• don
    19.4k
    nikakve razlike nema između onih koji "truju negativom" i onih koji se naslađivaju i vade te postove posli nekog dužeg vrimena, kao da netko želi loše Dinamu pa eto nije sritan jer nam dobro ide.

slobodno ih sve izvadite ako vam to tako jako diže dopamin, za razliku od većine ovdje kojima to radi samo Dinamo a ne forumski postovi u kojim se dnevno napiše 300 različitih razmišljanja.
  • BlueZone
    0
    Mislim da je Vukovar lapapa nažalost
  • Klenx
    10.9k
    U začaranom su krugu.
    Ako ne dovedu neko isluženo ime, neće prodati dresove, a i ovako nisam siguran da itko išta kupuje,
    Dužni su ko Grčka.
    Mislim da će uskoro puknuti i taj balon, vidi se to po ovome kako su krenuli u medijsku ofanzivu za stadion.
    duksy

Nikad ne podcjenjuj glupost tovarskog puka. Iako, kako prelistavam forume i bespuća interneta, vidi se da se dio njih opametio i više ne puši iste priče.
    Međutim, ništa što malo novog kredita, kakva donacija od Tommyja i neki Toma Bašić ili Palaversa ne mogu izbrisati i baciti magareći puk u kolektivnu euforiju.

Nego, jučerašnja utakmica fino je razotkrila laži koje se serviraju iz Ulice osmih mediteranskih igara. Neka netko baci za usporedbu slike tribina naše utakmice s Rijekom, na kojoj je bilo službeno nešto iznad 11.000 ljudi, i njihove jučerašnje s navodnih 10.154.
    Nema šanse da je kod njih jučer bilo preko 6.000 ljudi na utakmici, a općenito sam siguran da im je svaka službena brojka napuhana za barem 2-3 tisuće ljudi.
  • Hnlovac
    4.8k
    Meni ovakve fore na forumu nikad nisu bile jasne. Klub nam ima fluktuaciju rezultata već par sezona, krećemo se od totalne depre do totalne euforije u razmaku od par kola, i onda ljudi vade citate drugih kad smo ili bili odlični ili bili sranje da ih klauniraju i naslađuju se

Pa jbt kad smo bili sranje i bili na -10 ljudi koji su pljuvali su bili u pravu, a kad smo +10/+13 ljudi koji su puni optimizma su u pravu

Nije mi nikako jasno koju sreću odrasli ljudi nalaze u tome da vade stare citate drugih da dokažu nekaj
  • NerminB
    1.2k
    Još jedna sezona mitomanije, laži i neuspjeha. Opet su pali na istu foru navijači Hajduka. A i dobar dio "dinamovih navijača".

Od ljeta opet isto. Nova sezona mesija i spasitelja, atomskog i ozbiljnog Hajduka.
    Noel

Hnl je liga u kojoj je Dinamo bog i batina, hajduk se ispuse uglavnom oko proljeca i rijeka koja tu i tamo iznenadi. Ovo je i vrapcima na grani jasno.

Prvak Hrvatske 25-26 Dinamo Zagreb!
  • Noel
    20.8k
    Nije mi nikako jasno koju sreću odrasli ljudi nalaze u tome da vade stare citate drugih da dokažu nekaHnlovac

Ne opravdavam taj način naslađivanja ali mi nije jasno čemu na jesen na ovom forumu uzdizanje i pohvale Hajduka. Znamo svi da je svaka godina ista i isto završi. I ja da pišem takve stvari očekivao bi da će me netko šprdat i vadit mi upis. Neki su ovdje pisali o 75+ bodova za Hajduk na kraju sezone, i da je Garcia vrhunski trener. Baš teška mitomanija.
  • Hnlovac
    4.8k
    tak je apsolutno svake godine. Oni ispadnu do gospe, mi igramo na 2 fronta, kroz malo je reći sumnjive odluke suca na Poljudu naprave +6 razliku i kod nas panika

Ništa neobično za prosječnu jesen
  • Chempers
    1.3k
    Nije mi nikako jasno koju sreću odrasli ljudi nalaze u tome da vade stare citate drugih da dokažu nekajHnlovac

Događa se kad imaš tolike komplekse da imaš potrebu sebe prikazivati kao nekakvog ultimativnog navijača i "dokazivati" kako netko drugi nije pravi navijač. Hvala Bogu imamo dosta takvih primjera na forumu.
  • deda
    45k
    Al ga mlatite, problem je kad ne govorite o meritumu stvari već ad hominem. Svatko radi greške u životu i ponekad nešto krivo odvaže, procijeni i napravi. Treba to razlikovati od zle namjere i zluradosti.
  • deda
    45k
    Da se vratimo malo na temu. Ovi termini u sred tjedna ukazuju po tisućiti put da HNS boli uho za HNL i da se utakmice više manje igraju zbog managera i par ego manijaka koji vode klubove, a ne zbog navijača. Utakmice tjednom se nemaju što igrati prije 17-18 sati najranije.
  • NORTE
    23.8k
    10.154 sluzbeno. Al zuba kak je neko napisao...
    Konstantno napumpavanje.

https://i.postimg.cc/66f3cdHs/pixlr.jpg
    Boycie

Gol hr:
    Kiša koja je prijetila uoči susreta, ali i oštećenja na stadionu, dodatno su odbili dio navijača od dolaska.

