• ZgDLions
    1.8k
    Kaj nije Tai isti takav crveni napravio protiv Hajduka u onoj zadnjoj po ljeti na maxu kad su proslavili titulu?
    Skoro identična situacija.
  • Draž
    1.9k
    Bilo koji veteranski vratar u ritmu ponedjeljak - ponedjeljak (naravno bez treninga osim na šanku) ne bi imao problema sa onom loptom. Lopta se ne čeka na crti, nego se napada. Da je stajao/krenuo još korak naprijed upio bi loptu ko mrzli gemišt na ovim vrućinama i bacio ju rukom do centra u for...
    Nažalost, njegova beskrvnost na golu ga je dovela do ovoga. I nije to od jučer.
  • Dinaminjo
    2.3k

Bio je van 16m, kakva ruka..

..daj malo pazi sa gemistima
  • Draž
    1.9k
    pričamo o 23.minuti i slobodnjaku sa 30 metara koja mu se odbila od ramena u gredu.
  • vjeko1701
    27.9k
    Ono je ekstremno težak udarac i čisto ok reakcija. Lopta je prebrza i vidi ju prekasno za izlazak, nakon odbijanja je previše nepredvidljiva.
  • Draž
    1.9k
    Daj molim te pogledaj snimku u miru. Slobodnjak na više od 30 metara po sredini. Neometan. Prebačaj preko zida (dvojica u zidu) koji je na dvadesetak metara i doslovno nikoga nije bilo u šesnaestercu. Ali doslovno nikoga ni od domaćih niti naših. Potpuno prazan prostor.
  • vjeko1701
    27.9k
    Stojim kod napisanog. Brza lopta na koju ne izlaziš da bi ju hvatao u ruke koja nezgodno i nepredvidljivo odskače.
  • Draž
    1.9k
    koja nezgodno i nepredvidljivo odskačevjeko1701

Pa to je poanta. Lopta je nezgodno odskočila pred njim jer ju nije ni pokušao napasti.
    Branio sam godinama, branim još uvijek za veterane i treniram klince. Znam o čemu pričam. Imao je dovoljno vremena reagirati prije odskoka lopte. Neometan
  • vjeko1701
    27.9k
    Ja ne znam golmana koji će istrčavati na slobodnjak prije nego vidi loptu. Može reagirati tek nakon kaj lopta pređe živi zid a tu nema dovoljno vremena. Zbilja mi se ne da sad otvarati snimku i računati brzinu lopte i vrijeme koje je imao da nešto napravi nakon kaj je u mogućnosti vidjeti loptu. Ako si golman onda znaš kolko su ti udarci sjebani i kaj god se odlučio u djeliću sekunde može ispasti i točno i krivo.
  • Draž
    1.9k
    Ja ne znam golmana koji će istrčavati na slobodnjak prije nego vidi loptu.vjeko1701

Tko priča o istrčavanju? Slobodnjak na 30 metara, on stoji pola koraka ispred crte. Loptu je vidio na dvadeset metara iznad zida, a pala mu je doslovno na pola metra od njega.

Ali eto. Po tebi je sjajno reagirao. Vidjeli smo svi i zapljeskali. Kako je ušao u tekmu tako ju je i završio.
  • Droljo
    30.8k
    Kod tog slobodnjaka nebi niti bilo živog zida da oršić nije pozvao još jednog da stanu i tri puta se okretao da mu golman da neku uputu a ovaj kao da je umro prije dva mjeseca. Ništ. Strašno
  • badjibadara
    10.4k
    Ima li tu krivnje i u trenerima vratara, ne samo u vratarima?
  • vjeko1701
    27.9k
    Ali eto. Po tebi je sjajno reagirao.Draž

Ne, nisam to napisao i nema potrebe za djetinjastom raspravom.
  • vjeko1701
    27.9k
    Al evo, skinuo sam sažetak i stavio u video editor. Format vremena je sat:minuta:sekunda:frame. jedna sekunda ima 25 frameova.

Lopra prelazi zid na 00:03:18:20, od zemlje odstače na 00:03:19:15, znači imao je ravno 20 frameova za reakciju ili 80% jedne sekunde, 80 stotinki.

Nitko ne kaže da je imao vrhunsku reakciju ali nije to bio niti veliki kiks kako ga mnogi pokazuju.
  • Draž
    1.9k
    ali nije to bio niti veliki kiks kako ga mnogi pokazuju.vjeko1701

A da se lopta odbila ispod grede, a ne u nju? Jel bi primljeni pogodak bio kiks ili bi to bilo branjivo. Udarac sa trideset metara po sredini, neometan, ravno u njega?

Ok, slažem se, mi često tražimo mane i kikseve tamo gdje ih čak i nema. nekad i previše. Pogotovo ako smo navikli na bolje. Jbga, navijači smo.
    No ruku na srce, on nije vratar za Dinamo. Niti za neke manje klubove.

Ja inače iz kolegijalnosti ne volim "pljuvati" po kolegama jer se to može i meni dogodit već u prvoj tekmi. Naprotiv, pokušavam ih zaštititi od onih koji nikad nisu primirisali golu i nemaju pojma koliko je to tvrd kruh, ali sad pišem potpuno objektivno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.