• Dzoni
    2.4k
    Za divno čudo, nije ništa sjebao u prvih 45 minuta.
  • Facke
    6.8k
    Najte mi mojega Zelincana Pajaca dirati. :strong: :razz:
  • Sajla
    14.3k
    Pajač je došao do grupne faze europskog natjecanja, a Hajduk nije. i tko je sad u toj priči nekvalitetna komponenta? :wink:
  • Facke
    6.8k

Mene nije jasne zbog cega se od Kotarskoga dela Oliver Kahn i zake ga se dize tulke v nebesa. Dober je golman ali je po mene Livakovic bolsi. Bas zbog toga koj Kotarski zna imeti periode de male male ima kiks.

Livakovicec problem je kaj je Turska jake specificna liga , i taj njihov mentalitet je uzasen. Jedna mala sitna greskica i ti si za navijace, za medije i za se oko sebe otpisan i same cekaju da imaju razloge da te napadaju. Tu moras imeti bas jaku psihicku stabilnost i jake velike samopouzdanje. Zname kulike probleme je Livakovic s pocetka imel s samopouzdanjem v reprezentacije i kulike mu je tu naprimjer Modric pomogel. Ali v Turske su ga jednostavne pojeli. A on nije karatker ni tip za tu ligu.
  • grba
    410
    Koliko je cudno vidjeti pajaca lovrica i ekipu na ovakvoj utakmici
  • Zagi
    12.6k
    Dober je golman ali je po mene Livakovic bolsi.Facke

Nisam nikoga niti vidio da to negira.

Iz naše perspektive Kotarskog se komentira jer smo ga trebali uzeti kada je pokazao visoku kvalitetu u Gorici i u21 rep.
    Imali smo golmana u kojeg smo investirali 3m eura na lageru pa nismo.
    Velika pogreška ali eto. Tu smo gdje jesmo.
  • Infinity
    19.9k
    Zamalo sam pomislio da je Qarabag neka ekipa. Izgledalo je kao da igraju s Realom, a ne s Bilbaom. Mogli su ih rasuti.

Oni momenti kad obrana Qarabaga nabije loptu naprijed i po trku napadaca pomislis da idu u kontru, a Simon ih ceka na 30-40 metara i bez ikakvih problema zaustavlja sve moguce kontre. Takvu sigurnost zelim da imamo.
  • Ludovic IX
    10.1k
    u gorici je bio na posudbi iz ajaxa i gorica ga je otkupila jer ga je skuplje prodala dolje u grcku. Meni je tad katarski bio veliki kikser a i sad mi je. Obrani nemoguće pa zakuha sam gol. A nije da nije bio nas prije ajaxa. Ko I kahlina i horkas. Sad ispada da su kao bolji od neve a tko zna di bi sad bili da su ostali
  • Ritam Ulice
    2.1k
    Stiso Tudor ne pusta jbt
  • Jima
    816
    Kako Bayern lako riješi problem bunkera.
  • NerminB
    49
    Kakva tranzicija eintrachta kod gola, top
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k
    Cijela Liga prvaka tu žari pali, svaka tekma najmanje 4 gola, čim HRT prenosi tekma na kojoj se skoro ništa ne događa.
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Hato iz Ajaxa u Chelsea, Hato penal za Ajax iz nicega :lol:
  • mlinchica
    4.2k
    Bayern vodi 3:0 u 35. min…

A kaj je napravil kapetan Ajaxa za crveni? Ako tko gleda. Ima 3.3 ocjenu na sofi.
  • Jima
    816
    Gaženje iznad gležnja. Ružno izgledalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.