• NVKOD
    12.5k
    Život između 24.5. i 21./22.7.:

Pablo-Escobar-Waiting.jpg
  • Hnlovac
    5.7k
    Prije smo se uspjeli rješiti Mamića nego "i opet i opet"
  • rioda
    16.1k

Imam dojam da su "opetaši" jučer pokazali zube, bit će to teška borba :lol:

Da ne zaboravim, mislim da ove godine posebne pohvale zaslužuju i naši kondicijski treneri, liječnici i fizioterapeuti. Vrhunska sezona po pitanju kondicijske pripreme i ozljeda kojih je bilo jako malo.
  • Dzoni
    5.7k

Čovjek na štangi koji je vodio navijanje je vjerovatno živčani slom dobio od toga koliko se pjevalo "i opet i opet"
  • Twisted1
    1.1k
    a Modrić je s igračima slavio titulu na sjeveru 2008.NORTE

• Chess96
    283
    Zašto stati na "i opet i opet"? Kad već masakriraju pjesmu nek dodaju i "ramena ramena" i "nježno i nježno".
  • Droljo
    28k
    upoznao momaka sa zoneBernard

@Dinamosaur @TresnjevkaZG su već standard ekipa koju vidim @Nema zaleđa Mikića @Paggini @puxigadjurdja @NKDZ86 su dečki kojima se ubuduće budem javio kad dolazim.. još sam mutav pa sam nekoga i zaboravio.. bilo nas je puno kod @Neron53 prije tekme...
  • Mlađi referent
    15.5k
    Život između 24.5. i 21./22.7.:NVKOD

Jebote meni full obrnuto

Period života kad nema psihičkog tereta jer je dinamo prvak
    Vrtiš highlightse sezone
    Odbrojavaš sitno do godišnjih
    Kavica ujutro prije smjene na suncu, već je 25 stupnjeva, listaš Sportske i Zonu za transfere

Život je lijep, hvala svima kaj su mi omogućili bragging rights i dva mjeseca niskog kortizola u krvi
  • Boycie
    4.1k
    Razglas je riknuo prema istoku vrlo rano, al i dalje je gorilo sve.
    Zapad kao da je pala buksa sa zadnjeg derbija od tovara kojih uvijek bude 2-3 soma bar (brinu neki jel), jug odškolovao iste sa energijom i navijanjem, sjever standardno na visini zadatka sa 2 odlične bakljade... ali onaj osjećaj kad dolaziš prema stadionu, masa klinaca, penzića, žena u dinamovim obilježjima, čak i random ekipa koja šeće psa i nema kartu za tekmu, osmijeh na licu iako svako malo proleti baklja i grune nešto... to je najveća pobjeda, baza koja ima potencijal rasti x puta. I dalje tvrdim da su oni kojima je plava boja u srcu većina u HR, pa Hercegovina, Posavina, ostatak inozemstva... samo je veliki dio spavao zimski san... ovo proljeće neće stati više...

Još 4 highlighta za mene jučer after the game, mi smo bad blue boys u izvedbi dječjeg zbora, brutalna bakljada na stepenicama kod 'kako je dobro' sa igračima, brutalan vatromet za vrijeme himne u org kluba sa vrha sjeverozapada i odličan izbor pjesama i sinergija DJ-a, Bošnira i igrača, onako tajming i sve bez zamjerke.
  • bbb medimurje
    5.1k
    Maja CigleneckiPapastrumf

Pretpostavljam da je ona i nasa navijacica, vidim da joj je pun instgram slika od jucer

Edit:inace voditeljica dobro jutro hrvatska
  • NORTE
    24.4k
    Kakvog mačka u vreći nam je doveo onaj grobar, dečko je u malo minuta na travnjaku dva puta uspio past sam od sebe u jeku napada, za profi nogometaša to nije baš normalno.
    Po tome bi i ja mogu probat zaigrat.
    CJF0uov.png
  • GOAT
    7.5k
    i opet i opetHnlovac

Tko je prvi poceo s time? :cry:
  • Fatos Beqiraj
    2k
    Kelava doktor na proslavi kaze, najradje bi zapjevao jednu ali zbog nje sam vec kaznjen pa necu opet :lol:
  • mosad
    2.5k
    na svako ,,i opet i opet’’ jedno dijete se ostavi navijanja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.