• Guinness
    2.9k
    Brate stvarno lupetate. Ivušić je najbolji golman kojeg su mogli dobiti a i nama bi bio pojačanje.The Undertaker

Smiješno je to da od toliko pozicija u ekipi koje su im prazne oni dovedu odličnog golmana.
    A trenutno na toj poziciji imaju solidan potencijal za budućnost. Umjesto da ga razvijaju i za godinu, dvije, tri bude potencijal sa solidnom tržišnom vrijednosti oni dovode odličnog igrača na tu poziciju nauštrb njega.

Rezulati će im tako bit manje više jednaki sa Silićem ili Ivušićem, nekako sumnjam da će u HNL-u ili Europi napraviti bilo što više samo zato što je sad tu Ivušić a ne Silić a paralelno im ostatak ekipe bude jednak kao prije.
  • Crni86
    12.5k
    Kruno Lovrek pomocni trener u slavenovoj b ekipi.
  • The Undertaker
    8.4k
    Slažem se. Ako je već sezona stabilizacije, logično je da guraš golmana koji ima potencijal za kasniju prodaju. Ali logika i Hajduk su dva odvojena pojma.
  • Jos-Optimus
    6.4k
    Ivušić je jako stabilan i konzistentan, sigurno im je pojačanje i bio bi kao takav najbolji golman lige kad bi stvari bile kao prošle sezone.

Ali, ja duboko vjerujem da je Nevistićeva loša forma imala uporište u problemima s leđima, a kasnije i sa katastrofalnom situacijom u ekipi. Vjerujem da je pravi Neva onaj koji nam je donio naslov i ulazak u LP bravuroznim obranama. E, taj Neva je bolji golman od Nevistića.
  • Gemišt86
    56

Molim lijepo nemojte mi spoilat novu pjesmu koju cemo ucit na tribini ove sezone, nek se ugodno iznenadim kada dodem na utakmicu, a ne da vec znam pjesmu napamet.
    Kakav hit.

Sve eventualne prijedloge pjesama, vizuala ne pišite na forumu nego javite privatnim porukama - nema potrebe da se objašnjava zašto je to tako.
  • ElDorado
    4.7k
    vjerovao bi i ja da ga nisam vidio na pripremama
  • Jos-Optimus
    6.4k
    a eto, imamo još malo da se uvjerimo
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Najbolje sezone po postotku obrana:

Lucic: 78% u 23/24

Ivusic: 75% u 20/21

Nevistic: 77% u 23/24

Mislim da dosta ovisi i o tome kak je obrana poslozena. Nije isto jel ti prozivnik stvori tri zicera a osim toga nis. Il ti deset puta pukne sa 20 metara bez da moras obranit i jedan zicer.
  • ElDorado
    4.7k
    Nama golman mora braniti zicere kao sto je to Livi radio. Ili npr Filipovic u onoj zadnjoj tekmi.
    I na najvisoj razini visoki presing jednostavno po defaultu ima rizik kontri i zicera. Uostalom PSG i Chelsea najbolji primjer.
  • marcio amoroso
    43.3k
    Tržište golmana je preplavljeno. Garantiram da samo u Njemačkoj ima 50 golmana koji bi mogli bez problema braniti u Dinamu. Ivušić je meni kao što sam pisao ostao u sjećanju kao dobar golman, ali da je neka klasetina koja radi razliku sigurno ne bi išao iz Osijeka u Pafos pa iz Pafosa u hajduk.

Kolege iznad su dobro rezimirale, oni od brdo pozicija na kojima imaju problem ulažu novac u poziciju koja im je zatvorena dečkom koji je dobar potencijal i koji je dosta mlađi. Sve dok sportsku politiku vode populistički, a vode ju stalno jer za navijače imaju ovce sigurni smo da titule neće vidjeti.
  • ElDorado
    4.7k
    Mislim taj Pafos od nas hoce 4 milje za Šunjica a ovog poklanja za 400k?! WTF
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    Tržište golmana je preplavljeno. Garantiram da samo u Njemačkoj ima 50 golmana koji bi mogli bez problema braniti u Dinamu.marcio amoroso

Zašto onda niti jedan nije kod nas?
  • marcio amoroso
    43.3k

Zato što imamo 4 golmana pod ugovorom.
  • Pacho
    2.4k

Znaci samo na dres odstampat Neva umjesto Nevistic :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.