• Jurki
    22.9k
    Glup sam.. pa da mi netko objasni zakaj ove dole zovu biciklisti?
  • Jaro
    11.8k
    kad je pukstas ili kako se vec zove isao biciklom na trening, upao u kanalizaciju i onda pjeske ipak stigao na trening prica?
  • veselko tenžera
    7k
    Tko se pita jel bolje da Livaja ostaje il ide iz Hajduka nek pogleda reakcije kad ga Brajković nije pogodio centaršutom i kad je izlazio. Tumor u ekipi.
  • ShanKu
    2k
    Ja nemam problem s tim da ostane u Splitu :up:
  • FazeN
    5.4k
    "Nisam u optimalnom stanju, dugo sam bio 'out', još uvijek imam neke probleme, ne pomaže nam i uvjeti u kojima radimo.
    Mi ovaj tjedan nismo odradili nijedan taktički trening, bili smo bez nogometnog treninga i ovako glatko dobiti utakmicu to nešto znači."

Počeo i Šarlija sprdati klub :lol:
  • rokikaciga
    10.9k
    Cekaj pa kaj su radili cijeli tjedan ako nijedan nogometni trening nisu odradili, trcali po Marjanu?
  • Nogo
    10.3k
    Nezadovoljstvo Livaje nakon pobjede Hajduka

• Hajduk je pobijedio Slaven Belupo s 2:0 golovima Pukštasa i Brajkovića.

• Marko Livaja, koji je zamijenjen u 77. minuti, bio je vidno nezadovoljan i udario je u pleksiglas na klupi.

• Nakon utakmice, Livaja nije otišao pozdraviti navijače s ostatkom momčadi, već se odmah uputio u svlačionicu.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/nezadovoljni-livaja-lupao-po-klupi-nakon-utakmice-nije-otisao-pozdraviti-navijace-20260207
  • Mihael2305
    1.2k
    Po nekoj logici kako kažu, bolje igraju kad ne treniraju
  • Zg123
    3.4k
    Gregurina fino prozvao upravu Slavena, mogao bi i on otici
  • wolfgang14
    3.5k
    Gregurina fino prozvao upravu Slavena, mogao bi i on oticiZg123

nek se vrati u Kovin stožer ako dobije otkaz!
  • Jurki
    22.9k
    nek se vrati u Kovin stožer ako dobije otkaz!wolfgang14

To bi bil top potez.
    Ne zajebavam se i nisam sarkastican.

Marko Livaja, koji je zamijenjen u 77. minuti, bio je vidno nezadovoljan i udario je u pleksiglas na klupi.

• Nakon utakmice, Livaja nije otišao pozdraviti navijače s ostatkom momčadi, već se odmah uputio u svlačionicu.
    Nogo

Lipa prica.
    Kak volim takve igrace, koji se postave iznad trener i kluba.
    Srecom, mi smo se svojih rijesili.
    Kad takve stvari citam, jos sam sretniji kaj je Zvone tu, kaj radi posel.. bilo je greski.. ali oprostajne objave senatorima to sigurno nisu.

Hvala Zvone.
  • Keyser Soze
    18.1k
    Priča se o navodnoj tučnjavi između Livaje i Guillamona u svlačionici.
  • Jurki
    22.9k
    tko je dobio?
    Obozavam ovakve price.

Old school nogomet.. at its finest.
  • Nogo
    10.3k

Epilog tučnjave u tunelu je troje ozljedenih igrača, team menager a 2 igrača su trenutno pod istragom u Policiji

neslužbeno, radi se o Marku Livaji i Hugu Guillamónu koji su ujedno i začetnici sukoba 

..uskoro opširnije

/ :lol: :rofl:
  • Ludovic IX
    10.5k
    To se netko sprda sa vama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image