• Mr Blue
    4.8k
    I baš je dobroooo...
  • Nolifer
    14.9k
    Vidjeti teee opeeet, i opeeet i opeeeeet
  • vjeko1701
    24.6k
    i opeeet i opeeeeetNolifer

:gasp: Zar i ti sine Brute?
  • KtcGoat
    5k
    uzaludna je borba jbg
  • Nemrem igra Dinamo
    5.7k
    Nestvarno mi je jučer bilo gledati sve one generacije dinamovki i dinamovaca, klinaca s roditeljima, mladih, starih koje su pohodile mjesto koje dom je svima nama.

Nakon svih ovih godina i "izgubljene" generacije, jučer je sve eruptiralo u pjesmu, emociju i euforiju, a meni je srce htjelo iskočiti iz grudi od ponosa!

I to je najveća pobjeda svih koji su se borili za ovaj naš, građanski Dinamo...

A nove generacije... za njih ne brinite, jer one su tu i stasaju zadojene plavom bojom :fire:

20260524-103319.jpg

... ti si meni sve! :heart:
  • Marc
    1.1k
    Puno stvari bi mogao izdvojiti od sinoć.. prepune tribine klinaca, onda pokraj mene djeda sa unukom kako slave i idu zajedno na tekmu.. zatim proslava na stadionu, igrači na sjeveru, proslava pokraj Maksimira.. baš sam ponosan i sretan i hvala Bogu da imamo Dinamo. Čestitke igračima i stožeru na ovakvoj sezoni i pogotovo na polusezoni jednostavno smo samljeli i izdominirali ligu. Baš kad sam vidio koliko pojedinačnih nagrada smo dobili, koliko igrača u najboljoj momčadi, znači teška dominacija. Čestitke svima u upravi koji su napravili ovaj stroj. Čestitke i Marku Bošniru baš je bio u elementu i jebeno je dirigirao atmosferom na proslavi, predlažem ga da najavljuje igrače na svakoj tekmi, jebena energija.
  • Paggini
    84.2k
    Proslava igrača na sjeveru je već sad antologijska slika koju ću pamtiti valjda ostatak života, meni osobno najdraži moment cijelog dana.

A pogotovo kad se sjetim kad im je bilo zabranjeno uopće pozdravljati navijače, a sad se penju gore s trofejima.

Ne dopustit nikad da se zaboravi gdje smo bili
  • crophantom
    4.3k
    Meni su jucer bili top klinci s južne tribine, u svom filmu, navijali, u nekim trenucima sam mislio da ce nadjebat sjever :grin:
  • eol12
    934
    Po meni je jug jučer uz igrače na sjeveru priča dana, koja energija, pokretali valove na tribinama, pjevali konstantno, odlicnooo
    Sve u svemu divan dan za sve kojima je ovaj klub u srcu.
  • blue heart 72
    3.5k
    Ja osobno bi u ovoj nadolazecoj posljednjoj sezoni otvarao jug za svaku tekmu, osim derbija sa tovarima. Isti koncept kao jucer. Za skole nogometa, osnovne skole, djecu u pratnji odraslih,....
  • MateG
    264
    uvalim ti… :lol:
    Oprosti, bilo je jače od mene

Neko jutarnje razmišljanje mi je u stilu, tko ce sad docekat iducu sezonu…
    Ako se ne varam, prosle god je zadnja prijateljska, s Kryvbasom, bila oko 15.7.

16/17.6. su izvlačenja za prve 2 runde kvalifikacija
    U međuvremenu igra repka prijateljske ajd i “to neko” SP, ajmo ga osvojit hahaha

I taman kako se svjetsko zavrsi, kvalifikacije ce bit blizu, a onda i HNL skoro lagano krece…
  • NerminB
    1.5k
    Kad igramo prvu u LP, oko 20og jula?
  • MateG
    264
    Da, 21./22.7. prva, 28./29.7. uzvrat
  • Oluja
    6.8k
    Sve pozitivno je napisano i što se mene tiče bilo je veličanstveno ali u nastavku ću napisati nekoliko po mom mišljenju negativnih stvari. Ovo ne pišem da bih srao i kvario jučerašnji veličanstveni dan nego da u budućnosti bude još bolje. Jučer sam obiteljski bio na zapadu pa prenosim svoje dojmove sjevera.

- neke pjesme pljeskanje u ritmu baš jako utiša, čuje se samo mrmljanje, falilo mi je melodičnijih i pjevnijih pjesama na koje se baš može poderati grlo
    - premalo uključivanja ostalih tribina u navijanje, a ekipa na zapadu je bila dosta dobro raspoložena, dok su klinci na jugu bili odlični
    - i opet, i opet od jako velikog broja ljudi na zapadu ali i na sjeveru. To i nije prava zamjerka ali meni je to baš iritantno
    - ono što mi je najnegativnija stvar je što se nakon tekme u nekoliko navrata pjevalo kontra hajduka i grobara jug. Nisu negativne same pjesme posvećene njima niti mržnja prema tom ološu, ali nije mi jasno zašto im se posvećuje i najmanji trenutak pažnje dok slavimo. Govna je trebalo maksimalno ignorirati, imati ćemo im kad jebati majke i mrziti ih. Jučer je bio samo naš dan, dan "d"

Izuzev ovih gore stvari koje nisu nužno loše nego su moj osobni dojam bilo je fantastično.
  • ZgDLions
    1.6k
    Meni bilo bolje nego na Trgu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.