• Zagi
    9.6k
    Rukavina i Janković, simbolično.Carrasco

A s druge strane Galešić. Polako.
  • Zagreb1992
    2.3k

Šibenik ima Rijeku i Hajduk doma i Istru u gostima ..4 boda su iza Lokomotive ..na to bi dodao da Lokosi imaju bolji omjer od njih ..njima u 3 tekme trebaju 5 boda ..ako nisu do sada skupili sumnjam da budu u 3 kola
  • Peškaman
    6.8k
    Rijeka igra puno bolje na domaćem terenu, na gostovanjima se muče. Na 10 gostovanja imaju 3 pobjede (Osijek, Lokomotiva,Šibenik), 3 X-a i 4 poraza.

Slijede im gostovanje u Šibeniku (10.5.), gostovanje u Koprivnici - kup (14.5.), gostovanje u Splitu (18.5.).
    Tri gostovanja u osam dana pri čemu imaju 8 igrača s dva žuta kartona - Selahi,Petrovič,Janković,Devetak,Rukavina,Manev,Zlomisl,Menalo.
  • Felip
    478
    Bit će show ako ćemo morati drukati za Hajduka.
  • NitkoBitan
    25.8k
    Bit će show ako ćemo morati drukati za Hajduka.Felip

Nikakav problem, navijali smo i za Osijek :rofl:
  • Mihaljević
    12.7k
    Izaći će sa teškim juniorima...
  • Kruno
    905
    Ma ne sekirajte se bit cemo prvaci.
  • Crni86
    9.9k
    Gorica prelaskom na 3 iza dosta bolje izgleda, ako zabe gol moglo bi se tu malo i zakuhat. Rijeka kao da se postepeno ispuhala.
  • vjeko1701
    14.5k
    Rijeka nema ni snage ni širinu da cijele utakmice igra onako kako je odigrala prvih pola sata. Da je ostalo samo 1:0 imali bi se čemu nadati. Ovako teško.
  • Crni86
    9.9k
    steta kolarove prilike 1 na 1 sa zlomislicem.
  • Paggini
    47.6k
    Rijeka ima jos dvije utakmice kupa između HNL utakmica, nema šanse da će oni taj tempo izdurat. Dišu na škrge svako drugo poluvrijeme svake utakmice.
  • vjeko1701
    14.5k
    Jednu. Uzvrat je nakon zadnjeg kola.
  • Sibirski plavac
    5.2k
    Napaljeni Šibenik će ih dobiti ili im uzeti bod idući vikend. Uvjeren sam u to.
  • Crni86
    9.9k
    Pitanje je da li mi mozemo napravit niz od 5 pobjeda za redom. To jos ni jednom ove sezone nismo napravili.

Svi racunaju da ce jedan kiks rijeke biti dovoljan. Mislim da ce nam trebat dva jer cemo mi jednom jos kiksnut u zadnja 3 kola. Cak najvise me zulja belupo iduci vikend.
  • Sibirski plavac
    5.2k
    Jel fali itko Riječanima u idućem kolu ukoliko danas dobije žuti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.