• crophantom
    481
    Ma zajebavam se... ja pratim podatke sa aerodroma radi nekih svojih projekata pa sam jučer reko možda Modric dođe danas podržati ekipu bar na stadion. Ne mislim da će ozbiljno doći :D
  • vjeko1701
    15.1k
    Sad kad ga Boban predstavi na centru prije utakmice....a znamo kako ta predstavljanja završe xD
  • crophantom
    481
    Ma to ništa, za početak nek ko nas dobri Dani dođe pogledat tekmu i kaže dečkima koju motivacijsku, već to bi bio evolucijski napredak u odnosu ak već spominjemo ove dole :D
  • Hrvatski Gradjanski
    98
    Nakon Reala, jedino može u Dinamo. Sve ostalo mu je preveliki pad. Kakvi Getafići, Miamiji, arapske pustinje.

Povratak u Dinamo bi mu bio potez za pamćenje. I pokazao veličinu.
  • Dudu9
    1.7k
    Odgovor vjerojatno je obitelj, pitanje da li žele djeca koja idu u Madrid u školu imaju tamo prijatelja, da li žele seliti, tako da ta mogućnost blizina Madrid nekog kluba je velika mogućnost, ili da ima mogućnost puno putovanja tipa iz Zagreba :)
  • Marc
    452
    Zamislite da budemo prvaci, da nam dođe Modrić, da uđemo u Ligu Prvaka i da igramo sa Real Madridom na Santiago Bernabeu?
  • Zagreb1992
    2.3k
    Kad su bili loši rezultati onda se pljuvalo po sportskom sektoru i kako se biše klub bavi marketingom i PRom ..dolazak modrića bi bio samo PR potez ..čovjek je pri zalasku karijere i realno to bi više bio PR potez nego jačanje igrački
  • crophantom
    481
    daj ne pretjeruj, ajde mi reci koji je to sad nas veznjak bolji ili na razini Modrica u ovom trenutku, kad ima 40 godina?
    S tim da je odigrao više utakmica od npr Baturine i nešto malo manje minuta a 39 godina u dupetu, u klubu koji ipak nešto mrvu jaci od nas (ove sezone).
    Neki ga ne volimo, neki ga vole, ali po pitanju igrački kvaliteta, nemojmo bit smiješni.
  • Crni86
    10.6k
    Epski bi bilo da Luka sleti danas na teren Luke Modrica s peharom u ruci i u dinamovom dresu na kojem pise 2026. Nebi otisli sa stadiona dva dana, tekla bi piva u potocima
  • fakin
    766
    zajec je jučer potvrdio da modrić sad nije ni kontaktiran, da je bio kontaktiran prije 2 godine s onom naslovnicom kad nije htio doći.
  • Crni86
    10.6k
    zajec je reko i da fabio ostaje, naslovnica je bila prije godinu dana. Zajec je zadnja osoba koju se treba smatrat relevantnom za ikakve info. Da kaze da je nebo plavo, ne bi mu vjerovo.
  • don
    13.1k
    zajec je jučer potvrdio da modrić sad nije ni kontaktiran,fakin
  • Dzg69
    64
    Welcome Lukita
  • Zagreb1992
    2.3k

znači boli tebe ona stvar kaj je čovjek lagao u korist cigana ? Mislim kad mu je Dinamo drag toliko zašto se nije vratio prije par godina kad je mogao odigrati još koliko toliko dobro ..A sad bi se vraćao kad su ga otkantali u Realu
  • luka modic
    886
    koliko toliko dobro ,covjek ima ozbiljnu minutazu ove godine u najjacem klubu na svijetu a do ljeta je bio nezamjenjiv...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.