• Zagreb1992
    2.3k

Devetak je out...2 žiuta je imao do ovog kola ..čudi me da nije spomenuo to komentator
  • emilperska
    10.2k
    Orjuna jasno zagovara puštanje Rijeci ako se za to stvore uvjeti (Hajduk kiksa jos jednom/mi dobijemo Belupo i Loksu).
    Treba biti iskren, isto bi zagovarao i onaj nesportski dio naših duša. Ipak s tim pustanjem nikad nista dobro nece izaći, sve se vrati htjeli mi to ili ne.
    A i realno oni ce sami konkurentu koji je fin.slabiji od njih, dati fin.injekciju na koju nije navikao. Mi u 2025. cemo budzet ionako ostvariti..

S druge strane, ta utakmica se igra nakon Rijekinog kupa pa bi moglo izgledati sve skupa tragično. Ovi jedva stoje, ovi ne smiju izvući na X da ih orjuna ne lovi po gradu hahaha..
  • emilperska
    10.2k
    Devetak je out..Zagreb1992

Nije, ovo mu je 8. ili ti 2.
  • Zagreb1992
    2.3k

https://hnl.hr/supersport-hnl/akumulirane-opomene/

ovdje piše da ima 2 ..sumnjam da su ažurirali odmah u sekundi
  • Paggini
    47.6k
    Ovi jedva stoje, ovi ne smiju izvući na X da ih orjuna ne lovi po gradu hahaha..emilperska

:lol: :lol: :lol:

Ako lucic bude na golu, jasno ce biti svima da će ići na puštanje
  • Infinity
    18k
    Sibenik igra iznad svojih mogucnosti i definitivno ima sanse protiv Rijeke na domacem terenu. Nama ce biti jako bitno da u petak Osijek dobije Lokomotivu, tj. da Sibenik ostane u borbi za opstanak. Steta da se utakmica izmedju Sibenika i Rijeke ne igra prije ove Osijek - Lokomotiva, mada gledajuci posljednje tri utakmice Osijeka mislim da ce dobiti.

Nakon Subicevca Rijeku cekaju dvije utakmice kupa, te Belupo i Hajduk. Nece oni tu proci neokrznuti.

Gorica je najgori gost lige i tesko je bilo za ocekivati da ce danas nesto napraviti. Ovo je sigurno utakmica u kojoj sam najmanje vjerovao u njihov kiks.
  • emilperska
    10.2k

Na Sofi i Rezultatima pise da je do ovog imao 7.
  • Kruno
    905
    Ma mislim da nece. Njima je veca sramota ako Rijeka osvoji.
  • Crni86
    9.9k
    U najavi derbija rijeke i dinama, devetak je istaknut u rubrici igraci sa 2 zuta. Tom logikom ovo mu je treci
  • Paggini
    47.6k
    Njima je veca sramota ako Rijeka osvoji.Kruno

Nemaju oni problem sa sramom jer srama nemaju. Ako ispadnu iz svih realnih kombinacija, očekujem travestiju jednakoj Engleska Ukrajina 2009.
  • fakin
    594
    nemojte zaboraviti da rijeka danas igra bez svog najboljeg igrača koji se vraća iduće kolo.
  • LA BOMBA
    140
    Hajduk će pustiti Rijeci, a Slaven će se dogovoriti sa Rijekom da im puste u zamjenu za kup. Ostaje samo još Šibenik.
  • fakin
    594
    Zlomislić je dobio upravo 3. žuti i nema ga iduće kolo u Šibeniku

edit: ipak nije, komentator krivo vidio.
  • Sibirski plavac
    5.2k
    Jankovića nema u Šibeniku.
    Tak veli spiker na radiju
  • Crni86
    9.9k
    Jankovica nema protiv sibenika

Radeljic na kraju ipak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.