• Dino
    4.5k
    Ako bi se na neki blagdan trebalo sjetiti pokojnih onda to nit nisu Svi sveti nego Dusni dan koji nije 1.11. Samo eto, istraziti malo i upoznati se s onim u kaj vjerujemo i kaj bismo trebali prakticirat je tesko, znam.
  • Pacho
    8.3k
    Primjetio sam da dosta velikih klubova na YT gotovo svaki dan stavlja shortse bitnih/lijepih golova, legendarnih trenutaka, jubileja, itd. Bilo bi lijepo tako nesto vidjeti i na Dinamovom kanalu, a i lagan je nacin za pumpati engagement.
  • Masto
    274
    jel postoji mogućnost da im ti pomogneš oko pisanja opisa za te videe?
    Purgerski pozdrav
  • prefontaine
    4.5k
    i kakve sad to veze ima sa svim svetima, s dušnim danom, s blagdanom, s praznikom, s katolicima i kršćanima...? Upadas u temu k'o padobranac
    :joke:
  • reziser
    7.8k
    uvijek nađete nerki razlog za svađu, ak nije politika, sad je dan mrtvih, o jebo vas....
    konacno se opet vraca HNL, a vi raspravljate o pizdarijama.
  • Marktwain
    938
    Omlohavila je moderatorska ruka, kažem ja..
  • Pacho
    8.3k

Naravno. Evo primjera:

ALLAHU BAKRAR ZASRAO CUCAVAC I OKOLNE ZIDOVE | 2025 | HD | DESPACITO |

#orjuna, #cucavac, #katakombe
  • Pacho
    8.3k

Moze kompilacija Sv. Ivana Kelave
  • Noel
    16.4k
    Vjernik sam, zadojeni, čisti katoliban kako bi neki rekli, i ne razumijem ovo cendranje za utakmicu na 1.11? Netko očito ne razumije svoju vjeru. Ovo vam je problem a nije vam problem kad utakmica pada na nedjelju? Pola vas nedjeljom ide na misu pa posljepodne ubi tovare i slično. Zadojeni ste politikom a ne vjerom. Pustite politiku i gluposti. Kaj je točno 1.11 a da se nebi smjela igrat nogometna utakmica? Kaj su svi sveti?

Purgerski pozdrav.
  • Droljo
    22k
    Pola vas nedjeljom ide na misu pa posljepodne ubi tovare i sličnoNoel

Nemoj. Ja sam skoro najebo.. :lol:
  • Mr Anderson
    14.4k
    Tak je, mi koji ne idemo nedjeljom na misu slobodno vičemo...ubi tovara, srbina, pedera i ostale nepodobne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet