• Olmic
    4.5k
    mislim da nece jer ima Bobana iza sebe, a nitko od manga iz svlacionice nece ici protiv Bobana
  • Jaro
    9.8k
    A što sad? U osvit derbija, plasirati ovako nešto...scarface

Pa neki "mediji" su osvrt istog derbija objavili kako je odbio Dinamo zbog Hajduka. Dakle,seru seranja i klikova radi.
  • ArtVandelay
    92
    Mislilm da je to malo prenaivan pogled na to. Podmece se puno vecim imenima od Bobana.
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Kovačević nije trener za Dinamo.
  • Mr Anderson
    11.5k
    Smijem se kad čitam ove stručne komentare gdje ljudi bez ikakvih argumenata tvrde da Kovačević nije trener za Dinamo, da će ga pojesti. Pa bile su ove godine mange kao Jakir, Bjelica i Cannavaro pa ispada da su i njih pojeli. Koga da dovedemo da ga ne pojedu? Vinnie Jonesa? Ako uprava i Boban stanu iza njega odlučno neće ga pojesti. Otkud znate kakav je Kova u svlačionici? Njegov rad i rezultati će ga držati.
  • ElDorado
    3.5k
    A imali smo hrpu uspjesnih koje svlaciona nije pojela u zadnje dvije godine. Podrska Kovačiviću!
  • Olmic
    4.5k
    olakotna stvar za Kovu je kaj ti kaj ruse vecina njih ne bude dio svlacionice vise
  • Droljo
    15.3k
    Umjesto da se proba sa nekim dokazanim stručnjakom koji ima neki naslov iza sebe. Bar da je probao europske utakmice. Ne. Mi otimamo trenera belupu sunce ti jebem! :grimace: nek i nestorovskog povede za špicu.
  • wolfgang14
    2.3k
    Umjesto da se proba sa nekim dokazanim stručnjakom koji ima neki naslov iza sebe.Droljo

ma stalno se priča o tom, to mi fakat ide na živce više. Jedni oće dokazanog trenera koji je vodio velike klubove, drugi oće nekog nepoznatog pa se nadaju da će eksplodirat... Tak jebeno nebitno, lutrija su oba načina. Niko ti ne može garantirat da će arteta napravit dobar posao s dinamom niti da će sopić napravit loš posao. Doslovno je 50-50, puno je tu varijabli da bi se došlo do zaključka ovako prije vremena
  • Droljo
    15.3k

Stvar je zapravo vrlo jednostavna. Ako trošiš 70 mil godišnje onda dovodiš dokazanog trenera a ako trošiš 15 mil godišnje dovodiš nepoznatog u nadi da će eksplodirati.
  • ElDorado
    3.5k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/slaven-belupo/tko-zeli-kovacevica-mora-platiti-odstetu-otkrivamo-kolika-je-ne-znamo-je-li-s-kim-razgovarao-zelimo-ga-zadrzati-15579926

Jos jedan potpuno besmisleni clanak. Cini mi se da su ti novinari fakat isli u posebne skole. Vrata su zatvorena dok ne das 250k sto ima u ugovoru. I kaj??!!! Koja senzacija!!!
  • Tvrdica McTvrdi
    0
    Pitanje novog trenera Dinama je uvijek zabavno.
    Dolazi Čačić koji se već dokazao u Dinamu - a kaj on zna, jeste zaboravili kako smo izgledali pod njim (maestralno naspram nasljednika, ali dobro).
    Dolazi Ćorluka - pa on nije nikog nikad sam vodio, ne može odmah u Dinamo, mora se dokazat na stepenici ispod.
    Dolazi Jakirović - on se dokazao u Mariboru, Zrinjskom i Rijeci, ali to nije Dinamo, mora voditi neki klub više razine da bi bio spreman za Dinamo.
    Dolazi Ancelotti - on je osvajao Lige prvaka, kao da se njemu da tu radit, on želi samo uzet zadnje novce prije mirovine.
    Ekipa, Boban će donijet odluku, kao i o svemu sudit ćemo s vremenom. Ako kaže da je Kovačević taj ja mu vjerujem.
  • Tom Hanks
    3.7k
    Vinnie JonesaMr Anderson

Nije loša ideja
  • Neron53
    1.5k

Ne mozemo unaprijed ama bas za nikoga tvrditi da li je za Dinamo ili nije dok god ne dobije sansu. I to ne sansu od par utakmica nego barem jednu sezonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.