• Nemrem99
    54
    Ma nema sanse da ide dolje. I ne boli njega k za navijace kak je netko gore napisao. Svjestan je on "drugacijeg" statusa kod navijaca i nije imun na to.
    A tovari su zvali sve kaj hoda dole. Od Marka Tolića prije par godina, Petka, Zeleniku, More, Roga.
    Da im se ponudi sansa, poslali bi ponudu i Ademiju.
  • Str1nger Bell
    2.6k
    Jos veca sramota da bi jedan prvotno hajdukovac pa zatim dinamovac petko ispao gsopdinCrni86

Nije Petkovic ispao gospodin, Petkovicev ego nebi mogao podnjeti da zavrsi iza kluba koji ga je “odjebao” s razlogom.
  • rokikaciga
    5.1k
    To i je poanta mog upisa. Mudri je prosle godine uzeo 90 tisuca eura..umanji to za sve doprinose, racunovode, poreze itd

Ogromna razlika s obzirom da Mudri ima jos 3-4-5 godina i to za niti priblizno slicne novce
  • Crni86
    14.5k
    slazem se, na slicnom tragu kao sto si ti napisao sam bio i ja kad je mudri spomenuo da ga dinamo nije zvao da bi iso u hajduk.

Totalno mi je jasno za igrace koji moraju sebi osigurati egzistenciju (familiji koja vjerojatno ne razvija karijeru jer stalno putuje sa njim itd), ali za one koji su uzeli 10+ milijuna u karijeri nema nikakvog opravdanja.
  • Odani Zgd
    795
    Jebiga sad,dvostruka mjerila ili si Dinamovac ili nisi,ako nisi zaradio dovoljno u karijeri onda mu se ne bi zamjerilo,a ako si pun ko brod,onda si izdajnik....
  • Goncalo Santos
    545
    Najpostenije bi bilo onda uopce ne izjasnjavat se po tom pitanju da si veliki navijac nekoga, ako je ipak novac (sasvim logicno) prioritet. Ako vec galamis na sva zvona da si Dinamovac, a onda bar nemoj u rivala ic.
  • rokikaciga
    5.1k
    Nista u zivotu nije i ne bi smjelo biti crno bijelo (osim za ekstreme tipa ubojstva, nasilja nad djecom itd itd).

Ali i tesko je prosjecnom navijacu staviti se u cipele npr Karacica koji je u Loksi imao slicno kao Mudri. Hoce igrati na Svjetskom sljedece godine i Hajduk je velika stepenica u odnosu na Loksu. Takoder je i financijski puno bolji ugovor, igras (2 utakmice) Europu itd itd Mislis da ga je npr Rijeka htjela da ne bi otisao tamo? Je li bi onda bio manji izdajnik ili uopce ne bi bio izdajnik?

Profi prosjecan nogometas u najboljem slucaju imaju 5-6 godina gdje uzimaju nekakvu lovu. Moras biti debelo odcijepljen od realnosti i mentalno ostecen da odbijes cca 500 tisuca eura razlike izmedu Lokse i Hajduka kroz 3-4 godine + naknada za potpis.

Da je Mudri otisao u npr Zvezdu...to mu ne bi oprostio.
  • Warrior
    4
    Koliko bi Mudri mogao sada imati u nas? Ispricavam se ako se vec pisalo
  • Crni86
    14.5k
    Profi prosjecan nogometas u najboljem slucaju imaju 5-6 godina gdje uzimaju nekakvu lovu. Moras biti debelo odcijepljen od realnosti da odbijes cca 500 tisuca eura razlike izmedu Lokse i Hajduka kroz 3-4 godine + naknada za potpis.rokikaciga

Ili da ne mislis na zenu i dijete… pa kad zavrsis karijeru tko zna cime ces se baviti ukoliko nemas nekog kapitala kojeg si zaradio ili ulozio kroz karijeru…
  • Warrior
    4
    Karacic je bio spreman otici i prije pet godina u Hajduk, tako da mi je on na crnoj listi i ne gledam ga kao nekakvog dinamovca.
  • rokikaciga
    5.1k
    Mislis prije 5 godina kad je potpisao za Dinamo?

I da je otisao nije tolki minus jer bi to znacilo da ga nije htio Dinamo i procitaj moje upise na ovoj stranici
  • Warrior
    4
    da, za dlaku je potpisao za njih. Na kraju prihvatio Dinamo jer smo mu ponudili vise love i duži ugovor, njegove rijeci.
  • rokikaciga
    5.1k
    Daj link na taj citat molim te
  • Warrior
    4

Fran je još 2020. godine potpisao za Dinamo, ali tamo nikada nije zaigrao. Imao je ponude najboljih hrvatskih klubova, ali stvari su se posložile drugačije.
    - U to sam vrijeme pregovarao s Hajdukom. Bilo je to pet mjeseci prije isteka ugovora i više manje smo se dogovorili. Htjeli su da dođem, tad mi je odgovaralo da mi se završi ugovor na ljeto i odem kao slobodan igrač. Ali, u priču se uključio Dinamo s ugovorom na pet godina i nešto platio Lokomotivi. Pošto sam dijete kluba, htio sam da na meni barem nešto zarade, a otišli smo Kastrati, Jakić i ja u to vrijeme.Jednostavno, ponudili su mi duži ugovor i financijski uvjeti su bili bolji - govori nam Fran pa objašnjava zašto nikad nije zaigrao među 'modrima':
  • NORTE
    19k
    U to sam vrijeme pregovarao s Hajdukom. Bilo je to pet mjeseci prije isteka ugovora i više manje smo se dogovorili. Htjeli su da dođem, tad mi je odgovaralo da mi se završi ugovor na ljeto i odem kao slobodan igračWarrior

5 godina poslije ista priča, nemaju centa za odštete.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet