• ElDorado
    7.1k
    Vice insajder. Izgleda da u klubu netko cijeni Vicu za razliku od ranije
  • Praskaton
    4.6k
    Povijesno loš nizPacho

Odlično...U prijevodu kad izgubimo i teoretsku šansu Kova leti...Do tad floskule,zamuckivanje i loša opravdanja..

Nadam se da Kova vjeruje da može preokrenut situaciju na dobro,a ne samo Boban.
  • Pacho
    10.4k
    Zasto u Milanu, ako je za vjerovati informacijama koje su ovdje stavljene, nije bio za provodenje ovakvih eksperimenata? Zasto tamo nije odabrao najveceg trenerskog mlatimudana u ligi pa mu davao "bar" jednu sezonu?
  • Crusades
    20k
    Zato kaj Milan nije sezonu prije promijenio 4 trenera?
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k
    Zgražavali smo se dok su se ranije treneri mijenjali kak na traci...DP je nastavil u istom ritmu i opet se nije pokazalo kao dobitna formula.

Boban je odabral trenera dok još formalno nije ni bil u klubu...većina nije bila oduševljena, ali je poštovala odluku zbog Zvonetovog autoriteta.

Od samog starta ja sam ga shvatio da želi kontinuitet trenera iza kojeg će čvrsto stati i u ovakvim lošim vremenima te je u tom svom stavu tada imal gotovo plebiscitarnu podršku.

U međuvremenu su bili i izbori na kojima je izabran praktično aklamacijom.

I kaj Boban radi?
    Upravo ono kaj je najavil...nije ga poljuljala kriza u njegovim uvjerenjima i ne siječe glave na frtalj prvenstva

A puk šizi i ne vjeruje da Boban dva mjeseca kasnije radi ono kaj je najavil i zbog čega smo ga valjda onda i izabrali.

Da se razumijemo, trenutno nije dobro i daleko od toga...iako je odabir trenera bil po mojem guštu, imam mu gomilu zamjerki...ali ne želim više u svom životu vidjeti sezonu s kvartalnim promjenama stožera.

Zvali smo Zvonu, dočekali smo ga, izabrali smo ga.

Znali smo karakter, znali smo poslovni CV, nije bezgrešan u procjenama i potezima.

Ali nek barem tu jednu sezonu ima kredita za provođenje svojih ideja i stavova...jer upravo to trenutno čini.
  • hardek
    7.4k
    Ja mislim da ljudima nebi bio problem biti strpljiv sa trenerom da tu "ima mesa". Problem je što Kova nije za sada pokazao da zadovoljava ikakve kriterije. Ne gura mlade igrače, ne može stvoriti ofenzivnu igru, nema karizmu, ne zna engleski, nije pokazao apsolutnu nikakvu sposobnost adaptacije za vrijeme nogometne utakmice. Pa se ja pitam za šta bi se točno mi kao navijači trebali uhvatiti da damo podršku?

Da je ovdje riječ o nekom mladom perspektivnom treneru koji gura ofenzivnu igru i mlade igrače ali nije bilo sreće, pogodile su se neke stative pa hajde.
  • Soudani
    0
    Moze neko objavit tekst s 24 sata koji je samo za +?
  • ElDorado
    7.1k
    nista posebno vazno biliv mi
  • Pacho
    10.4k

Upravo to. Golman je za kurac, primili smo gol 10 utakmica za redom, nemamo igru, ne stvaramo dovoljno sansi, igraci kasne na treninge, pola svlacionice je nezadovoljno, najskuplja pojacanja su ugasena, premalo se rotira, mlade se ne razvija, trener daje nebulozne izjave... ali ajmo nastaviti, jer prosle sezone smo promijenili 4 trenera :grin:

I koji ce onda zakljucak biti ako skupljac pouka ostane skriven u kabini cijelu sezonu i isporuci fritulu? Da ni mijenjanje ni kontinuitet nisu dobri? Ili mozda ipak da ovisi o pojedincima koje odaberes.
  • ivanlivno
    188

I zato treba tvrdoglavo stat uz najgoreg trenera IKAD na Maksimiru.
  • rokikaciga
    6.9k
    ma daj, cikla je bio prošle godine. Perković. Petev. Ardilles.
  • bbb medimurje
    4.7k
    dajte nek neko kopira cijeli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention