• Mr Anderson
    15.7k
    Ne moramo mi po medijima pričat o sucima ko oni, ali se nadam da je netko barem u tišini diskretno pokrenuo neki razgovor u vezi suđenja. Ako samo šutimo i ne činimo ništa, nastaviti će nas gaziti i dalje, jebe se njima za našu gospoštinu.
  • ElDorado
    8.3k
    Ko zna kaj Bakrar drobi na hrvatskom, vjerojatno je prvo naučio psovke. Ali trebao bi se kontrolirati jer ovo mu je već drugi zbog prigovora.
  • vjeko1701
    21.5k
    Takva je situacija bila prije 10-ak godina, samo obrnuto, i trajala je isto tako jedan period.Fan

Hoće to kad ostaneš dužan sudačkoj mafiji za "pošteno" suđenje.
  • Sajla
    15.7k
    I nitko me ne može uvjerit da bi mi sad pričali o sucima da smo bili posložena momčad ko jučer i ko protiv Hajduka.Fan

neću te pokušati uvjeriti, samo ću izraziti svoju sumnju. mi smo umjesto na +10 sada na +1 zbog svojih loših igara i glupih poraza koji se nisu smjeli dogoditi, ali i zbog suđenja. možemo li biti 100% sigurni da kad bi mi igrali bolje, suđenje se ne bi "pojačalo"? možda neki jesu, ali ja nisam.
    kako god bilo, očekujem da dinamo igra bolje i da to bude jedini fokus momčadi. ali to ne znači da svi ostali na spomen suđenja trebaju samo odmahnuti rukom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.