• Ludovic IX
    10.2k
    Kotarski opet gluposti radi. Napravi dve dobre stvari pa jednu katastrofalnu
  • Krizy
    63.2k
    Kao što sam već pisao - precijenjen golman.
    Ništa bolji od Nevistića za jedan transfer od pet milijuna eura.
    U 14 kola primio je 20 golova, u posljednjih 27 sezona Kopenhagen je samo jednom primio više u prvih 14 kola.
  • Georg Koch
    6.9k
    Kako ovo nije penal za Liverpool? :rofl: :rofl:
  • Kepec
    7.5k
    Može li netko objasniti po kojim kriterijima sad nije sviran penal za Liverpool?
  • Crusades
    19.7k
    Bio sam uvjeren da će bit penal kad je otišao gledat VAR
  • Crni86
    16.7k
    Zato jer je ruka bila uz tijelo. Ne mora biti skroz zaljepljena uz tijelo, vec je kvo dovoljno.

Druga je stvar sta se danas pojam ruke vise izgubio i nitko vise ne znas jel se to sudi, ne sudi. Pitaj boga vise
  • IceMan
    3.6k
    Strašna utakmica PSG-Bayern i zapravo strašan Bayern.

Ovo je vrh nogometa.
  • NerminB
    105
    Bas zanimljiva situacija, tijelo van 16, a ruke unutar haha. Mislim da se vodio time da ruka nije bila puno od tijela. Po meni, i moze svirati i ne mora..
  • NitkoBitan
    32.7k
    Ruka u lice Viniciusa ni govora o penalu, a tu se kod nas kmeci kad McKenna poskaklja po vratu Copa.
  • Hnlovac
    3.8k
    Crveni Diaza utter woke nonsense
  • Xpert1992
    100

Da. Uzitak za gledat. Nema pimplanja, idu 3, 4 dodavanja, ide onda ili centarsut, neki progresivni pas u 16 metara ili udarac.

Pocrvenio je Diaz. Vidjet cemo sad. Ali da, strasni su.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Dobro da nisam jedini. Znaci neka mi netko objasni u kojem svijetu je to crveni. Sranje za ozljedu i nespretan start. Ali fakat ne vidim kaj je u ton startu za crveni.
  • bbb medimurje
    4.6k
    Potpuna nebuloza crveni za diaza
    Strasan nogomet igra bayern
    Stanisic je cas bek, cas spica
    Kane cas spica cas desetka cas libero
  • BBBaranja
    4.2k
    Klizeći start s dvije noge od iza po meni čisti crveni..
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Ako kotarski ostane na golu poslije ove tekme bit će interesantno.kakvi black outi kod njega čudo jedno,kod prvog se malo umislio, a kod drugog malo zamislio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.