• Jurki
    18.5k
    Kamp nam je potreban, mozda cak i vise od stadiona.
    Dal se zna uopce kad se planira pocetak gradnje kampa?
    Za 18 mjeseci selimo i pitanje je gde se bude treniralo.
    Bez obzira kaj nebumo na Maksimiru, skola mora i dalje proizvoditi talente, ti decki moraju negdje biti.
  • mali M
    8k
    Dal se zna uopce kad se planira pocetak gradnje kampa?Jurki

ja se iskreno Jurki nadam da se sa gradom i vladom pregovara već sad. Kamp akademije ne mora čekati Kranjču kad će ionako bit odvojen od nje. Nadam se da su u pregovorima pri kraju i da uskoro kreću u taj projekt. Mene ti je samo strah kak grad svako malo kiksa na urbanističkim planovima da će se ta prenamjena zemljišta (ako je potrebno) otegnuti i na kraju odustati od nje.. Jedino zbilja ako Plenki (kojem Boban isto zahvaljuje), to pogura da se ne filozofira previše.. ne znam koja je sad namjena tog komadića zemljišta gdje bi radili akademiju...
    Ovo razumijem da su pretpostavke jer više razmišljam na glas da nas ne dočeka nešto nespremne..

a htio bi da krene čim prije jer sam bio u prostorijama akademije na samom Maksu i to je isto grozno... zastarjele nepraktične građevine koje jedino imaju sreće da je klincima kak su mali jedino bitan nogomet, a ne komfor...
  • Jurki
    18.5k
    upravo to kaj si napisal.. o kampu se razmislja.. ali nist konkretno i nemres tu nist zakljuciti osim da je ta prica u povojima.
    Ne brine mene Dinamo, jer Dinamu kamp treba.. mene brinu oni koji o tome svemu odlucuju, izdaju dozvole i papire.

Pretpostavljam da je i Zagrebello kao nekakvo privremeno rjesenje isto u losem stanju.
  • NORTE
    17.7k
    to vjerujem da je u planu u 4 mandatu.. neka samo oni daju Dinamu da si napravi za akademiju građevine i terene i neka planiraju oni svoje prometne investicije do besvjesti...mali M

Kampus Borongaj je zbog obližnje željezničke pruge prometno totalno izoliran, a to nije beznačajna stvar za dinamov kamp pun djece.

Nedavno je student poginuo jer se približio električnim vodovima željeznice hodajući na predavanja na kampus nakon što je izašao na stanici Trnava.

Tu itekako treba napraviti dobar plan u suradnji Grad-Sveučilište-Vlada-HŽ, a dinamo se u to treba uklopiti ovisno o potrebnim prometnim planovima.

Uz novu željezničku stanicu na ZET okretištu Borongaj, bit će vjerojatno potrebna i nova kod kampusa.

Nije ovo tema za prometne potrebe grada, ali one su bitne i za svu našu djecu koja će trenirati u tom kampu.
  • barbax
    423
    Bila je priča da se Mandlova spaja sa Vukovarskom i ide podvožnjak ispod pruge.
    U kojoj je to fazi i da li će ići ne znam, ali po meni to je već davno trebalo bit napravljeno da imamo normalne ljude na vlasti u Zagrebu.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.