Trenutno nemamo nekakvu alternativu — rokikaciga
Neva ti to ne bi znao jer ne prati nogomet…. Meni je samo upitno zasto se bavi onda njim, jel zbog love ili? Jednostavno nisam upoznao niti cuo jos za covjeka koji igra nogomet pa makar rekreativno a da ga ne prati.Meni je Oliver Kahn pojam golmana jos otkad sam prvi puta poceo gledati nogomet. — rokikaciga
Mora past gol da on nesto lose napravi? Dogada se lose konstantno jer unosi nesigurnost u ekipu svojim ponasanjem i svojom igrom.kad se nista lose ne dogodi — Marley
Neva ti to ne bi znao jer ne prati nogomet…. Meni je samo upitno zasto se bavi onda njim, jel zbog love ili? Jednostavno nisam upoznao niti cuo jod za covjeka koji igra nogomet pa makar rekreativno a da ga ne prati. — Crni86
niti cuo jos za covjeka koji igra nogomet pa makar rekreativno a da ga ne prati. — Crni86
ga se nemre kriviti za gol — Mali Zeus
Lopta u paraboli putovala skoro 10 metara. Najbolje da je ono primio… mislim sori, ali koja je neka granica za dinamovog golmana. Dojma sam da je tvoja jako niska. Ocemo takvu granicu postavit i igracima? Onda bi i dalje gledali petka, ademija i rileta i ostali prosjek od igraca.ne spominje onu obranu na 3:1 — Mali Zeus
Lopta u paraboli putovala skoro 10 metara. Najbolje da je ono primio… mislim sori, ali koja je neka granica za dinamovog golmana. Dojma sam da je tvoja jako niska. — Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.