• tp1997
    1.7k
    Kovačević će imati slatke brige, ali i gadan posao. Ekipa puna iskusnih igrača iz top europskih liga, igrača koje su trenirala velika imena, gladnih mladih igrača, dobro plaćenih koji sigurno neće htjeti grijati klupu, još izazov igre na tri fronta.

Boban je vrhunski posložio ekipu, transfer rok za prste polizati; moja najveća dvojba ostaje je li ovo ipak Kovačeviću koji u karijeri nije došao dalje od Belupa prevelik zalogaj. Nadam se da će me demantirati, jer dugo Dinamo nije imao ovako dobar roster, samo to treba iskoristiti!
  • Krizy
    59.1k
    Brojevi igrača:

• #1 Danijel Zagorac
    • #2 Moreno Živković
    • #3 Bruno Goda
    • #4 Raúl Torrente
    • #6 Gonzalo Villar
    • #7 Luka Stojković
    • #9 Dion Drena Beljo
    • #10 Gabriel Vidović
    • #11 Arbër Hoxha
    • #13 Samy Mmaee
    • #14 Marko Soldo
    • #15 Niko Galešić
    • #17 Sandro Kulenović
    • #18 Ronaël Pierre-Gabriel
    • #19 Juan Córdoba
    • #20 Robert Mudražija
    • #21 Mateo Lisica
    • #22 Matteo Perez Vinlöf
    • #23 Cardoso Varela
    • #24 Lovre Kulušić
    • #25 Moris Valinčić
    • #26 Scott McKenna
    • #27 Josip Mišić
    • #28 Kévin Théophile-Catherine
    • #30 Fran Topić
    • #31 Marko Bulat
    • #33 Ivan Nevistić
    • #35 Noa Mikić
    • #36 Sergi Domínguez
    • #44 Ivan Filipović
    • #55 Dino Perić
    • #66 Branko Pavić
    • #70 Dario Špikić
    • #77 Dejan Ljubičić
    • #86 Leon Jakirović
    • #88 Nikola Čavlina
  • marcio amoroso
    43.4k

Logično bi bilo da Villar sada kada nema Kačavende uzme osmicu koju nosi cijeli život, a McKenna šesticu.
  • Gemišt86
    65
    Zašto smo prestali raspravljat o gemištima na stadionu???
    Taman sam se mislio ubacit...
  • jedan u nizu
    14k
    Zašto smo prestali raspravljat o gemištima na stadionu???
    Taman sam se mislio ubacit...
    Gemišt86

pa buraz samo reci jesi na sljedecoj tekmi gore ili nisi ....
  • Gemišt86
    65
    Kad smo vec kod teme gemišti na stadionu, ja mislim da bi gemišt trebao biti od Belje Graševina
    Lajk ako se slažeš
  • vjeko1701
    16.5k
    Nitko da spomene legendarnu Traubisodu.
  • NORTE
    17.6k
    Neprijatelji izdržite...

selKhjh.png

7FClE2W.png
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Baš sam bacio oko na profil dotičnog (velika greška). Kompleksi na razini tovarskih podcastera.
  • vjeko1701
    16.5k
    Boban osmijeh ko da mu je točno taj post u glavi.
  • Thor
    282
    apsolutno! Ako netko od novinara a to je sad postalo bas degutantno jer se vidi sve cesce,koristi nazive "gazda" "njegovi" itd.onda je jasno na sto se aludira i to gnjusno i bezobrazno. Moram priznati kad citam slicne clanke o klubu s juga nisam primjetio takve sinonime...nego G.Vucevic,ovo,ono. Predsjednik tog kluba ili Bilic...ne govori se o gazdi i njegovim itd. Dakle,jasno je kako vjetar puse i sto i kako novinari guraju,a znamo i zasto. Odvratno novinarstvo I to treba javno reci. Nisam nigdje vidio natpis osim Zvoninog imena da pise...predsjednik uprave dinama je... ili uprava je... Vjerujem da je i to jedan od razloga zasto predsjednik uprave i izvrsni odbor ide na izmjene statuta i izbore sada sto prije. ZM bojna kak je zovu (a znamo pouzdano) da rovare sa svih strana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.