• rokikaciga
    4.8k
    Sto se tice nogometnog znanja tu je Krznar tata mata za Daleta. Slavi ga se nakon jedne pobjede nad bjednim PAOKom a covjek ne zna slozit taktiku osim "ajde Fruk" i neka divljacka motivacija. On trece ne zna ako cemo realno. I van terena je zakinut i to mogu tvrdit jer znam neke stvari :lol:
  • Ritam Ulice
    1.7k
    Ðalović je inteligentan?? Koji k ja ovdje čitam :rofl:
  • Ritam Ulice
    1.7k
    frajeru ti se zajebavas jelda.. ovo je top trolanje
  • Majki2111
    4.1k
    Ja mislim da je pametan.
  • KtcGoat
    970
    Meni se nekad vise cini da je on potpomognut nekim nedozvoljenim supstancama, a ne intelektom.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Ja sam kod Đaleta jedino primijetio da ne zna hrvatski
  • JMastermind
    1k
    Ja sam kod Đaleta jedino primijetio da ne zna hrvatskiTvrdica McTvrdi

S obzirom da je rođeni crnogorac, ima smisla.

A Majki nije trol nego je na spektru.
  • Str1nger Bell
    2.6k
    Nije trol nego je glup decko, bilo je fora dok se držao određenih “tema” foruma.

Ovdje se razgovara o Uefa Europskoj ligi 2025/2026. on krene o narativu, i zavodnickom govoru Radomira Đalovica.

Šizofrenija.
  • NitkoBitan
    30.7k
    Pametan je, ali fino artikulira misli, čak malo onako teatralno, ali taman teatralno.Majki2111

sirovitost potpomognuta intelektomMajki2111

Negdje sam procitao da nije zavrsio srednju skolu, znaci rijec je o ulicnoj skoli ruralnih krajeva Crne Gore.
  • NKDZ86
    5.5k
    nisam gledao tekmu, al baš mi je drago da je rijeka pobijedila ove grčke grobare, a ko se peca kad majki baci udicu je teški naivac..
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Ðalovic je nogometni Vaso Bakicevic, Sam svoj majstor, ima školu zivota :rofl:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    obzirom da je rođeni crnogorac, ima smisla.JMastermind

Kaj nije priča da živi tu već 20 godina? Da je Mongol mogo je naučit sročit izjavu na hrvatskom
  • DrRatoljub
    142

Zato što idioti pričaju da je sve to isti jezik i da nema razlike. Pa čovjek nema potrebu. Tko će mu u Rijeci za to prigovoriti.
  • Mr Anderson
    13.6k
    Despodov ni minute jučer. Dario, reagiraj.:cool:
  • Mathiasovi Chageri
    6k
    Ne kuzim. Igranje europskih natjecanja ti je vise iznimka nego navika i ti u play offu pritiv grckih cigana ne mozes rasprodat stadion, Armadi kop izgleda kao na prosjecnoj prvenstvenoj utakmici. Atmosfera ocajna.NitkoBitan

Mislim da ti njima ne vrijede godišnje karte za europske utakmice, a pretplatnici imaju samo pravo prvokupa za europske utakmice, koje su bolesno skupe. Zapad im je između 35 i 60 eura za članove, istok je 20 i 25, a sjever 15. Sad dupliraj sve te cijene i to su cijene za nečlanove. Netko tko nije član HNK Rijeka mora platiti 50 eura za utakmicu protiv PAOK-a, za Istočnu tribinu. Cirkus. Meni je šok da su uopće jučer uspjeli skupiti blizu 7000 ljudi.

Zato ti u Rijeci na europske sad dolaze samo ovi "derbi" navijači, pa je samim time i atmosfera puno gora. Da ne govorim da se u gradu i dosta od prošle sezone bojkotira Miška i cijene pa je dosta sezonaca odustalo i ne dolazi iz principa dok su karte ovako skupe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.