• Pacho
    1.8k
    Zato u antikapitalistickim zemljama teku med i mlijeko. Ne znas u kojoj je bolje.
  • mali M
    7.9k
    to nitko nije rekao.. baš naprotiv. rečeno je da smo uzeli najgore iz kapitalizma.. al eto.. mi smo narod koji voli pričati u krajnostima jer se tako lakše prepucavati i izvlačiti apsurdne argumente
  • Pacho
    1.8k
    Cudno, valjda mi se ucinilo da si pljuvao po slobodnom trzistu i kapitalizmu te odabiru istog
  • Sajla
    10k
    meni se čini da je nesporazum u pitanju. ti si tam negdje na dalekom zapadu, jutro ti je pa se možda još nisi razbudil i krivo ste se skužili ;)
    ljudima se servira priča da imamo slobodno tržište i kapitalističko uređenje i tome plješću isto kao što se na jugu plješće demokratskom uređenju kluba i udruge gdje 4-5% članova bira jedinu ponuđenu listu.
    a ustvari se rodijački kapitalizam i "slobodno tržište" gdje vlada određuje cijenu carskog mesa predstavljaju kao nešto što nisu. ljudi plješću jednoj stvari, a imaju sasvim drugu i to ne razumiju. niti imamo stvarno slobodno tržište, niti imamo stvarno poduzetničko uređenje, niti kompetitivni kapitalizam. nigdje nije idealno, ali ovo kaj mi imamo je pogodovanje podobnima i povlaštenima.
  • Pacho
    1.8k

Sve pet i slazem se s tobom, ali po meni to onda nije za kritiku kapitalizma samog po sebi ako je problem zapravo da gore opisane stvari sprjecavaju slobodno trziste.

Ja mozda prelako skacem na onakve upise, jer ovdje u susjedstvu vidim ljude iz zemalja kojima je isto prodana prica o zlom kapitalizmu. A i predsjednik zemlje u kojoj zivim je iz tog miljea te bivsi clan komunisticke gerile.
  • Droljo
    17.7k
    meni se činiSajla

Meni se pak čini da opet politiku gurate na šank... Ništa vam nije sveto.
  • Majki2111
    4k
    Majke mi. I meni je isto bilo pričano. Koje kakve love za spojeve, a na kraju najbolje bude kad se niš ne plati il ona plati. Ak već gledamo iz financijskog aspekta.
  • Marktwain
    541
    Je, kad imaš 15 godina.
    Ak se s 25+ godina klošariš po klupicama i šetnjicama, nećeš kurcu nabijati kilometražu.
  • Paggini
    55.9k
    najbolje bude kad ona plati.Majki2111

Ikono ikonska
  • Majki2111
    4k
    Ne mora bit. Ne slažem se. Imam drugačija iskustva.

Odgovor na gore. Ma slobodno tržište je sistem koji pogoduje poduzetnima. Zasad nisam u tome. Eno kolegica me traćila instrukcije iz kemije za fakultet. Rekao sam ništa mi ne treba od novaca. Bio sam kod nje 4 čuke. Nisam ni centa uzeo. Ko sam ja da postavljam cijenu za takvo nešto. Glupost.

Instrukcije isto. Usluga bez veze. Može se sve solo naučit. Znanje je dostupno svima.

Hvala šefe, također. :up: :ok:
  • Tvrdica McTvrdi
    742
    Najveća prevara servirana muškarcima je da oni trebaju platit. Jedina garancija da želi bit s tobom radi tebe je da ona plaća. Tko nema pozitivnu bilancu sa ženom imat će loš brak
  • Majki2111
    4k
    Slažem se. A i lijepa je gesta i pokazuje da žena radi na sebi i da je karizmatična je i ima cilja u životu, obrazovana je sve pozitivno.

Slažem se!
  • NKDZ86
    4.4k
    Znači kad prestane placat, bjezite ljudi.
  • Tvrdica McTvrdi
    742
    Dobro ne znam baš kak si iz toga izvuko karizmu, cilj u životu i obrazovanje, ali ajmo reć da sam skužio kaj želiš reć.

Naravno, pa na kog će trošit ako ne na svog muškarca
  • Majki2111
    4k
    Ako cura zna kaj želi, proaktivna je oko tog, educirala se, lako moguće da je napredovala i dokazala se karijerno. Lako moguće i zaradila. I još da pokaže da ima sve te pozitivne karakteristike u sebi je karizmatično, pa kaj nije?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.