• Droljo
    15.3k
    Šibeniku otpali cvek i pozo za sljedeću zbog žutih.
  • BBB Sibenik
    5.6k
    Šteta Gorice prošlo kolko, SBK bija duplo bolji. Da su tu uzeli tri boda…

Ps: ne vidim razlog da Filipović sljedeće sezone ne bude među prva dva vratara nasa. Mislim da ne smije bit u čistci
  • Sibirski plavac
    5.1k
    Nisu izdržali...
  • Mr Anderson
    11.5k
    I na kraju ovo tovarsko drvo zabije. Odlična obrana File prvog udarca. Šteta.
  • Omake
    7.7k
    Šteta Šibenika. Baš nesreća ovaj gol tovarskog panja Antunovića
  • rakurs
    1.1k
    Znaš da si loš kad ti Antunović zabije... Šteta za Šibenčane, ali realno najmanje su pokazali tijekom cijele sezone i nemre se reći da nezasluženo ispadaju.
  • Jay
    1.3k
    Dugo nam je trajala teorija zavjere...
    Dabro junior, vidiš kako se može zabit kad pucaš prema golu
  • Sibirski plavac
    5.1k
    nemre se reći da nezasluženo ispadaju.rakurs

Ako Loksa sutra spuši sve je još otvoreno. Uvjeren sam da će se Šibeniku vratiti u jednom od preostalih kola. Mora...
  • Droljo
    15.3k
    Mudražija veliko pojačanje iz ekipe koja bi ispala iz lige da Šibenik ima mrvicu više sreće. :lol:
  • Mr Anderson
    11.5k
    Nek dobiju Rijeku sljedeće kolo i u igri su još.
  • ElDorado
    3.5k
    Da nam je Filipovic branio umjesto Zagorca imali bi koji bod više garant
  • BBB Sibenik
    5.6k
    Nebi me čudilo da dobiju Rijeku sljedeće kolo na Subicevcu
  • Sibirski plavac
    5.1k
    Al kako ta Loksa nikako nemre ispast. Ovako su visili i 2020/21 ako se dobro sjećam, i na guzove u zadnjem kolu ostali jer im se poklopio neki drugi rezultat.
  • NitkoBitan
    25.8k
    Nedavno neki pricali da treba Sikicu dat mjesto sportskog direktora u Dinamu i da je Loksa primjer Dinamu kako treba funkcionirat i davat priliku mladim igracima :rofl:

Ne znam jel bolja Loksa koja je na rubu ispadanja u drugu ligu ili Barina Kustosija koja je ispala u trecu.
  • LA BOMBA
    139
    Osijek je sada opet u borbi za Evropu. Ako pobijedi Slaven je samo još na -5.

Slaven i Varaždin igraju još u gostima kod Dinama, i to će vjerovatno izgubiti, to može realno pasti na -2. Slaven igra još kod Rijeke, Varaždin i Istra igraju međusobno, a Osijek će igrati još protiv Varaždina i Istre, i mogao bi doći u situaciju da ima sve u svojim rukama, ako pobijedi sve direktne konkurente, koji će svi sigurno gubiti bodove. Osijek ima najlakši raspored i sada je na krilima pobijeda protiv Rijeke i Hajduka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.