Sve to rezultiralo je scenom koja se na Poljudu ne pamti često – puno praznih sjedala i znatno slabiji odaziv nego što se očekivalo.

Svaku tekmu imaju 15-20 tisuća praznih sjedala.
    Sad protiv Osijeka su imali 24 tisuće praznih sjedala.

Dok su s Gattusom bili na +8 bodova ispred dinama (!) imali su po 10-15 tisuća praznih sjedala svaku tekmu osim vječnog derbija iako već 20 godina nema toliko željene titule. Let that sink in. Nema ih nitko na svitu.
  • Zagi
    17.3k
    Pretjerana šizofrenija u prvom dijelu sezone je umalo donijela korijenite promijene u struci.
    Tko zna koliko pozitivnih stvari drugog dijela bi dobili da se (kao i prošlih sezona) išlo na čupanje parketa.

Svi koji ste davali katatrofične prognoze nakon par mjeseci ste ispali potpuno u krivu.
    Malo strpljenja . Idući puta pametnije?
  • emilperska
    15.5k
    Generalno, s ovog aspekta to zvuči smiješno. Isto kao što je zvucao neki post s poluvremena mislim Belupa gdje mi je Crusades nesto izvukao. Stvarno je zvucalo smijesno. Ali onda kad dodas kontekst da je to ona ista utakmica nakon koje je Boban (navodno) imao razgovor sa stožerom i igračima oko pristupa i angažmana usprkos pobjedi, onda mozda i nije toliko smiješno.

Sve rečeno prije sredine prosinca sada izgleda smiješno i čak opskurno, no izdvojit cu 3 momenta bez kojih ne bi se sad ponašali kao HV pri ulasku u Knin 95':

1. Micanje Nevistića iz svih kombinacija i dolazak Livija. Na jesen smo imali najgoru konverziju xGa u primljene golove. Sve što se pucalo u okvir, ulazilo je.
    2. Čiščenje svlacionice od balasta sto kroz tranafere sto kroz udaljavanje od momcadi kako bi Kova prodisao od razno raznih pritisaka
    3. Ostanak Stojkovića, a znamo svi te pogotovo oni koji mu znaju obitelj koliko smo milimetara bili udaljeni da sad trenira s Mierezom po Emiratima.
    4. Hajduk ove godine sto se HNLa tice igra najbolji nogomet unazad nekoliko sezona. Vjv odkad je Litavac otišao, ali to je tad bila Lukšina ekipa na HDZ steroidima gdje je par njih imalo gotovo milijunske ugovore. Slozili su ove godine solidnu ekipu koja kad se makne nasljeđeni ugovor Livaje i ne košta opće puno i bili su nam konkurentni dok nismo ispali iz Europe i presložili se.

Dodatno, nisam nikad vadio postove iz ljeta 2024. od raznih forumaša, admina, moderatora pa i skupštinara s kojima sam više ili manje dobar o perspektivi našeg kadra, radu sportskog direktora i tadašnjeg predsjednika i nekoliko prinova tipa Mmae i Cordoba. Jednostavno, što bi ja sad imao od tog. Doslovce je bilo postova gdje je Marko Marić bio hodajuća mesija do sredine rujna pa onda i do samog kraja tog cudnog mandata prije nego je Manenica presjekao.

Suština je da sam znam da se histerizira previše, kao i da ima ekipe na ovom forumu koja vojnički dok ne lupe glavom o zid brane određene poteze jer se ne ide protiv mainstreama. Sve je to meni fine i sve je to forumski standard. Ali stvarno mi je sad irelevantno vađenje posta dok Hajduk ima +4, a mi gubimo od Celte bez da smo puknuli po golu ili protiv Vukovara. No, nebitno. Ne zamjeram ja nikome ništa niti bi mijenjao ijedan post osim kad sam pod utjecajem 5 tomislava vrijeđao Kolarića na regionalnoj osnovi, to je bilo zločesto.

Ja sam najsretniji što smo prvaci, proslavit ću to kako Bog zapovijeda. Ne zamjeram čak ni Crudadesu ništa. Nek vadi šta hoće. Na kraju kraje svi ovdje imamo 1 zajednički zadatak i cilj.
  • Crusades
    23.3k
    Ne zamjeram čak ni Crudadesu ništa. Nek vadi šta hoće.emilperska

A kad sam ja to danas nešto tebi izvadio?

Ne budi nervozan, nećeš mi morat platit pivu na Trgu ako osvojimo naslov (ako se dobro sjećam izjave).

Ne bi ju popio da mi je zadnja u životu.
  • Jurki
    24.4k
    Pretjerana šizofrenija u prvom dijelu sezone je umalo donijela korijenite promijene u struci.Zagi

U tom trenu bi svatko mijenjal trenera jer nije napravio ono kaj je trebal mjesec dana ranije.. a to da instalira Filipovica na gol.
    Ako glavni trener ne vidi da mu prvi golman pusta ko staro rešeto, onda treba poceti preispitivati i njegove sposobnosti.
    Dolaskom Filipovica na gol krajem polusezone se i nasa igra stabilizirala.
    Nakon Istre je pocel vise rotirati i pocelo je to liciti na nesto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet