• rokikaciga
    8.6k
    On koristi ovaj forum za sve osim za navijat za Dinamo i raspravljat o stvarima vezanima za Dinamo. Ocito ne igra Villareal pa je dosao tipkat ovdje.
  • Jaro
    11.5k
    ma cak ova teza o nesarolikosti HNLa nije losa tema u doba kiselih krastavaca, samo kaj je to otislo u smjeru ko i sve rasprave s njim…
  • Jay
    2.9k
    Istra kao neki vizionarski klub jer su uzeli žutu boju, a nitko ne spomene Inker Zaprešić...
  • Sajla
    16.1k
    nije istina, spomenuo sam ih! ;)

A HNS neka tombolom podijeli tko će kad uđe u ligu nositi dresove kakve su nosili Marsonija, Inker, Međimurje, Segesta i sl.Sajla
  • SAS1987
    19.4k
    možda najnebitnija tema foruma ove godinedon

Pa nije kad na Zoni saznam da se mi mijenja zastava :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Nitko nije poentirao da Istra nije izmislila žuto-zelenu boju jer je to kul i da skupi navijače nego je to vizual i grb grada Pule :smile:
  • Droljo
    23.8k
    Imaju i moji doma 'zanimljive' dresove..
    SMZFinaleKupa_4.jpg
    DSC_0300-599x400.jpg
  • Marktwain
    1.1k
    Moji iz stare domaje imaju Seljačku bunu na sebi.
    Ali boje su generične, plava i bijela.
  • Sajla
    16.1k
    ovaj dres zaslužuje barem kvalifikacije za SS HNL :wink:

148263981_4036302066402530_5940499468796248923_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600_tt6&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=53LPHqcXoXcQ7kNvwEGtoPk&_nc_oc=AdmRhvUCg1J9ytnau4jLrMP8vQ7YjmHzBeUWibjkjGgi-yTHYfm_FPqIM-VPTlV2sYQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=bnUPuTxtBEChFkfp4bx6dg&oh=00_Afma3C0u5xd0b8RkUTe0Zbh0kSsVv_2n4K7HYKU-zhHLrA&oe=697A412B

images?q=tbn:ANd9GcSegZKRkM3THLm15H7inYp58PsgLPGjnPSOQg&s
  • OsamŠest
    6.5k
    @Sajla

Pa kaj si ti lud..
  • Sajla
    16.1k
    Pa kaj si ti lud..OsamŠest

ako je bilo sumnje, nakon današnje forumske prepiske mislim da je otklonjena :rofl:
  • vjeko1701
    21.9k
    Dal imamo monotonu prvu ligu, imam. Al nije da bi sad svi procvjetali sa nekim ludim bojama. Evo Gorica, nije klasična plavo-bijela, imaju svoj vizalni identitet.

Kad su ušli sa svojim moneyball Litavcima izgledali su ko osvježenje lige. Zanimljiva igra s kojom su redovno tukli favorite, igrači koji nisu klasični HNL, sa Dambrauskasom i ozbiljno krenuli prema europi.

Uz sve to, nisu sakupili previše zanimanja lokalaca, nisu imali neke pretjerano dobru posjetu a nakon Dambrauskasa potonuli na standardne donji dom HNL-a postavke. Sad još sa Carevićem i nekim ex-Hajduk igračima samo postali iritantni većini iz svog okruženja.
  • NKDZ86
    6.9k
    vrapče ludara, dolazim iz Zagreba!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention