• Blueshadow86
    3.7k
    Ono kaj je lik radio na golu protiv tovara u međusobnim utakmicama je kriminal. Kad ga se nakon par utakmica prokužilo onda je malo stisnuo kočnicu da baš ne bude tolko očit.Noel

Osobno ne mislim da je s njegove strane bilo ikakvog puštanja tovarima.
    Jednostavno je takav golman. Ima kikseva, primao je smiješne i pacerske golove, a nekada je branio nemoguće. Ono, prosječan golman, reklo bi se.
  • Laugreano
    4.4k

[img]http://mae1.png
    A MMae je ipak imao malo bolji graf u feneru
  • Omake
    9.9k
    Mal uzorak realno
  • Dadox
    466
    Poznajem Banića otkada je došao k nama u Goricu i ovo sa puštanjem,siguran sam,su gluposti.Dva penala je skinuo Livaji,a to je najlakše mogao pustiti.Općenito je poštenjačina i odličan dečko.Zna neobjašnjivo kiksati,ali nama koji gledamo svaku tekmu Gorice (ja često i treninge) to nije ništa neubičajeno.Samo što se protiv Hajduka to posebno naglašava.Usput, kada je i odlazio taj Hajduk mu je bio samo jedna od mogućih opcija.
  • NKDZ86
    4.4k
    ali nama koji gledamo svaku tekmu Gorice (ja često i treninge)Dadox

malo je reći da sam šokeren, ali i izbunjen. kak to sve stigneš? diname i goricu pratit?
  • vjeko1701
    16.1k
    Moj osobni dojam bez ikakvih implikacija o puštanju je da je protiv Hajduka znao igrati primjetno riskantnije nego inače. Najviše od svega upuštati se u rizična istrčavanja.
  • Dadox
    466
    Neš ti stizanja.Pogleda se i Kurilovec,a i Ban Jelčić u Vukovini ponekad.
  • Dadox
    466
    oh kada se sjetim Belupa i Istre doma ovog proljeća…Kažem,svi pratite protiv Hajduka,a ovo prođe…
  • vjeko1701
    16.1k
    Istina, nisam gledao sve utakmice. Dojam proizlazi primarno iz utakmica Gorice protiv nas i glavnih konkurenata.
  • Paggini
    55.6k
    Zajebavamo se mi s Banićem, ali ne sjećam se nekih kardinalnih, sumnjivih grešaka osim one jedne kad mu je lopta ispala iz ruke ravno tovaru koji je dao gol u pretprosloj sezoni, ako se dobro sjecam

Samo što imamo tu percepciju ponajviše jer je navijač hajduga i jer protiv nas uvijek se razbrani, pa kao, sta tako ne branis protiv hajduga, umjesto da se pitamo zasto mi ne mozemo zabiti gol..
  • nemapredaje
    5.4k

I ja se uvijek sjetim onog izletavanja na loptu s poluispruženim rukama kada ga je Pukštas nadskočio

Edit: 4:15

• Dadox
    466
    da,to je bilo…Čak su mu ruke bile uz tijelo u skoku u jednom trenutku.Velim,da nisam vidio takvih gluposti od njega više puta i sam bih posumnjao.Recimo za Radoševića nikad nebi napisao ovo što i za Banića.Taj je uvijek u svom filmu i premazan svim mastima.Veliča Hajduk i u svlačionici i u kafiću i u svakom razgovoru.
  • dmil
    752
    poznanik Madar koji je strastveni fan Ferencvarosa mi je pricao za Mmaeea da je dobar igrac, ali kad mu se da igrati, da mu je nonsalancija najveci problem i da se tamo ponasao kao tipicni placenik koji je dosao pokupit lovu i uzivat u Budimpesti.

Navodno je tamo jos uvijek njegov brat koji je gori igrac od njega i skloniji ekscesima, pa se jednom posrao na pod svlacionice
  • vjeko1701
    16.1k
    Kaj se tiče naših rivala s juga, da vidim dal sam dobro pohvatao. Na izbore im se registriralo svega par tisuća ljudi od famoznih 120k članova a na samim izborima na "odabir" imaju samo jednu listu i to onu vođenu paragonom poštenja LjPV koji zadnjih mjeseci preko novina najavljuje da Hajduk mora prljavije?

Plus, prisjetimo se svi ove izjave od prije par godina:

"Deset godina ruganja konceptu Našeg Hajduka, nakon palamuđenja o privatnim vlasnicima, investitorima, o prekrasnim sportskim pričama iz Rijeke i Osijeka, imaš danas činjenicu da jedino zapravo zdrav klub koji ne proizvodi crnilo oko sebe, koji ne proizvodi gubitke i medijski cirkus koji truje ovu zemlju, je Hajduk, a Hajduk je takav zbog Našeg Hajduka"
  • FrodoJePurger
    355
    Da se nadovežem na te s juga. Jel oni moraju imati oib kada se učlanjuju u klub?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.