• vjeko1701
    17.9k
    Samo ne znam zašto bi otišao dole kad navodno ima otvorena vrata u Rijeci.
  • crophantom
    1.8k
    Da se ne prica samo o mitomanima i našim bivšom ocvalim zvijezdama, imam filing da ce ili Belupo ili Osijek opet spušiti ovo kolo i da barem Rozman ili Gregurina lete na stanci, a da se moram kladiti i oba.
    Istra igra doma pa ce Tomic prezivjeti jos koje kolo.
  • Jurki
    19.2k
    moze se spomenuti sve i svasta.. ali zar nije bila cudna situacija kad je Pjaca zabio gol Rijeci (1:0) i onako slavio?
    I da se sad opet vrati u Rijeku?

To bi isto bila potvrda teze da su nogometasi ljudi koji imaju talenta za udarati loptu.. ali ih je definitivno Bozek vglavi ftegnul.
  • Efes Pilsen
    12.6k
    Nisam za pljuvanje, niska je to civilizacijska razina. No, da ode dolje nakon sramote u kojoj je i on sam sudjelovao prosle sezone, a poslije svih odbijanja i na kraju preplacivanja, da ga sretnem na ulici pljunio bi ga.
  • badjibadara
    7.2k
    Da još jednom pohvalim bipolarnog za onaj potez rukom kojim ih je sprašio iz kluba. Danas se ponajbolje vidi kakav je vizionar.

Gazi Zvone!
  • vjeko1701
    17.9k
    Oni trebaju krila, on (valjda) treba klub blizu domu. Na spomen njegovog provratka su većinom neutralne rekacije. Ne znam, radije par manjih neugodnosti u Rijeci uz bonus europskog natjecanja nego da te cijeli Zagreb tretira kao izdajnika i ne izlaziš van granica RH.

Idemo ovak, znam kaj bi ja odabrao.
  • Str1nger Bell
    2.6k
    Pjaca za razliku od Uremovica, Brekala i ostalih ima par grama mozga.

Ne pusim te price da je neko neki dinamovac jer svi su oni poslije ljubili grbove Juventusa,Legije Warszave i ostalih klubova, ali mislim da Pjaca nije glup dečko i da mu ne treba da zadnje dane svoje karijere provede dole izbjegavajuci baklje narkomana iz Torcide.
  • FazeN
    1.7k
    Pitao sam Tarzana da mi prokomentira Pjaca - Hajduk, jer i do mene je došlo za Pjacu,
    napisao je samo "Nemam komentara, Lp, Ivan"
  • Jurki
    19.2k
    Ne znam, radije par manjih neugodnosti u Rijeci uz bonus europskog natjecanjavjeko1701

Naravno da bi to bilo logicnije.
    Moj prethodni upis je isel u tom smjeru da mi je opcenito debilno slavljenje golova protiv bivsih klubova.. a sad se moze lako desiti da opet obuce njihov dres.
    Ovo si dobro napisal, dozivel bi malo neugodnosti, prica bi se stisala kroz koji tjedan i nikome nista.
    Niti jednom igracu se nije zamjerilo ako nije proslavil gol u Dinamovom dresu svojem bivsem klubu, pa se tak nebi zamjerilo ni njemu.
  • NORTE
    19k
    Da Pjaca ode dole bila bi to daleko veća izdaja od Brekalove.
  • Droljo
    20.6k

Pitaj rakitića
  • FazeN
    1.7k
    broj od Rakitića nemam, daj mi ga u inbox I pitam
  • Hnlovac
    3.2k
    Nek ode dolje, ni prvi ni zadnji koji će si tim potezom zakucati zadnji čavao u lijes
  • ElDorado
    5.6k
    Sumnjam ja u njegovu preveliku pamet. Boban dolazi u klub, stvara se nova momcad, najplaceniji si u svlacionici i ti odjebes Bobana zbog kretenske klauzule. Nije bas prepametno kad ne znas prepoznati trenutak.
  • Droljo
    20.6k

Pitaj tarzana za broj... Ja nemam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention