• hardek
    7.9k
    Ako sam dobro shvatio odigrati ćemo samo jednu prijateljsku utakmicu na pripremama?
  • Krizy
    64.6k
    Kolika može biti razlika u cijeni između juga Španjolske i Čateža? Sigurno ne nešto što bi primjetili na budžetu. Čatež sljedećih 15 dana uglavnom kiša, snijeg i temperatura oko nule, Marbela uglavnom sunce i lagodnih 12-15 stupnjeva.The Undertaker

Žuto-crni na pripremama su na jugu Španjolske, u Marbelli, a tamo su ih dočekali ne baš najbolji vremenski uvjeti. U nedjeljno su se jutro, naime, nakon što su odradili trening pod obilnom kišom, igrači i članovi stručnog stožera suočili s prilično nesvakidašnjom situacijom.

Španjolske vlasti poslale su službeno upozorenje zbog velikih kiša na području gdje obitava momčad iz Dortmunda. Poruka, odnosno crveno upozorenje bilo je vrlo jasno; Poziv na oprez i izbjegavanje nepotrebnih putovanja, ne ulaženje u poplavljena područja i slušanje savjeta Agencije za civilnu zaštitu.
  • Mr Anderson
    16.3k
    Koliko se rasprave vodilo oko navodne insajderske informacije da Kovačević neće voditi nikog od juniora na pripreme da bi na kraju ispalo kako je sve obična izmišljotina.
  • prefontaine
    5.9k
    To su ljudi koji žele da je Dinamo prvi na svaki mogući način pa da se mogu smijati debilnim memovima "raspali se prije Gospe", u Zagrebu Man City, a na Poljudu klapa Rišpet, fritula a ne titula i slično.Mali dioničar

pa pogedaj samo koliko zonaša ima komentare tipa "želim pobjedu protiv tovara iz nepostojećeg penala u 96.minuti" i sve će ti biti jasno...
  • Guinness
    3.2k
    15.1. protiv Hartberga u Zagrebu, nadam se s otvorenim zapadom :grin:rioda

https://tsv-hartberg-fussball.at/tsv-fahrplan-fuer-wintervorbereitung-2026/

January 15, 2026 – Test match: TSV Egger Glas Hartberg – GNK Dinamo Zagreb (4:00 PM, Zagreb, closed to the public)
  • rokikaciga
    9k
    Pavic na pripremama :heart:
  • emilperska
    13.4k
    Još 16 dana do utakmice..
  • emilperska
    13.4k
    Pavic na pripremamarokikaciga

Šteta ozljede lani. Imao bi što za reć ove polusezone već. Kad je Jakir u proljeće 2024. ubacio silne juniore s Rudešom i Belupom, on mi je najbolji bio. Bolji i od Vrbančića..
  • rokikaciga
    9k
    Po meni prava inteligentna sestica. Malo mu fali te mekoce s loptom koju Misic ima, ali nista sta se ne moze dobit treningom. Po meni vec sad defenzivno ima dovoljno dobre kretnje da za prvu ekipu Dinama.
  • Mr Anderson
    16.3k
    Ako stvarno mislimo prodati Soldu, onda ima smisla vraćanje Pavića.
  • rioda
    12.6k

Meni mu fali eksplozivnosti, baš mi djeluje nekako tromo. Barem je djelovao, nisam ga gledao otkako više ne igra u Dinamu
  • rokikaciga
    9k
    Ako se dobro postavlja(a postavlja se na visokoj razini za svoje godine) onda mu po meni ne treba ekstra eksplozivnost. Ono sto sam ga ja gledao i analizirao nije bas toliko trom, a postavljanjem i inteligencijom nadoknaduje taj minus. Jebiga, bit cu glup i rec da brdo dobrih i elitnih sestica nije eksplozivno i da djeluju "tromo".
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Pripreme su u Čatežu iz drugih razloga, sigurno ne financijskih:

- približno isti uvijeti koji nas čekaju ovdje
    - blizu za sve moguce transfer dolaske/odlaske
    - nece se igrat previse tekmi pa da je previše bitno
    - logistika

Ne treba davat tome previše pažnje.
    austrijanac

Sad se vracam na svoj post neki dan kad smo godinama trenirali u Rovinju, mljeli smo svakog u HNL-u bilo 12 stupnjeva ili -4. Igraci su i odlazili i dolazili bez problema. Na kraju ce se jos netko ozljedit jer je eto bilo zaledjeno. Logistika? ..

Od svega ovog sto je nabrojano bas me zanima koji su istinski razlozi, jedino bih prihvatio ovo da necemo igrat previse tekmi sto mi je veliki minus. Ne pamtim takve pripreme i pitam se cija je to ideja i hoce li se uopce ista promijeniti i hoce li se tko novi moci pokazati u tim pripremama?
  • Fatos Beqiraj
    768
    pripreme traju 2 tjedna, kako da odigraju puno utakmica?

Najbolje do cim dodju da zveknu 3 utk, pa drugi tjedan jos 3. Mozda se eventualno mogla ubacit jos jedna al mislim da je ova samo sasvim dovoljna s obzirom na vrijeme, mogucnost ozljeda i sve.

Na zoni se protegla prica ko da su u klubu neki debili pa ono zavrste globus i di uoru prstom tu idu na pripreme. Pa valjda oni znaju zasto se ide u Catez sigurno ima neki razlog i da je bolji od Rovinja i Turske
  • Oluja
    6k
    ili previsoko, na krivom dijelu opreme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention