• Matija97
    60
    a možda dođe privatnim letom :eyes:
  • Infinity
    18.3k
    kad si ga vidio da se slika u dresu ili šalu Dinamafakin

img-1-1748105876370.jpg

Fk_HejTakAAorFu.jpg:large

A za Bobanov su se slikali Misic i Ademi.

Nemoj da netko pomisli da imam nesto protiv Bobana :rofl:
  • don
    13k
    Jednom su ga novinari pitali što misli o povratku u Dinamo ifakin

• "U Hajduk ili Dinamo? Mislim da znate kome sam bliži. Drago mi je zbog Rakete da je tu. Često smo u kontaktu. Za mene - vidjet ćemo, nije to tema ove press-konferencije. Pratim utakmice Dinama i Hajduka, cijeli SHNL."

https://www.index.hr/amp/sport/clanak/modric-o-povratku-u-shnl-u-dinamo-ili-hajduk-znate-kome-sam-blizi/2616345.aspx

i veličine igrača kakav je Luka ne daju redovito intervjue da bi ima priliku tako spominjat Dinamo.
  • crophantom
    467
    Pa to sam im provjerio, za sad ima neki privatni, ali iz Francuske, nakon tekme. Al nekad se oni tek kasnije dodaju u registar, tik prije leta, vidjet ćemo sutra :D
  • Time
    1.2k

Fakin,možda misliš posto ides kontra svih nas da si fakin,ali nisi...nije Modriću sigurno Dinamo jedina ljubav i nešto slicno,ali da ima smisla da se vrati odigra sezonu ode na svjetsko i oprosti se sigurno ima...rekao bih da su šanse fifti fifti
  • Jay
    1.6k
    za sad ima neki privatni, ali iz Francuske, nakon tekmecrophantom

Max dolazi proslavit naslov s deckima, sto posto
  • Marc
    451
    Budimo realni ovakvu svjetsku legendu tko ne želi u Dinamu, ne razumije ni nogomet niti financije. Premda mislim da bi ipak bilo čudo da završi u Dinamu, ne nemoguće, ali bi bilo čudo.
  • Maki85
    161
    Getafe zvuči blesavo na prvu, ali ako mu je cilj pripremiti se za svjetsko, to je najlogičnija opcija. Ostaje igrati istu ligu, imat će veću ulogu nego u Realu zadnjih sezona, ne mora seliti nego ostaje tamo gdje će živjeti i nakon karijere, djeca ne moraju mijenjati škole... Da nije tako obiteljski čovjek i žena mu neka funfara, onda bi Inter Miami bio logika - malo sad probat glamur tog tipa nakon Madrida.
    Ne vidim kakve Zagreb tu ima adute, nažalost. Eventualno da se skupilo više te generacije u Dinamu uz Kranjčara - npr Ćorluka, Čale...
  • Paggini
    50.3k
    Koji antiklimaks bi bio da lik dobije ovakve ovacije, cijela liga se oprašta od njega, La Liga na svojim social media računima nemilo udara edite njegovog oproštaja i lik ode u mrtvi Getafe hahahahaha
  • Dadox
    274
    Osim napada demencije na sudu u Osijeku svakog pravog navijača Dinama boli njegov odnos prema klubu koji nikada da spomene pa čak ni u kontekstu navijanja.Za razliku od Olma,Kove ili Čarlija.On je legenda Hr nogometa,najbolji igrač Hrvatske svih vremena,legenda Reala,ali legenda Dinama za mene nije.Neka njega u Getafeu.
  • El Madrigal
    381

Možemo se slagati i ne slagati. U potpunosti se ne slažemo.
  • marcio amoroso
    41.7k
    Modrić je koliko ja vidim baš obiteljski čovjek i sigurno će obitelj igrati veliku ulogu u odabiru kluba. Sportski mislim da ima još jedan cilj, a to je svjetsko prvenstvo. Ako ne želi da se odvaja od obitelji onda je neki manji klub u blizini Madrida realna opcija posebno jer je rekao da će i nakon karijere živjeti u Madridu.

Ja najiskrenije sumnjam da će on tegliti svoju obitelj u neku arabiju pa čak ni u Ameriku.
  • Dadox
    274
    Naravno.Ja se nikada nisam slagao sa ljudima koji su slagali rečenice tipa Nisam za Zdravka,ali…
  • El Madrigal
    381

Ti si "promašio ceo fudbal". J.... Zdravko . Ne postoji kod mene ALI što se Z tiče. Aj zdrav, Bog s tobom.

Ja želim Luku Modrića u Dinamu, ako je ikako moguće! I tu nemam nikakv ALi!
  • Tvrdica McTvrdi
    111
    Istina i 100% on ostaje živjet u Madridu, ali na tu jednu sezonu gdje god da ode ne mora "teglit" obitelj, ni prvi ni zadnji čovjek koji je privremeno otišao radit vani pa obitelji prežive. I da je nešto hitno iz Zagreba je avionom za 2 sata u Madridu, a vjerojatno bi mu se izašlo u susret s malo više slobodnih dana, pogotovo ako nije gusti dio sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.