• Peškaman
    8.3k
    ezgif-com-video-to-gif-converter-(9).gif

16. kolo 24/25 HNL sezone

"Kada je lopta bila u zraku, domaći branič je namjerno ispružio ruku pokušavajući igrati loptom i kontrolirati je. Prema Pravilima nogometne igre, obrambeni igrač napravio je prekršaj povećavši svoje tijelo lijevom rukom. Iako je sudac bio blizu situacije, bilo mu je vrlo teško procijeniti prekršaj. Sudačka komisija u potpunosti podržava intervenciju VAR-a te preporuku OFR-a. Vrlo brzo sudac je analizirao prekršaj i ispravno odlučio svoju prvotnu odluku promijeniti u kazneni udarac."

Da vidimo što će sudačka komisija napisati za situaciju Rebića i igranja rukom. VAR sudac Mario Zebec nije uopće pozvao Ercega ds pogleda.

Screenshot-2025-12-13-20-02-09-131-com-facebook-katana-edit.jpg
  • rioda
    12.2k

Bila je još jedna ruka, onog Edgara ako se ne varam
  • Kepec
    8.2k
    Utorak 16.12. bi mogao zvučati ovako:

Situacija Rebić ruka: "Igrač drži ruku u prirodnoj poziciji pri čemu ga lopta pogađa u lakat, var soba ispravno je procjenila kako ovo igranje rukom nije kažnjivo."

Situacija Rebić faul: "Igrač je u skoku prilikom građenja dotaknuo suparničkog igrača, no intenzitet nije bio dovoljan za prekršaj, ispravna odluka var sobe."

Situacija Bamba: "Igrač Hajduka nije zahvatio džonom igrača Lokomtive pa je stoga samo žuti karton ispravna odluka." (Koga ja lažem ova situacija se neće ni spomenuti)
  • austrijanac
    8.7k
    Dragi moji Dinamovci,

Trudim se šutit ali nekad ne ide.

Radi prošlog vikenda je neovisna treća strana podnijela pritužbu IFABu radi kršenja protokola VARa.

Neće se ništa postić, IFAB je retardiran, ali drago mi je da i ostali vide - neovisni.

Ovo je danas potvrda svega što se piše već par godina, politička agenda će potrajat.

Brace yourself.
  • Benito
    1.4k
    koja minuta je bila Rebićeva ruka ako znaš?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k

Prilično sam siguran da će analizirat danas ruku Gorice i uzet će 2 situacije s naše utakmice, ovo će u potpunosti ignorirat.
  • bbb medimurje
    4.8k
    Sad ce nam tenzera objasniti da je sudenje bilo dobro uz poneku gresku na stetu hajduka
  • sport
    5.5k

Ne moraš dugo čekati
    Uz to, ni jedna kamera nije pokazala da je došlo do jasnog kontakta glave igrača Lokomotive i već prije podignute ruke Rebića", rekao je Tenžera.
  • Crni86
    18.1k
    Uz to, ni jedna kamera nije pokazala da je došlo do jasnog kontakta glave igrača Lokomotive i već prije podignute ruke Rebićasport

:rofl: :rofl: :rofl:
  • Benito
    1.4k
    Sad sam vidio na sažetku ruku od Rebića. Jel se to netko zajebava? Na tako očite stvari oni besramno kradu. Svaka čast
  • FazeN
    4.6k
    Imam let za 45 minuta,
    Ostavljam ovdje komentar kad se vratim, da radimo na najvećem projektu dosad, Hajdukova polusezona na poguranac HNSa.
    SVE što imate, svaku situaciju koju želite vidjeti da nam ne propusti, šaljite meni.
    Šaljite slobodno svaku situaciju.
    Danas su makli i drugi video i prijavljen mi je kanal, ali ne stajemo, treba ih raskrinkati na max!
  • blue heart 72
    2.9k
    Ono kaj me trenutno baš kopka je, koji bu narativ u medijima, AKO se SLUČAJNO desi situacija u kojoj bi tovarija oštećena u nekoj situaciji koja bi bila ajmo reći 50/50. I to u nekoj bitnoj tekmi i da zbog toga spuše tu tekmu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.