• Jos-Optimus
    6.4k
    moguće da je to kvaka :rofl:
  • Jurki
    18.4k
    Mislim taj Pafos od nas hoce 4 milje za Šunjica a ovog poklanja za 400k?! WTFElDorado

Jbg zakon trzista. Golmana imas ko pljeve, kvalitetnih šestica brzih i da ima malo klikera za nogomet nema tak puno da su dostupni i dovoljno kvalitetni.
    Uvek se bus rađe prije "rijesil" golmana nego radilice u sredini terena.
    Nama da ode Misic, to bumo teze zakrpali nego da nam odu sva 4 golmana isti dan.
  • Sajla
    10.7k
    na dres odstampat Neva umjesto NevisticPacho

Može, i još da nam plate!
    neva_cosmetics_logo?e=2147483647&v=beta&t=ZPqhrymKOKupGMD4QVF3XdfFxL5PPSuYepy5TzxITzs
  • ElDorado
    4.7k
    Jbte da je Beljo potpisao za Hajduk pratili bi ga novinari od aerodroma
  • Medvedgrad
    638
    da je Beljo potpisao za Hajduk pratili bi ga novinari od aerodromaElDorado

S bakljama
  • Zagi
    10.7k
    Dovodimo jednog od najskupljih igrača do sada.Teško da če pasti liječnički. Zašto ne radimo više na promidžbi?

Ne zazivam cirkus ali ne vidim ništa loše u tome da se navijačka baza malo nahajpa.
  • Keyser Soze
    14.8k
    ne vidim ništa loše u tome da se navijačka baza malo nahajpa.Zagi

Ni ja, neki video predstavljanja ili neki "stay tuned" bi bili dovoljni.
  • jedan u nizu
    14k
    Dovodimo jednog od najskupljih igrača do sada.Teško da če pasti liječnički. Zašto ne radimo više na promidžbi?

Ne zazivam cirkus ali ne vidim ništa loše u tome da se navijačka baza malo nahajpa.
    Zagi

A zamisli cirkusa da ga najavjuljemo, da klub pise inicijale, objavljuje njegove siluete, slike iz djetinjstva ili stajaznam, da bi na kraju na nekom ljecnickom otkrili neku ordenu srcanu manu (nedaj Boze) ili nesto ozbiljno sto se do sad nije otkrilo.
    Transfer se otkaze, a mi ostanemo posrani i popisani.

I to bi se najvise sralo ovdje, na zoni.

Neka on potpise ugovor, i onda neka tjedan dana tease-ju sa njegovim predstavljanjem
  • Crni86
    12.5k
    Pa to se ni ne radi preko sluzbenih kanala…. Kakvo amatersko razmisljanje.

Na kraju da li nam je takva promocija uopce potrebna? Ja bi reko da ne. Imamo mi dovoljno druge promocije kojom se treba gurat. Beljo ce se gurat u fokus kad potpise ugovor i to mi je najnormalnije.

Ali isto tako da se napravi pressica i da Zvone skupa s Beljom kaze par rijeci. E to nama fali. Da cuje cijela hrvatska kak beljo kaze: zelio sam samo i jedino u dinamo, ostvarila mi se zelja itd. Tu je potrebno radit malo veci show.
  • Damir1986
    220
    Video kako su za nas potpisali Dion, Drena i Beljo, odnosno tri slike Belje u tri različita dresa i tako predstavimo treći dres za nadolazeću sezonu.
  • Zagi
    10.7k
    Na kraju da li nam je takva promocija uopce potrebna? Ja bi reko da ne.Crni86
    Ja bih rekao da nam treba.
    Imamo mi dovoljno druge promocije kojom se treba gurat.Crni86
    Koje i guramo li ju?
    Beljo ce se gurat u fokus kad potpise ugovor i to mi je najnormalnije.Crni86
    Ovisi kaj misliš pod guranjem u fokus. Nisam to zamjetio niti kod jednog ovogodišnjeg novog igrača.

Zoni dodatan hajp ne treba.Mi smo ovisni. Treba casual navijačima/simpatizerima.
    Ne vidim ništa loše u tome da im se malo digne puls.
  • wolfgang14
    2.6k
    Prvi šut upućen ivušiću na današnjoj tekmi je bio gol. Lopta mu je prošla metar kraj noge a on ko ukopan stoji i gleda u nju
  • Crni86
    12.5k
    ja bih rekao da nam ne treba. Kad gledsm turke to mi je malo ciganski i to much.

Ali kada igrac potpise ugivor e onda ne koristimo dovoljno potencijal koji se otvara. Kao sto si spomenui. Dovedes igraca iz barce nema presice. Evo sad za belju jednostavno mora bit presica po meni.
  • mlinchica
    3.4k
    A zamisli cirkusa da ga najavjuljemo, da klub pise inicijale, objavljuje njegove siluete, slike iz djetinjstva ili stajaznam, da bi na kraju na nekom ljecnickom otkrili neku ordenu srcanu manu (nedaj Boze) ili nesto ozbiljno sto se do sad nije otkrilo.
    Transfer se otkaze, a mi ostanemo posrani i popisani.
    jedan u nizu

Pa dobro, ovo su ekstremi i to kaj se kod nas događalo s tim liječničkim je pitanje kaj je zapravo i bila istina, od svega kaj su nam pustili van.

Ne radi se o nekom no name ili nepoznatom igraču s druge strane svijeta. Beljin “medicinski karton” već možda i imaju u klubu, informacije se lakše dobiju kad se radi o takvom igraču.
    Posvuda klubovi rade hajp s malo jačim igračima. Prate se na aerodromu, dolazak na liječnički, u klub, …

Neka on potpise ugovor, i onda neka tjedan dana tease-ju sa njegovim predstavljanjemjedan u nizu
    Ovo bi bilo sigurica ali je jako teško kod nas tako dugo sve skrivati.

Samo mišljenje.. ne treba raditi bakljade i takve gluposti kaj ovi dolje rade, ali moglo bi se malo pojačati.
    Možda čak i bude nekaj za Belju, vidjet ćemo.
  • jedan u nizu
    14k
    Pa dobro, ovo su ekstremi i to kaj se kod nas događalo s tim liječničkim je pitanje kaj je zapravo i bila istina, od svega kaj su nam pustili van.

Ne radi se o nekom no name ili nepoznatom igraču s druge strane svijeta.
    mlinchica

https://www.si.com/soccer/2017/07/19/patrik-schick-juventus-sampdoria-transfer-off

Patrik Schick, tada 21 god, velika nada, 13 golova, 4 asista u Serie A, dogovoren transfer u Juventus tezak 30 mil eura. Pao lijecnicki.

Ne mora biti neki no name igrac s drugog kraja svijeta. Dogada se i ovako, jako rijetko, ali zna se dogoditi.
    Schick mi je prvi pao na pamet, da potrazim, sigurno je bilo slicnih propalih transfera

Pa evo prosle godine smo dovodili onog Alzirca i pola zone je svrsavalo da bi na kraju pao lijecnicki .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.