• DiddyGuela
    3.8k
    Vucevic prica o nestrpljivosti a sa koliko godina je on otisao van? Kakav jadnik.
  • NORTE
    17.5k
    Za tovare jedino i možeš igrat ako se odrekneš love.Str1nger Bell

Jedan od najboljih zaključaka na zoni ikad.

"Čast mi je da vam mogu predstaviti i pozdraviti novog vratara Hajduka Ivicu Ivušića. Jednog od najboljih, ako ne i najboljiih vratara.Tvrdica McTvrdi

Najbolji je definitivno! Na svitu! (svit = Split) :cool:

Livakoviću, prvi kiks i letiš na klupu repke! Jesi čuooo?

Oni nemaju reprezentativca pa kupuju 3. golmana repke za 400 tisuća eura na četiri rate.
  • Neron53
    1.8k

Bolje receno: za tovare jedino igraju oni koji se odricu dijela love
    Ali, VELIKO ALI, to tovarima nije nikakav minus, nego veliki plus.
    Svaka cast svakome tko se odrice 30, 50, 70 ili vise posto svoje place da bi zavrsio negdje gdje ga vuce srce.
    Vise postujem one koji bilo sta rade iz ljubavi, osjecaja ....nego ciste koristi.
  • miro
    6.9k
    čini mi se kako oni sad imaju reprezentativca, a mi više nemamo nijednog
  • NORTE
    17.5k
    Zagrebački strojevi čiste oko stadiona Poljud.
    Naljepnica ZG holdinga na jednom od kamiona poslanih za ispomoć nakon nevremena.
    u4sclpy.jpeg
  • rokikaciga
    3k
    Glavno da meni redovno zaborave biootpad i plastiku odvest. Jebivjetri.
  • wolfgang14
    2.6k
    Vučević: Silić bi trebao biti sretan jer je drugi golman Hajduka

Jos lijepsa poruka mladim igracima.
    Crni86

alo prika pa znaš ti kolika je privilegija biti DRUGI GOLMAN za klub koji 20 godina nije bija prvak?? Koji 15 godina ne igra europu??? Pa veće časti od te nema
  • Mali Zeus
    18.6k
    Tako je i Vučević bio sretan što je u Barceloni dodavao ručnike.
  • Mali Zeus
    18.6k
    ↪NORTE čini mi se kako oni sad imaju reprezentativca, a mi više nemamo nijednogmiro

dobro i?
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    Tako je i Vučević bio sretan što je u Barceloni dodavao ručnike.Mali Zeus

To je bolja pozicija od onog koji podiže sapun
  • The Undertaker
    8.4k
    Brate stvarno lupetate. Ivušić je najbolji golman kojeg su mogli dobiti a i nama bi bio pojačanje.
  • Mali Zeus
    18.6k
    Brate stvarno lupetate. Ivušić je najbolji golman kojeg su mogli dobiti a i nama bi bio pojačanje.The Undertaker

Mislim da je svima jasno da im je to baš pojačanje i da se radi o jako dobrom golmanu. Ovdje je više stvar da je sad automatski postao prvo najbolji vratar lige, ali i najbolji hrvatski vratar po njima, jer je eto došao u Hajduka.
  • Mali Zeus
    18.6k
    Da, Zrinjevac je drugi dan poslao opremu i strojeve, da nije puno duže bi im trebalo da sve rasčiste, rekli oni sami.
    Al da će prvom prilikom biti gazi, gazi purgere to naravno.
  • The Undertaker
    8.4k
    Ako oni standardno lupetaju ne moramo i mi. Oni imaju razlog (umjetna euforija koja generira prodaju dresova, pretplata, članarina itd...), mi nemamo.
  • Mali Zeus
    18.6k
    očekivati od navijača da ne lupetaju tu i tam je kao da očekuješ da ujutro ne svane dan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.