofenzivnije osmice koje su po stilu igre vise desetke nego osmice (jude i arda) dok mi na maksimiru protiv gorice igramo sa 3 sestice.

Kak xabi ima muda a kova ne?

Igrali smo i mi nekada tako sa recimo majerom i ivanusecom na osmicama
  • Dzoni
    2.6k
    Kak xabi ima muda a kova ne?Crni86

Jedan zna nogomet, drugi me treba uvjerit da zna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.