• FrodoJePurger
    524
    Ma kaj se zivcirate ljudi, budimo realni dobro su izgledali danas, ali bolji smo i nema potrebe se brinuti ili zivcirati
  • Dani Olmić
    2k
    ? Jel sam nesto krivo rekao? Mislim da 0-3 u gostima bez Livaje dosta govori
  • Mlađi referent
    14.6k
    Zanimljiva situacija kod tovara

Vučević je neki dan javno rekao da se ne mora forsirat s pojačanjima. Tri dana kasnije, Garcia se vrati svojoj ideji, s pojačanjima na klupi i bez Livaje odigra najbolju tekmu sezone.

Baš me zanima kako će dalje bit posloženi.
  • Paggini
    73.3k

Ma nisi nista, samo mi je legendarno kak si se javio nakon tjedan dana da komentiras kako je hajduk atomski
  • rakurs
    1.9k
    Fakat mi je nevjerojatan ovaj defetizam koji zavlada kod nekih forumaša kada hajduk pobijedi. Kaj očekujete, da će izgubit svaku tekmu ili kaj? Shvatite da je razlika između nas i tovara te ostatka lige ogromna, tovari kad imaju dobar dan to će ovako izgledati, izdominirat će i bez previše muke doći do pobjede.

Uvijek jedni te isti pišu te komentare kao da je hajduk neka nadnaravna sila čim pobijedi neku utakmicu. Veća je sramota nad nama što ih ne držimo na nekom pristojnom minusu, a ako ćemo igrati kao jučer ni nećemo.
  • San Lorenzo
    22.4k
    Nije ovo sad nikakav cope, ali Istra je ove sezone pokazala najmanje, Vukovar igra neki divlji nogomet koji te može uvući u probleme, Gorica ima dobro organiziranu obranu...Istra je otužna i napadački i obrambeno i nisam ni očekivao da će ovi debosi danas imati nekih većih problema tamo.
  • Dinamosaurus
    64
    Oni su u manjim utakmicama u ovih 10 kola bolji od nas, u manjim utakmicama se osvajaju naslovi
  • FrodoJePurger
    524
    ovakve komentare mrzim iz dna duše, na SVIM utakmicama se osvaja prvenstvo. Jebote male utakmice.
  • Paggini
    73.3k
    manjim utakmicama se osvajaju nasloviDinamosaurus

Mi smo prosle sezone prvenstvo prosuli u derbijima lol
  • Dzoni
    2.4k

Dinamo 22 boda, +14
    Hajduk 22 boda, +10
    Prvenstvo se igra i protiv velikih i protiv malih ekipa
  • Dinamosaurus
    64
    23/24 smo imali sličan učinak u derbijima
  • Marcinko
    801
    Tko ima više ulazaka u zadnju trećinu?
  • FrodoJePurger
    524
    Čestitke hajduku zasluženo pobijedili. Mi trebamo sve dobivati i ništa više nije bitno.

AJMO DINAMO :heart:
  • Str1nger Bell
    2.8k
    Mislim da Bobanu mora bit prioritet “čiščenje močvare”.

Od ovih trenutno Vučić i Mamić mogu naucit. Svaki drugo gol pada sustav, nestaje struja i ostala sranja.
  • Paggini
    73.3k
    23/24 smo imali sličan učinak u derbijimaDinamosaurus

Nismo prijatelju.

23/24, derbiji s Hajdukom, Osijekom i Rijekom

7-3-2

24/25, derbiji s Hajdukom, Osijekom i Rijekom

4-3-5
bold
italic
underline
strike