• tp1997
    1.3k
    Ovo mi zvuči kao stara vremena trenera pod kojima se gazilo HNL, a sramotilo po Europi i dobivalo porcije.

Ako je tako, Kovačević što dalje od Dinama.

I nadalje, ako se ide na slaganje ekipe s ozbiljnim domaćim imenima, poput Sose, Petrovića, Belje/Matanovića, možda Ivanušeca, to je upravo ekipa s kakvom bi Bjelica, koji je uzgred i iskusan trener s pedigreom, cvjetao. Šteta što je potrošen tad kad je i tako kako je.
  • Captain America
    19.9k
    Tu se svršavalo na van-tu tač bivšeg trenera :rofl:
  • Jos-Optimus
    5.3k
    stari moj, može li ijedan komentar da ne sereš po nečemu?
  • Facke
    5.8k
    Mene nije jasne zbog cega je tu tak velik broj protiv Kovacevica? To je sjajen trener i sjajen covek. Po mene je najvaznija stvar ta da on igracima da slobode, da im da
    igrati nogometa. Da deckima da razvijaju svoju kreativnost, da ne moraju trenerati i igrati po nekim semama.

Pa dejte nas sad pogledajte. Mi od kreativnosti imame veliku nulu v faze napada. Bezidejni sme. A to sigurne nije zbog toga kaj neki igracu to neznaju. Nek sam si jake siguren da je zbog sjajnog treningu i pripreme po tim nekim sablonama od dva dodira itd. Gde igracu uzimas svaki vic vu igre. Kaj je nase nogometase navek krasile.

Zate i neki imaju ogromne probleme. El neznaju vise nist igrati osim po te jedne sablone i nemaju nikakvu drugu ideju. Najvaznija stvar , a pogotove za mladuga igraca je da smije biti kreativen , da nemora po tim nekim bezveznim sablonama trenerati i igrati.

Po mene bi Kovacevic bil sjajen izbor. El je on bas te kaj nase ekipe sad treba. Treba im takuv covek teri ih ne gazi, teri im da slobodu, teri je u stanju napraviti dobru atmosferu v ekipe. A ne neki dirigent i diktator "igraj v dva dodira i nesmes se pomeknuti od svoje pozicije ni milimeter".
  • nemapredaje
    5k

Kaj su neki već napisali, s takvim trenerom dobijamo rasturanje u HNL-u, ali u Europi ćemo biti kanta za napucavanje
  • Facke
    5.8k

Nebi si bil v te siguren da nas budu rasturili v europe.
    Bude vreme pokazale.
  • Jay
    1.3k
    S Kovačevićem smo kanta za napucavanje u Europi, ali s iskusnim Garciom i Rierom nismo, oni su ipak igrali finala Lige Prvaka pa znamo što očekivati...
  • SAS1987
    17.2k
    Hoće i predsjednik Slavena tekmu tekmu gledati sa juga? :lol:

Rierom nismo, oni su ipak igrali finala Lige PrvakaJay

1/4 finale konferencijske lige sa Celjem, ispali od Fiorentine 1-2 i 2-2.
  • Jay
    1.3k
    1/4 finale konferencijske lige sa Celjem, ispali od Fiorentine 1-2 i 2-2.SAS1987

Znam znam, to će se pisati idućih 20 godina.
    Igrao je i Jakirović u osmini finala istog natjecanja, čak i zahtjevnijeg nego ove sezone. Uz to je osvojio duplu krunu u domaćem natjecanju dok je Celje na 4. mjestu
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    I dalje bih radije Jovicevica. Ali Kovacevic mi je isto dobra opcija, makar mi se ne svida bas ak je istina da nije neki takticar.

Kaj se tice kantanja u europi mogu rec samo da sumnjam u to. Pa najbolji argument je mozda Cacic u dva mandata. Jednom rusili negativne rekorde lige prvaka a jednom rusili Chelsea. Tak da je ocito nesto i do kadra.
  • Paggini
    46.9k
    ak je istina da nije neki takticar.GeneralNapoleon

I slaven i varazdin kad ih je trenirao s ogranicenim igracima su igrali jako smislen nogomet, to vidi svatko s očima. Ovaj Slaven ima lošije igrače od Istre na svakoj poziciji, osim Jagušića i da nije bilo krađi i groznih grešaka, bili bi 7,8 bodova ispred.

Ne mislim da je neki mag taktike, ali ekipe mu imaju glavu i rep te smisao.
  • Omake
    7.7k
    Meni Kovacevic više djeluje kao pragmatik nego taktički potkapacitiran. Garcia djeluje kao idealist. Nadam se Jovicevicu, između ova dva HNL trenera bih radije Kovacevica, moleći Boga da ispadne hrvatski Sarri.
  • Pacho
    702
    Nadao sam se da ce nam Boban prosiriti bazu raspolozivih trenera, igraca i ostalih djelarnika pa da mozda ubodemo i neke koji su nam realno ili rubni ili iznad naseg ranga. Zato mi je ovo poprilicno razocaravajuce.
  • NitkoBitan
    25.8k
    Nadam se da kod novih ljudi u klubu postoji dasak ekonomske logike i da su svjesni da novom treneru necu trebat dat placu od milijun eura nego da ce bit zadovoljan i sa 400-500 tisuca sto je i dalje duplo vise nego sto je imao u Slavenu.

Nismo mi nikakva humanitarna organizacija iliti krava muzara.
  • jakov1
    582
    Iza kojega god stanu nadlezni i odgovorni, taj ce uspjeti.Marley

Tocno tako. Ispada da ljudi misle da je trener Dinama kao Alex Ferguson i da s njim Dinamo pocinje i zavrsava, a trener je samo jedan kotacic. Naravno da je jako bitno da igraci stoje iza trenera i obrnuto, ali ako netko ima problema, onda to rjesava gazda, tj. onaj koji i jedima i drugima potpisuje placu. Dosadasnje vodstvo nije imalo autoritet pred igracima, ali Boban ima i neposluh igraca mi je zadnja briga.

Sto se tice taktike, nije ni Cannavaro taktikom dobio Milan, nego su neki od nasih igraca uspjeli pokazati kakvi su genijalci na terenu, a ostali su dali najbolje sto mogu. To postize i Kovacevic, igraci uvijek na 100%, a najcesce je to kljucno jer nogomet nije tako kompliciran kako "half-space", "gegenpressing" i "cikla za rucak" ekipa voli misliti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.