• mosad
    2.4k
    Hajduk je doveo 3 igraca od kojih 2 odmah idu u startnih 11 i 1 je naš A reprezentativac.
    U odnosu na proslu godinu otisao im je 1 (riječima jedan) starter, nama 4 do 5.
    Oni su trenutno ozbiljnija momcad od nas s Livajom i to podosta.

Ako nastavimo dovodit prinove umjesto pojacanja na svaku poziciju osim lijevog beka i sredine veznog reda, najebat cemo. Ova gamad ce osvojit naslov.

Dodatno, oni Europe nece vidjet. Imat ce 1 utakmicu tjedno, mi 2.

Oni imaju polublokiran racun, kaznu za krsenje FFPa i uspjeli su dovest golmana iz nase repke, a nama ce branit "1 udarac 1 gol Nevistić". Zabrinjavajuće..

Lijepo da smo opet nadmeni kao proslo ljeto kad smo cak imali pokrice u par A reprezentativaca u sastavu. Zanima me samo gdje je pojedincima ovdje uporište za toliku euforiju.

Ova ekipa koju mi imamo je dosta blize Zekinom Osijeku 2019. nego Čač mačovom Dinamu 2022
    emilperska

Hajduk je jaka momčad
  • Paggini
    80.3k
    hahahahaha treba fkt krenuti vaditi legendarne citate iz tog vremena
  • Crusades
    23.3k
    Ima tih bisera koliko hoćeš... od njega i od ostatka istomišljenika. Ovo je samo jedan od mnogih. Cijelu jesen je trovao s jogurtom. Pa i prije nekoliko kola usred naših trpavanja protivnika je bilo "ako mi slučajno kiksamo, već je jogurt tu".
  • Paggini
    80.3k
    A opet će krenuti ekipa isto u 8 mjesecu kad uđu s dvije 1:0 pobjede iz penala i dovedu Palaversu, jebiga to je taj Zona ciklus svake sezone
  • Noel
    20.8k
    Ciparski heroj male djece Ivušić, dva španjolca svjetske klase, najbolji vezni HNLa Pajaziti, Rebić ako bude spreman bit će ozbiljno pojačanje, urugvajski Luis Enrique na klupi.

Još jedna sezona mitomanije, laži i neuspjeha. Opet su pali na istu foru navijači Hajduka. A i dobar dio "dinamovih navijača".

Od ljeta opet isto. Nova sezona mesija i spasitelja, atomskog i ozbiljnog Hajduka.
  • duksy
    538
    U začaranom su krugu.
    Ako ne dovedu neko isluženo ime, neće prodati dresove, a i ovako nisam siguran da itko išta kupuje,
    Dužni su ko Grčka.
    Mislim da će uskoro puknuti i taj balon, vidi se to po ovome kako su krenuli u medijsku ofanzivu za stadion.
  • Tvrdica McTvrdi
    5k
    Koliko mislite da oni mogu bolju ekipu složit obzirom da mogu uzet samo slobodne igrače i neke skroz propale na posudbu?
  • mlinchica
    5.7k
    Okej, izazvali ste Persku.
    Ovo će biti dugi dan…

dva španjolca svjetske klase,Noel

Jedan je već pobjegao ali kako im ovaj drugi, Hugo, izgleda.. kao da su mu baterije na samom kraju i samo baulja.
  • striko
    3.2k
    Ne brinite sad će Džeko vratiti euforiju.
  • emilperska
    15.5k
    Hajduk je doveo 3 igraca od kojih 2 odmah idu u startnih 11 i 1 je naš A reprezentativac.
    U odnosu na proslu godinu otisao im je 1 (riječima jedan) starter, nama 4 do 5.
    Oni su trenutno ozbiljnija momcad od nas s Livajom i to podosta.

Ako nastavimo dovodit prinove umjesto pojacanja na svaku poziciju osim lijevog beka i sredine veznog reda, najebat cemo. Ova gamad ce osvojit naslov.

Dodatno, oni Europe nece vidjet. Imat ce 1 utakmicu tjedno, mi 2.

Oni imaju polublokiran racun, kaznu za krsenje FFPa i uspjeli su dovest golmana iz nase repke, a nama ce branit "1 udarac 1 gol Nevistić". Zabrinjavajuće..

