• hardek
    7.9k
    pripreme traju 2 tjedna, kako da odigraju puno utakmica?Fatos Beqiraj

Imamo 30+ igrača u rosteru za pripreme s juniorima. Minimum je bio 2 tekme i to 2x60 minuta.
  • Dudu 9
    987
    Prošle sezone su odigrali 3 utakmice tijekom zimskih priprema.

To je taman, ni previše ni premalo.
    Ne znam što u jednoj utakmici možeš vidjeti, ili promijeniti.
  • Fatos Beqiraj
    768
    imas ozljede, imas bakrara i bennacera u africi, i imas 3 utakmice jako teske i bitne u prvom tjednu. Ne vidim zasto bi igrali utakmice prevelike kad nema novi igraca ni ti ista, samo riskiras ozljede.
  • Crni86
    18.8k
    Aj super bas me zanima kak se reagirati ekipa kad ce imat mjesec dana pauze i u tom periodu ce odigrat samo jednu prijateljsku utakmicu. Bit cemo bas u natjecateljskom ritmu spremni, svih 30 igraca…

3 utakmice jako teske i bitne u prvom tjednuFatos Beqiraj

Pa bas zato decki moraju bit u ritmu do tad. A ne da nam prva utakmica sluzi da mi udemo u ritam. Toralno ne logicnu stvar si reko.

Uz to jer imas 3 teske utakmice, trebas bar 20 igraca u ritmu da malo i izrotiras i na oba fronta budes top. A kak ces dobit sve igrace u ritmu u jednoj prijateljskoj utakmici ce bit zabimljivo za vidjet.
  • Fatos Beqiraj
    768
    Pa eto ima je Canavaro 3 utakmice pa sta mu je to pomoglo? Isto je izgledalo nikako.

Svaki trener ima svoj nacin rada, i sigurno svaki trener zna bolje od nas sta zeli postic s tim.

I jos nesto moze li neko ovim strucnjacima na fb i inst objasnit, da ne stavlja Kova objave Mudrazije, i da dzaba pisu da se stavi Mudri jer admini ne sastavljaju prvi 11
  • Crni86
    18.8k
    Svaki trener ima svoj nacin rada, i sigurno svaki trener zna bolje od nas sta zeli postic s tim.Fatos Beqiraj

Da mi je vidjet trenera koji treningom moze zamjenit utakmice pa i te prijateljske gdje je opet drugaciji naboj/ pritisak nego na trening tekmama.
  • Masto
    669
    Mogu igrat jedni protiv drugih kad ce ih bit toliko
  • Krizy
    64.6k
    Broj prijateljskih utakmica u posljednjih pet sezona kada je Dinamo natjecateljske utakmice igrao i u siječnju:

Siječanj 2025. - 3 prijateljske utakmice
    2:2 Shakhtar
    3:1 Lech
    1:1 Jagiellonia

Siječanj 2024. - 5 prijateljskih utakmica
    1:0 Rogaška
    7:0 Triglav
    2:0 Celje
    4:1 Makedonija Gjorče Petrov
    3:2 Slask Wroclaw

Siječanj 2023. - 2 prijateljske utakmice
    1:1 Celje
    2:0 Bravo

Siječanj 2022. - 4 prijateljske utakmice
    2:0 Olimpija
    4:2 Koper
    3:0 Domžale
    4:3 Sturm Graz

Siječanj 2021. - 1 prijateljska utakmica
    2:1 MOL Fehervar

Prve natjecateljske utakmice u siječnju:

Siječanj 2021.
    Dinamo - Rijeka 0:2

Siječanj 2022.
    Dinamo - Rijeka 2:0

Siječanj 2023.
    Dinamo - Gorica 0:0

Siječanj 2024.
    Dinamo - Lokomotiva 0:3

Siječanj 2025.
    Arsenal - Dinamo 3:0

U posljednjih pet sezona samo 2022. Dinamo je ostvario pobjedu u prvoj natjecateljskoj utakmici u siječnju (2:0 protiv Rijeke).
  • martin baturina
    4
    Zna li se hoce li se za utakmicu Dinamo - Hartberg, otvarati tribine?
  • Fatos Beqiraj
    768
    znaci onda su 4 utakmice idealne za pripreme. Tako cemo pobjedit u osijeku
  • Jos-Optimus
    8.6k
    super primjer, nakon tih priprema smo uraganski zatvorili prvenstvo
  • hardek
    7.9k
    Ne znam, ne želim biti onaj koji ce srat samo da bi srao ali 1 pripremna na ovoliki roster u trenutku kada ti ni prvih 11 nije uigrano, a jos 10 igrača je nezadovoljno minutažom/statusom mi je baš jako loša odluka. Iz nekog razloga Kovačević očito ne voli prijateljske utakmice jer nismo ih organizirali niti u reprezentativnim pauzama.
  • Papastrumf
    21k

Pripreme krecu sutra, a prva tekma je za malo vise od 2 tjedna tako da realno niti nema prostora za vise pd ove jedne, eventualno jos jedna.
  • skener
    6.9k
    Popis Dinamovih igrača koji će krenuti na pripreme u Čatež:

Ivan Nevistić, Ivan Filipović, Danijel Zagorac, Bruno Goda, Gonzalo Villar, Luka Stojković, Miha Zajc, Dion Drena Beljo, Gabriel Vidović, Arber Hoxha, Marko Soldo, Niko Galešić, Sandro Kulenović, Robert Mudražija, Matteo Pérez Vinlöf, Cardoso Varela, Moris Valinčić, Scott McKenna, Josip Mišić, Kevin Theophile-Catherine, Fran Topić, Noa Mikić, Sergi Dominguez, Dejan Ljubičić, Leon Jakirović, Raul Torrente, Juan Cordoba, Branko Pavić, Anđelo Šutalo, Sven Šunta, Tai Žnuderl, Patrik Horvat i Krešimir Radoš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet