• fakin
    845
    Covjek vec vise od 15 godina otkad je otisao iz Dinama nije spomenuo povratak u klub, tak da ne znam sto pojedinci ocekuju. Valjda hoce da imamo svog Perisica sto nam uopce ne treba
  • Damir1986
    22
    Modrić jednostavno nema tu ljubav prema Dinamu i to je ok. Ne znam zašto mu se to zamjera, ako ne želi doći ne mora. Niti je ikad rekao da će doći, niti je išta klubu ostao dužan. Njegov život i njegova odluka koju treba poštovati. Može biti 1000 raznih razloga zašto će radije otići u Milan, MLS ili Arabiju nego tu.
  • keppi
    377
    Modrić je hvala Bogu bio kod nas i uvijek će ostati zapisano da je jedan takav velikan bio u Dinamu.
    Koliko sam vidio, nakon završetka karijere s obitelji nastaviti će živjeti u Madridu gdje će bez problema u Realu dobiti neku funkciju.
    S Hrvatskom nakon karijere mislim da neće imati baš puno, a Dinamo mu nije niti u primisli.
    Njemu svaka čast, ali mislim da bi njegov dolazak bilo samo "silovanje" jer ne vidim da je baš nešto vruć po pitanju Dinama.
  • jedan u nizu
    13.6k
    Modricev dolazak nebi samo imao utjecaj na dinamo, nego na cijeli HNL.
    Naravno, to svi znamo, ali vjerujem da bi svi stadioni bili debelo rasprodani gdje god bi igrao.

Nama ce dolaznost porasti ove godine, a sa Modricem bi to bilo jos vise.
    Svi ostali stadioni, Koprivnica, Varazdin, Gorica, Vinkovci, Pula ... sve bi bilo dupkom rasprodano kada bi Luka dosao.

Kada bi jednu sezonu imali rasprodane stadione svuda, mislim da bi se to dugorocno odrazilo na posjecenost svih tih klubova. Ljudi koji nisu nikad bili na stadionu, bi bili sada dvaputa godisnje barem, a dio njih bi dolazio i cesce u budunosti na tekme Slavena, Gorice, Vukovara, Istre.

Ne samo dolazak na stadion, i TV prijenosi bi bili gledaniji. Mislim da bi tu i nositelj prava profitirao dosta.

I koliko god mi se Raktic zgadio i postao jadan, veselio bi me derbi dinamo - Hajduk sa Modircem i Rakiticem na suprotnim stranama.

Sanse su minimalne da dode, ali bi to bilo pravo sportsko cudo i jackpot za citavu Hrvatsku
  • crophantom
    739
    Kaže Romano da se ovaj Milanov direktor vraća u Italiju, znači da je bio u Rijeci s Modricem. Sumnjam da bi dolazio da to nije gotova stvar.
    Drago mi je da je ta sapunica gotova stvar ovako rano.
  • Bosskovitz
    16.7k
    Modrić je produkt jednog drugog vremena, kada se Dinamo od svih u klubu doživljavao isključivo kroz osobne uspjehe, transfere i bogaćenje. On za drugo, za neke klupske vrijednosti, naprosto ne zna. Odrastao je u vremenu degradacije nogometa kao društvene pojave u Hrvatskoj, kada je klub u službenim profilima igrača imao pitanje u kojem klubu bi najradije igrali pa su nabrajali Reale, Barce, Unitede i slično, a sve što se veličalo bili su transferni milijuni od kojih su mrvice završavale u klubu, a ostalo se dijelilo između onih koji su bili kriminalci i onih koji su samo bili mutikaše.

I nije to nikakva izlika ili opravdanje. Unatoč tom okruženju, on je naprosto takav karakter.

Modrić je obećao pred našim navijačima, pred punom tribinom, da će se vratiti. Nije bio klinac od 16 godina, imao je skoro 23 godine. Ljudi su u tim su godinama završavali fakultete, bili odvjetnički vježbenici, liječnici na specijalizaciji, inženjeri. Okej, nije vjerojatno ni on očekivao da će postati legenda Reala i posve je normalno da je odlučio karijeru završiti u Madridu kao njihov najveći igrač u povijest.