Lijepo da smo opet nadmeni kao proslo ljeto kad smo cak imali pokrice u par A reprezentativaca u sastavu. Zanima me samo gdje je pojedincima ovdje uporište za toliku euforiju.

Ova ekipa koju mi imamo je dosta blize Zekinom Osijeku 2019. nego Čač mačovom Dinamu 2022
    — emilperska

Hajduk je jaka momčad
    mosad

Reci mi što je točno krivo s aspekta rujna/listopada gdje:

1) Nama brani valjda najgori golman HNLa i imamo 1 udarac za 1 gol valjda u svakoj drugoj utakmici. Tko pukne na gol, zabije nam
    2) Villar i Ljubicic su nam u startnih 11. Od ceg smo prvog doveli za jebenih 3m dok su oni istu ili sličnu razinu škarta doveli besplatno
    3) Kova ne moze handlat 14 igraca, a kamoli njih 25
    4) Upisali smo rekordan broj poraza u jednoj polusezoni iz XY razloga.
    5) Iz konteksta da im je blokiran racun maltene bio i da su prekrsili FFP lani, zavrsit ce sezonu s 2 PPG negdje. To im je jedna od boljih sezona. Da nismo dodali u 5 brzinu na proljece, bilo bi zanimljivo.

Tako da odjebite ti i krusejderčić mahač zastavama s tim postovima. Da se nije desila reorganizacija ekipe u siječnju, pjevali bi borbene.
  • Paggini
    80.3k
    Rebić ako bude spreman bit će ozbiljno pojačanjeNoel

što je najgore, van svih očekivanja, ovaj idiot je bio spreman hahaha, ali nije pojačanje, pa možemo i tu "ako islužena propalica bude spremna" floskulu staviti u ladicu sjećanja
  • emilperska
    15.5k
    Uostalom,
    Odjebite od mene.

Ja Dinamu u nijednom trenutku ništa loše nisam htio. Nije ovo HDZov skup da plješčemo kao u Sjevernoj Koreji.
    Da su ostale stvari kao na jesen, ne bi ih 5 kola prije kraja prcali sigurno s ovoliko samopouzdanja. Ne moze nitko osporit i da je ovakav Hajduk, natjecateljski dosta ozbiljniji nego lani, a po meni i spremniji od one sezone 23/24.
  • Paggini
    80.3k
    Da se nije desila reorganizacija ekipe u siječnju, pjevali bi borbene.emilperska

I jesi u pravu, ali uvijek se događa isto, već valjda 5 sezona unazad - oni ljeto/jesen odrade dobro (za njihove standarde), mediji krenu mahinalno udarati iz dana u dan u dan u dan, Dinamo kihne tu i tamo, "Jel ovo kraj Dinamove dominacije?" i onda se na kraju uvijek dogodi što se dogodi, da smo ispred tih debila i to već 21 godinu.

Nisi ti ništa krivo govorio, samo smeta što ulaziš sa a priori "gotovo je, užasni smo, oni su jebeni" momentom, bez neke vjere da će sve sjesti na svoje mjesto jel, što kod nas, što kod njih. Ispada si više vjere imao u tovarsku gamad nego u nas u to vrijeme jel
  • marcio amoroso
    50.3k
    Dragi moji, svakodnevno se piše i nema forumaša koji nema brdo glupih upisa i procjena. Ja sam prvi mislio i mislim napisao da će Villar biti u top 3 igrača lige.

Vaditi nečije upise i naslađivati se stvarno nema smisla, nemojte biti djeca.
  • Noel
    20.8k
    što je najgore, van svih očekivanja, ovaj idiot je bio spreman hahaha, ali nije pojačanje, pa možemo i tu "ako islužena propalica bude spremna" floskulu staviti u ladicu sjećanjaPaggini

To i je poanta. Ide od ljeta neki novi mesija, ovog će brzo zaboravit. Kao Kalinića, Brekala, Perišića, Krovinovića, Livaju, Uremovića itd. Tješili su se da je Rebić mesija ali ako je spreman. Tješili su se jer su znali je Rebić taraba od igrača koji igra na silu i snagu pa su unaprijed imali izgovor zašto Rebić nije taj, zašto nije izabrani. Od njega sam u realnosti očekivao samo koji crveni više i bilo bi tako da se njemu sudilo po pravilu nogometne igre odnosno da suci nisu praštali njegove luđačke startove na suparnika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet