• crophantom
    4.7k
    Tako je NBA krenuo šurovat sa svakom zvijezdom i kurvat se za lovu, pa je izgubio core fanove...
    Ovo sranje sa Swift ide na živce i pravim NFL fanovima, kratkoročno će ona privući vise gledatelja, al to nisu fanovi NFLa. Kad ona ode na neku drugu stvar otići ce i ta njena sekta, a ti ćeš po putu izgubiti prave fanove od kojih lovu imas godinama.
    Bio sam u Buffalu na tekmi, majko isusova, konferencijsko polufinale, Mahomes i Allen, napeta je tekma, a ekipa nju traži sa zoomom u kojoj je loži i nertikulirano vrišti, vidio sam koji je to cirkus oko nje. Te ljude kaj su zbog nje bili tamo 3 posto ne zanima sport, ženska mi se posljedicno zgadila do kraja zivota. Plus kaj nemres sa izaći s parkinga od stadiona jebenih 2 sata dok gospođica i njen entourage ne odjebe, a pratnja ljudi u crnom ko da su Obama i Trump zajedno tamo, 30 limuzina, SUVova, cirkus.

Nije usporedivo s nama naravno do kraja, ali da ju vidim u tom našem dresu lagano bi se spovracal, koju mile matere ona ima s nama, a sve oko takvih ljudi se pretvori u težak cirkus.
    Ok prodali bi neke dresove, super. I postali sprdnja realno.
    Draže mi je vidjet klinca na školskom u starom potrganovom Dinamovom dresu nek tu Swifty sektu u novima.

Al to je moje mišljenje jer organski ne podnosim takve stvari i povraća mi se od tih ljudi kao sto mislim da je iz posta vidljivo. Baš ih militantno ne podnosim
  • Paggini
    86.5k
    Draže mi je vidjet klinca na školskom u starom potrganovom Dinamovom dresu nek tu Swifty sektu u novima.crophantom

Meni je ovo što naši sportaši rade - Martinjak, skijaši i ostali, slavlje sa šalom, u dresu, selfie na stadionu - to trebaml forsirati, da poznati ljudi izadju van i deklariraju se kao dinamovci, opetovano.

Ovo sa taylor swift mi.je nesto sto bi tovari imbecili se kurcili "vidi alaaaa prije naše a i ona zna da hajduk živi vječno, sta je purgeri eliiii????" To pase njihovoj plasticnosti i uclanjivanju georgea floyda, pape i slicne kerefeke, mi trebamo biti bolji i veci od toga

Recimo, da Kelce javno obznani da je dinamovac i da navija (koliko amer moze navijati), to je vec druga prica
  • crophantom
    4.7k
    apsolutno se slažem, Zubo >>>>> sve ove pizdarije...
    Molim lika kojem je šukunbaka iz Hrvatske da moli svoju curu da se slika s našim dresom, u pravu si, to zvuči bas tovarski.
  • serbus
    6k
    Ma uzmeš jednog od ovih mega youtuberavjeko1701

Kaj nismo to probali sa balkan dedom :rofl:
    Inače isto nisam baš za na silu forsiranje dinamoštine.
  • vjeko1701
    25k
    Kaj nismo to probali sa balkan dedomserbus

Pilot projekt xD
  • Bosskovitz
    21k

Kao kaj sam rekao, pricamo o pizdarijama. Bez official suradnje ne bi dobio nista jer ne bi smio koristiti ime; ali dobio bi bljesak brand awarenessa. Da se usput radi i o nekom posebno lijepom dresu, nesto bi porasla i prodaja.

Nepotrebno je uopce voditi neku ozbiljniju raspravu o tome.
  • blackbully
    4.7k
    možda nije bio Zagreb nego LjubljanaBorovljanin

Ljubljana. Derbi u Splitu se igrao u istom terminu. Vjerojatno polovica rasprodanih Stožica je skočilo na gol Petkovića.
  • NORTE
    24.6k
    S obzirom da su spojili ždrijebove EL i miki maus lige u jedan još mi je bitnije da nismo u "istom sosu" sa zlom s juga koje opet nije uspjelo ući.

Razlog više da trajno izbjegavamo ova natjecanja i ubuduće izborimo plasman u elitu, iako zlu ionako nema garancije plasmana.
  • emilperska
    16.3k
    Hoxha u pozvan u repstaciju Albanije na finalnom popisu.
    To bi bio treci seniorski repstativac, a nijedan nije iz HR.

3 seniorska (Bakrar, Hoxha, McKenna)
    3 U21 (Topic, Zivkovic, Vinlof)

Dominguezu zasad nije aktiviran pretpoziv za Španjolsku..
  • rioda
    16.7k

U ovoj fazi sezone mi je čak želja da imamo što manje reprezentativaca. Nek se uigravaju...
  • NKDZ86
    8.5k
    Tko je nama sad drugi golman? Ambasador Zagi ili Filipović?
    Bome, molim se da Neva bude zdrav.
  • NORTE
    24.6k
    Filipović je drugi golman, bio je solidan u Šibeniku.

Imamo peh da nam je već drugo kolo zaredom baš loša vremenska prognoza iako je ljeto.

Danas bi nam u Varaždinu tri boda nekako vrijedila i više od toga.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Filipović je sasvim dobra opcija za 2. golmana. Ja bi osobno bio najzadovoljniji s Zelenikom, ali kaj ćeš…
  • vjeko1701
    25k
    S obzirom na to kako izgleda Rijeka, 3 boda su nužna ako hoćemo ostati prvi na tablici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.