No neće karijeru završiti tamo. Oni su ga odbacili. Svojedobno se, kad se izvlačio od obećanja danog na Maksimiru, javno pitao "bi li imalo smisla vratiti se u Dinamo s 39/40 godina?". I onda kad je došla prilika, kad ga je već Real odbacio, a mladenački idol pozvao u Dinamo - on je po svemu sudeći zaključio da "nema smisla s 39 godina vratiti se u Dinamo", ali "ima smisla s 39 godina otići u Milan". Karakter.

Gaženje vlastitih obećanja, licemjerne izjave kojima sam sebi skače u usta, "ne sjećam se", porezne prevare u Španjolskoj, to što nikada nije spomenuo Dinamo u nekoj izjavi... sve je to dio tog karaktera i njega se ne može promijeniti.

Nadao sam se, ali nisam očekivao da će doći, pa nisam ni razočaran. Njega realno, boli k za Dinamo, i sve što ima s Dinamom odrađuje protokolarno i iz korektnosti. To je, na kraju krajeva, okej. Isti tretman treba imati od nas. Nema ljutnje, nema nekih emocija. Luka je najuspješniji proizvod Dinamove nogometne škole. Nikakva legenda, nikakav Dinamovac. Mi smo za njega poslodavac, on je za nas produkt na kojem smo zaradili.

Tko je za to kriv? To je voda ispod mosta. Na nama je da se fokusiramo na nove generacije, na igrače koji su danas u školi, da oni izlaze iz Dinama ne samo bogatiji za nogometno znanje i zdrave navike, nego i za ljudske vrijednosti; da se fokusiramo na to da ne stvaramo samo vrhunske igrače, nego i vrhunske ljude i karaktere. Znam da se na tome radi i to je jedini ispravan put i lekcija koju trebamo izvući iz ovoga.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Onomad se na Trgu derao da nije u soldima sve. Raspadnuti Milan bez europske utakmice iduce sezone ispred Dinama, Madrid prije Zagreba i Hrvatske... Ma necu se uopce zivcirat, lijep je dan.

Ajde da je kruha gladan razumio bi, ali ova kolicina slihterskog podanickog mentaliteta...
  • Ritam Ulice
    588
    Da ih je naguzit jos jednom dok modric igra za njih.
  • Alkmar1312
    103
    Meni je bas drago, za sve one koji su ga htjeli u dinamu, nadam se ds ce imat nikad goru sezonu, a s obzirom na milan moguce
  • Mali Zeus
    17.4k
    NIsam ni očekivao da će se vratiti.

Od svih bivših igrača jedino od Kove očekujem da bi se mogao vratiti i odigrati jednu sezonu za nas.
  • rokikaciga
    1.7k
    Od svih bivših igrača jedino od Kove očekujem da bi se mogao vratiti i odigrati jednu sezonu za nas.Mali Zeus

I Olmić isto. Čovjek baš voli Zagreb i Dinamo
  • Jameson
    491
    Jedan primjer kako se odnosi prema klubu koji te "odgojio" je defintivno Dani Olmo.

Igrač koji je napravio puno više za promociju Dinama nego Luka Modrić.

Ne očekujem da će se vratiti, niti to očekujem od bilo kojeg bivšeg Dinamovog igrača, ali očekujem takvu razinu poštovanja. A za tako nešto moraš imati i karakter.
  • rioda
    8.6k
    Nisam ni očekivao da će se vratiti pa nisam ni razočaran ili nešto drugo. Samo mi iz njegove perspektive nije jasan odabir Milana kao kluba, stvarno ne vidim baš nikakve logike ni poveznice tu.

Da je neki španjolski klub, onda bi bilo razumno jer ostaje živjeti tamo. Da je neka egzotika kao Arabija ili SAD, bilo bi jasno da je zbog novca. Neki top europski klub koji participira u Ligi prvaka, to bi bilo logično u smislu razine kvalitete i da ostane u top formi te ima i utakmice najviše razine.

Ovaj Milan mi baš ostaje negdje između svega toga, niti je neka zarada, niti ostaje u Španjolskoj, niti je top razina, neće imati ni europske utakmice.
  • Str1nger Bell
    2.1k
    Najbolje od svega je sto ce neki tu slinit za Modricem i sljedece godine kad mu istekne ugovor sa Milanom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.