• Mali Zeus
    20.2k
    Ljudi moji ovo je sve super, samo znači da je i dalje drama i da se i dalje bave s glupostima. Prije 2 sezone je bila afera suđenje, prosle su nešto slično pokušali, ove godine ratuju s telekomom.
  • NORTE
    22.6k
    Čim se dotaknuo NH-a odmah se javlja udruga tj. 'službeni Hajdug' ("Bilići") priopćenjem, drvljem i kamenjem na HT-ovo lice kojim su se hvalili da im diže popularnost i vidljivost lige svojim komentarima, a sad ga se odriču jer guba prijeti.
  • Noel
    19.4k
    Ajde polako se bliži još jedna turistička sezona bit će sve okej. Više nisu suci krivi jer je kvota penala ispunjena svako kolo, više nisu krivi Purgeri,Zagreb i Dinamo jer se šetamo i pišamo po ligi unatoč sudačkoj mafiji, više nisu krive ispumpane lopte, sad je krivac za propast kluba Joško Jeličić.

Ispumpane lopte na aparatima.

Neznaš kaj je jadnije u tome gradu.

Narod.
    Nogomet.
    Nogometni klub.
    Udruga (sekta) koja im vodi klub.
    Igrači.
    Navijači Hajduka.
    Navijačka skupina.

Uvijek se pitam jel ima u tom gradu uopće ljudi koji razmišljaju svojom glavom, koji nisu ovce, koji se nedaju natjerat da govore i viču ono što im drugi govore.

Ludilo mozga.
  • striko
    3k
    Na Index-u moraš u sportskom odjelu dobro skrolati da dođeš do članka o dinamovoj europskoj utakmici. To je za mene poraz.
  • NORTE
    22.6k
    u komentarima su ih bome na službenoj stranici pokopali.Mali Zeus

"Jedini zdrav klub koji ne proizvodi crnilo i medijski cirkus"
  • Jurki
    23.3k
    poraz novinarsfva sigurno da.
    Za Dinamove utakmice se cuje u Europi.. jebes to kaj pise ili ne pise neki četnički portal.
  • Mali Zeus
    20.2k
    dosta su ih pokopali u komentarima, ekipa počinje kužiti.
  • striko
    3k
    Zamisli da je obrnuta situacija. Javljali bi se uživo s rive već danas.
  • db-izbjeglica
    20k
    zalažem se za totalno drugačiji pristup problematici magardi!

ja bi im dao sve i omogućio sve, što god predlože ili požele - MOŽE!
    jeličić bi već danas bio maknut iz emisije i ne samo to, hajduk bi izabrao tko će doći umjesto njega.

sve bi im omogućio...sve bi oni odlučivali, sve bi bilo po njihovom.
    oni bi određivali koji sudac sudi koju utakmicu, oni bi slagali raspored utakmica, oni bi određivali disciplinske kazne, sve što se može zamisliti - bira magarad!

....i opet ne bi bili prvaci!
  • Dzoni
    4k

U jednom trenutku bi tolika mogućnost manipulacije bila dovoljna da osvoje titulu jer onda bi nogomet na terenu bio najmanje važan
  • db-izbjeglica
    20k
    U jednom trenutku bi tolika mogućnost manipulacije bila dovoljna da osvoje titulu jer onda bi nogomet na terenu bio najmanje važanDzoni

oni su toliko glupi da bi se uz toliko mogućnosti međusobno posvađali
  • FazeN
    5.6k
    Možda je teorija zavjere, ali upravo mi je tip rekao da duguju lovu mnogim dobavljačima koji su se odlučili pobuniti baš ovaj tjedan i prijetili izaći javno.
    Pa možda je ovo samo skrećanje pažnje, a možda je teorija zavjere.
    Kako god počeli su i dobavljače gubit lagano.
  • The Undertaker
    9.6k
    Logično da će dobavljači popizditi ako vide da se ima za kupovinu igrača i velike plaće a nema njima za plaćanje isporučenog. Znači, love ima ali ne za njih.
  • NB86
    17.4k
    Meni isto nije jasno kako placaju maresica i daju mu 400k eura place a nemaju za bibera, tamo da se krene ozbiljno češljat bilo bi posla za 100 ljudi
  • Pacho
    14.5k
    Jedino rjesenje je da za par kola dokrajcimo talibane u ovom stilu:

Te da zaseremo bravarov cucavac jace nego javni zahod u Jalalabadu nakon curry festivala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet