• Paggini
    55.6k
    Ovaj paragraf ima sve tovarske medijske trikove:

Ivušić bi volio doći u Splitrakurs

Izražavanje igračeve privrženosti i želje da dođe u Hajdug. Naravno, laž.

čekaju se još samorakurs

Uvijek se čeka nešto, uvijek je samo jedan korak, uvijek je ta neka sitnica prije dolaska, a uvijek je to "samo" i ako propadne transfer - "Ivusic je bio na korak do Hajduga, samo se nije postigao dogovor sa pohlepnim klubom"

. I time pokazati snagu, moć kako na Poljud mogu dovesti ozbiljna imena s respektabilnim životopisimarakurs

Naravno, treba napomenuti i da je Hajdug moćan i da mi svi koji ih rugamo nismo u pravu, oni imaju moć i snagu, a Ivusic, koji jako želi doći će doći samo da se riješi ta jedna stvar, u ovom slučaju izbori. A kad se ta jedna stvar rijesi, doći će samo još jedna stvar - nepošteni klub koji sabotira Hajdug ne dajući im igrača besplatno.

vratar u kojeg Zlatko Dalić i njegovi ljudi (posebice Marijan Marmić i Danijel Subašić) imaju veliko povjerenje.rakurs

Usput ćemo ubaciti i Dalića, repku, povjerenje.

Znoji ih Boban, znoji ih Boban jebački.
  • Ritam Ulice
    799
    hahaha kako masinerija radi najjaci su
  • Jurki
    18.1k
    Da, bas bu se Pafos rjesaval prvog golmana i to pred kvalifikacije za Ligu prvaka i to da ce ga pustiti za dzabe.
    Namjerno sam napisal za dzabe jer nema teorije da imaju za odstetu.

S kakvim se drogama ti ljudi pucaju?

Edit: nemaju para za Majkica, pa ce kupiti puno skupljeg Ivusica.
    Football Manager je goli k kaj oni mogu smisliti.
  • nemapredaje
    5.4k

Naravno da ih znoji kada već mjesec dana pokušavaju dovesti golmana i nikako da to riješe, a on je u istom periodu doveo cijelu jednu momčad.
  • rakurs
    1.6k
    Meni je malo čudno da pored svih tovarskih novinara tu 'ekskluzivu' donosi dinamovac Tironi :rofl:
  • NitkoBitan
    27.9k
    Meanwhile Banic...

images-13.jpg
  • GOAT
    3.1k
    Meanwhile BanicNitkoBitan

Kida listove tratinčice i igra "voli me, ne voli me"
  • NORTE
    16.9k
    pored svih tovarskih novinara tu 'ekskluzivu' donosi dinamovac Tironirakurs

Čekamo demantij na dalmatinskom ili Authenticu.
  • Laugreano
    4.4k
    Ajde malo bolji je u turskoj
  • Noel
    12.8k
    Baš mi je drago da je Banić na čekanju i da ga vozaju. Želim iz sveg srca da mu propadne transfer. Ono kaj je lik radio na golu protiv tovara u međusobnim utakmicama je kriminal. Kad ga se nakon par utakmica prokužilo onda je malo stisnuo kočnicu da baš ne bude tolko očit.
  • Hnlovac
    2.5k
    Meni se ona obrana p3nala Livaje u Gorici i reakcija nakon nje činila podosta iskrena, a ne kao kočenje da ga se ne prokuži
  • Noel
    12.8k

Zato kaj ga je ekipa šprdala cijelu tekmu Baniću daj pusti je u gol pa je poludio..
  • vjeko1701
    16.1k
    Meni je u ovoj priči Hajduk kao ona p*čka koja nije više kaj je nekad bila, pokraj sebe ima pouzdanog lika (Banić) al ona misli da može bolje pa si lovi neka neka opasnija (Majkić) ili poznatija (Ivušić) imena a kad shvati da od toga nema ničeg, već će i pouzdani (Banić) otići dalje.

Baniću, možeš ti bolje od ove ludare dole ;)
  • Shkera
    389
    gdje ga se proukužilo? ima li neki link jer me zanima, nisam to upratio, a znam da se pričalo.
  • Noel
    12.8k

Općenito ga se prokužilo, lik je protiv tovara odjednom zaboravio branit ili nije znao više izletit na visoku loptu pa su mu počele i protiv njih ispadat lopte iz ruku. Baš je bilo očito. Čak se on osvrnuo da te priče u nekom podcastu ili intervjuu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.