• rioda
    12.3k

To govori na temelju onog što je vidio, dok čeka hoće li ga VAR pozvati na pregled
  • Mr Anderson
    15.7k
    E to...dok sam gledao tekmu nije mi bilo jasno da ga ne zovu da pogleda situaciju na ekranu. To je očita namjera, nema kaj drugo.
  • Crni86
    18.3k
    On njima vice da nije vidio lakat…. Pa koga boli ona stvar jesi ili nisi, na kraju da jesi sudio bi valjda faul ne? A var je tu da te ispravi ako nisi vidio???? Sta ti imas rec njima jesi ili nisi vidio to? Kakvog upliva ima to na njihovo gledanje?

To je sve za posuspendirat majke mi
  • badjibadara
    8.2k
    A sada usporediti sa ercegom, koliko je visio na var monitoru i kakve su mu snimke puštali.
  • Mr Anderson
    15.7k

Misliš Kolarićem? On nije vidio faul, zvali su ga i puštali mu snimke na kojima se opet ništa ne vidi, al je svejedno poništio. Pitanje je zašto Erceg nije išao gledati. Nije želio ili ga nisu ni zvali da gleda.
  • Kepec
    8.2k
    Utorak 16.12. bi mogao zvučati ovako:

Situacija Rebić ruka: "Igrač drži ruku u prirodnoj poziciji pri čemu ga lopta pogađa u lakat, var soba ispravno je procjenila kako ovo igranje rukom nije kažnjivo."

Situacija Rebić faul: "Igrač je u skoku prilikom građenja dotaknuo suparničkog igrača, no intenzitet nije bio dovoljan za prekršaj, ispravna odluka var sobe."

Situacija Bamba: "Igrač Hajduka nije zahvatio džonom igrača Lokomtive pa je stoga samo žuti karton ispravna odluka." (Koga ja lažem ova situacija se neće ni spomenuti)
    Kepec

Nije da se hvalim ali, ruka je u prirodnoj poziciji pod 45°, Bambin faul se nije ni komentirao, a Rebića su ajde procjenili da je prekršaj, ali nisu zaključili da je trebao biti poništen gol nego da je var soba trebala preporučiti sucu pregled situacije.

Daj mi tu Lokomotivu, daj mi tu drugu polovicu sezone da se više odmaknemo od ovih spodoba.
  • Sajla
    15.8k
    SuperSport Hrvatska Nogometna Lakrdija
  • vjeko1701
    21.5k
    SuperSport Hrvatska Hajdučka Nogometna LakrdijaSajla

Mali ispravak :P
  • Sajla
    15.8k
    ajd, da onda i ja cjepidlačim do kraja :lol: ne volim kako se koristi taj pridjev "hajdučki" umjesto "hajdukov". uzmimo primjer "životinjin" i "životinjski" - netko ima životinjske manire, ali na ramenima ne nosi životinjinu glavu. živi u životinjskom neredu, ali ne u životinjinom brlogu. tako i ovdje - nema kod njih ništa hajdučkog, ali jest hajdukovo.
  • Carmichael
    394
    minuta da me uvjeri da dođem‘
    "U skladu s našim tehničkim smjernicama i razmatranjima Pravila nogometne igre, nakon analize svih dostupnih kamera u incidentima ovakve prirode ne očekuje se VAR intervencija. Uz izostanak jasnog udarca i korištenja prekomjerne snage te uz pokušaj, iako neuspješan, jasnog igranja loptom odluka sudaca u terenu ne smatra se jasnom i očitom pogreškom.

Podržavamo odluku o žutom kartonu na terenu i sudac je nakon pregleda snimke trebao ostati pri svojoj početnoj odluci."

Ovo je komentar na start Perića na Matkoviću.. sramotno, lakrdija od Komisije
  • Blueshadow86
    4.7k
    Svi suci koji su sudjelovali u utakmici Lokomotiva - hajduk, momentalno na hlađenje. Za primjer drugima. A i da sami izvuku pouke.
    Planski, namjerno i podmuklo pomaganje tovarima iz kola u kolo.
  • Plava stijena
    675
    Nakon što su zažmirili na onu bestidnu pljačku u derbiju ovo je bacanje kosti psima da im malo utaži glad. U biti pišaju po cijelom hrvatskom nogomentnom auditoriju jel im se može.
  • badjibadara
    8.2k
    Misliš Kolarićem? On nije vidio faul, zvali su ga i puštali mu snimke na kojima se opet ništa ne vidi, al je svejedno poništio. Pitanje je zašto Erceg nije išao gledati. Nije želio ili ga nisu ni zvali da gleda.Mr Anderson

Da, na Kolarica sam mislio, hvala na ispravci.

Ocigledan primjer dvostrukih kriterija.
  • Krulek
    1.1k
    Ima u izvješću Francuza jedna kvaka. Rečeno je da je VAR trebao, a nije, preporučiti glavnom sudcu da pogleda situaciju sa laktom, a sudac je onaj koji odlučuje što će u tom slučaju dosuditi. To znači da sudac nužno NIJE morao poništiti gol i složiti se sa VAR-om. Francuz i ekipa tako nisu direktno priznali grešku sudca ili VAR-a.
  • ElDorado
    8.4k
    Ovo je izdrkavanje i pravljenje budala i idiota od cijele nogometne publike. Nikakvog smisla to vise nema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.