• rokikaciga
    5.1k
    S ovim se 100% slazem. Druzim se s jednim deckom koji ima dosta utakmica u HNL i jedno 5-6 sezona vani ali za relativno sitne novce. Decko je zagrizeni Dinamovac, klinci mu hodaju u Dinamovoj obleki. Sad je kcerki kupio Purgerica bodi i tak je mala bila na moru. Davao je dosta izjava za novine, pojavljivao se na raznim intervjuima i nikad nije isticao da je Dinamovac. Cak je i bila prica za tovare ali kak je dole kaos trazio ga je netko nekakvu lovu i on ih je odjebao do kraja zivota. Da se razumijemo trazili su ga i treneri u omladinskoj u Dinamu lovu da igra kad je bio junior uz dodatak da bi ga progurali u repku za ekstra pinku. On je alergican na to.

Poanta je da kad si u tome da mozes kolko tolko odljepit to kaj privatno navijas za Dinamo i profesionalno odigrat za Hajduk. I nije sve tak crno i bijelo. Jamie Carragher je odigrao 700+ utakmica za Liverpool a bio zagrizeni navijac Evertona.

I znate kak se veli...lako tudim kurce koprive mlatit
  • Sibirski plavac
    5.8k
    Nakon Pjace i Munira evo neki lik spominje i Paca Alcacera.
  • rokikaciga
    5.1k
    daj link

xmwYyIf.jpeg

Uostalom, cak i u tvom citati (kojeg nemogu naci na internetu) kaze da se odlucio na Dinamo cim su se javili i da Loksa nesto zaradi na njemu.

Lako tudim kurcem koprive mlatit
  • Warrior
    4
    Ne mozes ga naci jer je plus clanak, zato sam i kopirao, ali evo

https://www.24sata.hr/sport/fran-karacic-lokomotivin-rice-zvao-me-hajduk-ali-sam-otisao-u-dinamo-htjela-me-i-rijeka-1045203

I vjerojatno nema smisla nastaviti raspravu, vidim da totalno razlicito razmisljanje imamo. Nikad nije opravdano otici u Hajduk. Nikad!
  • rokikaciga
    5.1k
    Nikad nije opravdano otici u Hajduk. Nikad!Warrior

Lako tudim kurcem koprive mlatit. Zapamti to.
  • NORTE
    19k
    Nakon Pjace i Munira evo neki lik spominje i Paca Alcacera.Sibirski plavac

Ima li negdje popis svih propalih aktivnih nogometaša koji su igrali s Rakitićem?
  • Mali Zeus
    19.2k
    sve je to super i ja razumijem nogometaše, samo što bi on morao dobro razmisliti kako bi to izgledalo prema navijačima Dinama i kakav bi mu život bio poslije. Za Brekala nikoga ne boli kita, kod Pjace je ipak malo drugačija priča.
  • Gringo
    479
    sada nabrajaju sve koji su free i koji su igrali sa Raquelom u Barci.
  • Crni86
    14.5k
    pa kolega je i naveo da razumije mudrog, karu i slicne kaj nisu uzeli neku lovu, ali da ne moze razumijet i opravdat pjacu koji ima 10+ milijuna zaradenih u karijeri, te samo prosle sezone skoro 3 milijuna piknutih
  • Mali Zeus
    19.2k
    Di vi to citate, snet?
  • Mr Anderson
    13.7k
    Čudno da Karačić nikad nije dobio priliku kod nas. Imali smo tad na desnom boku Stojanovića i Mohu, mislim da on nije bii ništa lošiji od njih, samo bolji. Osim ako nisu bile neke druge igre, možda ga je Mamić uzeo samo zato jer je čuo da ga Hajduk zove.
  • rokikaciga
    5.1k
    Za Pjacu se slazem s vama svima. I mislim da njemu nema izlike da ode. Karacicu, Mudrom i slicnima mogu zazmirit ili bih mogao zazmirit na jedno oko zbog financija. Pogotovo ako bi napravili top transfer dalje ili usli u reprezentaciju.
  • rokikaciga
    5.1k
    Aleix Vidal, Denis Suárez, Sergi Samper, Sandro Ramírez, Gerard Deulofeu, Marc Bartra, Martín Montoya, Cristian Tello i Isaac Cuenca. To mi daje ChatGPT, spomenuo je i bas Alcacera i Munira :lol:
  • Crni86
    14.5k
    steta kaj je modric potpiso s milanom
  • Mali Zeus
    19.2k
    Al smiješno vidjeti koliko im je stalo da nam zapapre olfo uzimajući naše otpatke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet