• Imamo Dinamo
    4.1k

Pa zasto mislis da ce se skrivat? Napali ste klub da je “najnetransparentniji ikad” jer nisu objavljeni detalji transfera/posudbe koja se jos nije dogodila
  • Sajla
    10.6k
    kad bude gotovo neka se objavi jel to posudba s ili bez opcije otkupa ili transfer, bez detalja.

Ili se sve treba sakrit, a priopcenja oko gluposti pisat?
    Shkera

sakrivaju se detalji ugovora koji još nije potpisan? posao nije gotov, ali mi ćemo već preventivno pisati o tome kako je mutan i sumnjati je li sve po pravilima, za svaki slučaj? wtf? daj se jebeno strpite pa onda krenite s negativom ako bude potrebno.
  • Shkera
    587
    U pravu ste, vjerojatno imam PTSP od ranijih objava i priopćenja.
  • Zagi
    10.6k
    Kaj nije on neki dan predstavljen u Gijonu?
  • Sajla
    10.6k
    piše se da je jučer tek stigao na liječnički u Španjolsku, sve drugo su bile samo najave. a na webu Sportinga ne nalazim ništa vezano uz Cordobu
  • BBB Mataa998
    2.6k

To sto smo mi navijaci i sto nas sve zanima ne znaci da ti klub mora pokazati svaku stavku ugovora od svakog igraca. Malo si pogresno shvatio proces demokratizacije i otvaranja clanovima. Ne samo ti nego veliki broj vas
  • Cif
    429
    pa istina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.