• Z brega sam
    26
    Znaš li možda u kojim smo situacijama između opcije 4 i 5 ?
  • pencilneck
    876

Mislim da je opcija 5 ako budemo drugi, Rijeka uzme duplu krunu, a Konferencijsku ligu osvoji Fiorentina ili Djurgarden.

A opcija 4 bi trebala biti ako budemo drugi, Rijeka uzme duplu krunu, Konferencijsku ligu uzme Chelsea/Betis, a netko od trolista Porto/Club Brugge/Feyenoord padne ispod pozicije na kojoj su trenutno u prvenstvu.
  • Droljo
    15.5k
    Dinamovski potez,NitkoBitan

Znači kroz noge protivniku pa neobranjivo u rašlje od prečke sa ruba šesnaesterca?
  • Z brega sam
    26
    Hvala. U slučaju duple krune Rijeke, mi 2., čini mi se da bi mogao biti miks ove dvije opcije.
    Da Chelsea/Betis osvoje, a ovaj trolist ne padne ipak ispod trenutnih pozicija, što nas opet vodi opciji 5.
  • pencilneck
    876

Ne, ako se dogodi to što si napisao, onda se aktivira opcija 3, a to je izravan plasman u EL.
  • Z brega sam
    26

Od prekombiniranja sam izbacio najočitije :facepalm:
    Moja greška.
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Jebo mene pas, ako u hrvatskim novinskim redakcijama ovih dana osim riječi KONKLAVA, na brzom biranju tipkovnica nisu riječi BOBAN i KONTAKTIRAO.
  • Paggini
    48.1k

Haha a dobra je zajebancija, to je trend na tiktoku, ne treba sad tu "a šta da tovari to"...

Dobro su Suki i Halila reagirali, lijepo!
  • Hnlovac
    2.1k
    Vidio sam taj trend već milijun puta, većinom latinoamerikanci to rade i bome se burno reagira hahaha

I turci i grci to vole radit, nena niceg zlonamjernog
  • Jos-Optimus
    5.4k
    Ma ima i sa splitskim frizerom video, njihove reakcije su, naravno, bolesne.
    Mene više brine narativ suđenja koji se svugdje gura, slušam i ne vjerujem. Na tribini su najmanje pričali o Dinamu, kao i ostali. Erceg je baš korektno odsudio, ispada da je bilo kriminalnih odluka. Bolesno je to, stalno se spominju KTC-ovi "crveni"...zanimljivo da se nisu tako spominjali neispravni VAR-ovi, udaranja i navlačenja igrača bez posljedica, Selahijev crveni, nesuđeni crveni na Kangi,
    izmišljeni penali....baš umara to sve, prošlo je par dana i magarad je već okrenula priču na krađu.
    Btw, netko je tu preporučio kako je Kvasina ubio onog tovara na Denisovom podcastu, pogledao sam sa guštom, ali i nevjericom da postoje takvi idioti, teška dijagnoza, frajer se ljuti na transparent i objasnjava kako su i u Zagrebu ljudi plakali za Titom, čovjek ne kuži osnovnu poantu prcanja.
  • rioda
    8.2k
    Većina vas je vjerojatno vidjela, ali organizirala se akcija za obitelj navijača Dinama s petero djece koji su bili pred deložacijom. Skupilo se 40.000 eura u roku jednog dana i obitelj je spašena deložacije. Koliko vidim u objavi, većinu duga preuzeli su i platili igrači Dinama :clap: :clap:

https://www.instagram.com/p/DJYi8h8MgIm/?img_index=2&igsh=ZnhqMW0zMnU0aXQw
  • Jay
    1.5k

Meni je ovo prvi glas nazalost, moram malo vise pratiti Instagram, svaka cast nasima.
    Nadam se i skupljanju pomoci za nesretnika iz Vodica, nema sanse da se izvuce bez ikakvih posljedica i ako postoji racun na koji se skupljaju donacije molim javite tko naleti
  • Cobra8
    0
    [img]http://IMG-20250508-WA0006.jpg
  • Dinamosaur
    2.1k
    Skupilo se 40.000 eura u roku jednog danarioda

Daleko od toga, nisi shvatio kraj poruke.
    Nema veze, glavno da se uspjelo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.